Alles in 1 Swalmen Vergelijk direct alle providers bespaar jaarlijks tot wel €98


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Swalmen vergelijken? Films streamen, TV-kijken: het mag niet langzaam zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een innovatieve solide verbinding tot het internet is om die reden erg belangrijk. Dit gebruiken we massaal voor social media, internetbankieren, televisie kijken, rondsurfen en nog veel meer. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost het abonnement mij?

Middels allesin1prijzen.nl vind je alle aanbieders. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer je postcode + huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), geef je voorkeur door qua snelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (begin gemist, on demand films kijken, vooruitkijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je doorzoekt hierna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Swalmen. Zo bespaar je tot wel €74 op jaarbasis. Zoek je een nieuwe provider alleen voor het kijken van televisie of juist alleen om te internetten? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Met behulp van ons zoekscript bekijk jij praktische informatie + tips over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Swalmen.

Alle leveranciers

Bekijk de deals van alle erkende providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid van wel 500MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind de laagste prijzen

Vergelijk alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €57 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allemaal types breedbandinternet. Echter, welk type breedbandinternet is handig in mijn situatie? Check nu alles over Alles in 1 pakket aanbieding Youfone.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de huizen beschikbaar. Een actueel pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Om die reden kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Nadelen hiervan zijn o.a. een lage internetsnelheid van maximaal 50MB. Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door via de kabel te internetten heb je een prima snelheid, vaak wel 300 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Swalmen biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Dankzij glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Een must voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Swalmen aanwezig? Vul de tool in en check de diverse contracten.


Internetverbinding Voordelig Nadelig Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €35
2. Kabel Prima internetsnelheid Verplicht TV-abonnement Vanaf €44
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet overal beschikbaar Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Swalmen?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grotere partijen (Telfort, Ziggo, Online.nl, Tele2, KPN, Vodafone) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Op het moment dat jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Op die manier zit je nooit zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gekozen? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de providers zijn aangesloten bij een overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zorgt voor de afhandeling. In het bijzonder het afhandelen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Bovendien regelen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Vodafone, Ziggo, KPN, XS4ALL, Online.nl hebben deze mogelijkheid. Een goed abonnement gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kun jij deze aanbieding vandaag online regelen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Koop het toekomstige pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Geen toegang tot de overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Fundamenteel: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Je telefoonnummer behouden kan ook indien jij dat wilt.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Een andere benaming is triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Swalmen? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan dien je hiervoor beloond te worden. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, extra MB’s en andere extra services zoals gratis gratis “opnemen-pakket”. Dankzij aantrekkelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internet-aanbieders lopen te koop met razendsnel internet. Normaal wel 475 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? In de tabel spot jij een praktisch overzicht. Per activiteit spot je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe jij? Vereiste snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Er zijn door de bank genomen drie “klassen” internetgebruikers. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor social media, mailen, surfen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en je houdt van streamingdiensten als Film1 of NLziet. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Houd je van online gamen? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Stiens.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Swalmen. Hoe maak ik een goede keuze? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je op weg te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke leveranciers zijn er in en rondom Roermond?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met behulp van onze website vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Als jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Zijn extra producten benodig zoals modems, routers, data-kabels? Heb jij geen baat bij een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor opties die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Denk aan aanvullende opties zoals live pauzeren, tv programma’s opnemen, uitzending gemist of pakketten met extra veel zenders met betaalkanalen als Horse & Country TV. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te bevorderen kunnen voor jou handig zijn. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Swalmen.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Op dit moment vind je in elk drie in één pakket digitale TVD.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (tablet, Xbox, of “ouderwets” op de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld Discovery Channel Documentaire.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij enkele tv-aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Maar bij andere aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Televisieprogramma opnemen
Veel internetproviders bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Extra zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk aan kanalen als VH1 Classic Muziek. Verder kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals TV&Co. Of wat dacht je van: DJAZZ.tv. Je kunt je digitale-tv ervaring uitbouwen met betaalde zenderpakketten. Denk aan HBO en het ART Movies tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider check je het complete aanbod zenders voor Limburg.

alles in 1 in Swalmen


Internet en tv vergelijken in Swalmen

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je op jezelf wonen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Swalmen. Het is supersimpel middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en noteer de samenstelling van het pakket (doe altijd een speedtest!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (uitzending gemist, online tv kijken, tv programma’s opnemen.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Gemakkelijk uitbreiden
Goedkope tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Moeiteloos overstappen
Maandelijkse korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Gemakkelijke installatie
Unieke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Overal online TV kijken
2 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
De alles in 1 oplossing
Nieuwe klanten korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Actief in enkele weken
Goedkoop proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Actief in enkele weken
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Met radiozenders
Tijdelijke korting


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Goede klantenservice
Introductie-aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Met installatie garantie
Korting bij 1 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Gemakkelijk uitbreiden
Heel betaalbaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Gratis modem
Scherpe welkomstbonus


Beste alles-in-1 met glasvezel in Swalmen

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de streek Roermond hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Evenzeer biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisiekun je al laten aansluiten vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Swalmen? Welke leveranciers doen dit? Voer jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Spui.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Swalmen.