Alles in 1 t Goy Ontdek alle aanbieders en ontvang voordeel tot wel €95


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in t Goy vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet supersnel zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge trouwe internetaansluiting is om die reden erg belangrijk. We gebruiken internet voor rondsurfen, televisie kijken, thuiswerken, downloaden van bestanden en steeds vaker voor online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid kan ik halen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Met behulp van onze postcodetool check je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (on demand films kijken, uitzending gemist, online tv kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je treft daarna overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in t Goy. Op die manier bespaar je al gauw €50 per jaar. Zoek je een nieuwe provider enkel voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Op basis van de vergelijker tref jij uitgebreide info en adviezen over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in t Goy.

Alle kabelaars

Ontdek de aanbiedingen van alle bekende providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheid oplopend tot 500 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bestel het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €71 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn vormen van breedbandinternet. Leuk, maar welk type verbinding kan ik nu het beste kiezen? Bekijk snel informatie over Internet, televisie en bellen Reggefiber.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor bijna alle Nederlanders bereikbaar. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Om die reden zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is de lage snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je in afgelegen gebied? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Ook interessant: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabel-internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten surf je razendsnel online met wel 350 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-kijken. Nadeel hiervan is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. t Goy heeft een beperkt aantal kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? Via internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Noodzakelijk voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk in heel Nederland. Is glasvezel internet in t Goy leverbaar? Vul snel jouw gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type internet Voordeel Nadelig Kosten
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €37
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €44
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €53

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in t Goy?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dit is eenvoudig online te regelen. De populaire providers (Telfort, KPN, Online.nl, Vodafone, Ziggo, XS4ALL) hebben een samenwerking. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Derhalve zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe provider. Een goede alles-in-1 deal uitgezocht? Je zult geen hinder ondervinden met deze overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de providers werken met deze overstapservice. De nieuwe partij regelt het papierwerk. In het bijzonder het beëindigen van het huidige internet- tv- en bellen abonnement. Eveneens regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, KPN, Online.nl, Vodafone, XS4ALL, Ziggo hebben deze mogelijkheid. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding gelijk online rondmaken.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Koop het toekomstige pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Geen toegang tot de overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als dat gewenst is.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een alles in 1 pakket gekozen? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Dit heet ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, is de keuze voor quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in t Goy? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan profiteer je van een extra voordeel. Je moet dan denken aan extraatjes als kortingen, een verdubbeling van je MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis premium zenderpakketten. Met dank aan deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Gevierde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten verkondigen razendsnel internet. Normaal wel 400 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Beneden spot je een praktisch overzicht. Per gebeurtenis vind je de voorgeschreven snelheid.


Wat ben je aan het doen? Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We zien circa drie “klassen” internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke categorie adviseren wij een minimum snelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent alleen online voor mailen, internetbankieren, social media. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo af en toe download je bestanden, en gebruik je diensten als NPO of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Ook handig: alle info over Glasvezel internet Stompetoren.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in t Goy. Welk pakket past bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Om jou te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke partijen leveren in omgeving Houten?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl vind je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, modems? Geen interesse in bellen via de vaste lijn? Of niet betalen voor TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo geef jij geen geld uit aan diensten die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Denk aan extra diensten als extra zenderpakketten, live pauzeren, online tv kijken of pakketten met extra veel zenders met kanalen als Stingray Brava. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door deze dingen af te nemen stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verbeterzijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in t Goy.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Via interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (mobiel, Playstation, en niet te vergeten de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij velerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van commerciële zenders als Brava Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een deel van de providers kan dit slechts een paar dagen. Bij andere kabelaars kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal bedrijven bieden de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) of via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Diverse zenderpakketten
Internet bedrijven bieden rond de 25 standaard zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als NPO 101 Entertainment. Bovendien kan je kijken naar regio omroepen zoals TV&Co. Of wat dacht je van: ZDF. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met extra zenderpakketten als Eredivisie live en het Zee TV kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Utrecht.

alles in 1 in t Goy


Internet en tv vergelijken in t Goy

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in t Goy. Het is supersimpel door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (online tv kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die jou aanspreekt.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Er is ook een installatieservice mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Tot 7 dagen terugkijken
Sportgoedkoop

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Gemakkelijk uitbreiden
Direct profiteren

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Met gratis router
Simpele voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Goede klantenservice
Eerste periode korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Met extra zenderpakketten
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Interactieve televisie
Korting bij 1 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Alle bekende kanelen
Goede voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Stabiele verbinding
Eerste periode korting


Youfone

Gratis Fox Sports
Gemakkelijk uitbreiden
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Optionele zenderpakketten
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Stabiele verbinding
Hoge aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Topkwaliteit TV
Goede welkomstkorting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in t Goy

Televisie kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de streek Houten komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Tevens staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV bestel je al vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in t Goy? Welke leveranciers doen dit? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen “hits” op glasvezel? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Stad aan ’t Haringvliet.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk 3-in-1 pakketten in t Goy.