Alles in 1 t Haantje Vergelijk online alle providers en ontvang een voordeel tot €61


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in t Haantje vergelijken en afsluiten? Televisie kijken en surfen op het internet: het mag niet langzaam zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een innovatieve betrouwbare verbinding met internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor televisie kijken, films streamen, uploaden van bestanden, onze studie en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost het abonnement mij?

Middels onze tool ontdek je alle internetdiensten. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Vul jouw locatie in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (on demand films kijken, live pauzeren, extra zenderpakketten) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij treft nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in t Haantje. Op die manier bespaar je al gauw €73 per jaar. Zoek je een nieuwe provider alleen voor het kijken van televisie of puur voor het internetten? Of zoek je naar een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Door allesin1prijzen.nl doorzoek je nuttige informatie + tips over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in t Haantje.

Alle aanbieders

Achterhaal de proposities van de meest populaire providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid tot 200MB en digitale TV met alles erop en eraan

Vind het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €69 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn categorieën breedbandinternet. Leuk, maar welk type breedbandinternet moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 van Tweak.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze verbinding is voor een groot deel van de gezinnen te ontvangen. Een belangrijk voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Als gevolg daarvan is dit een relatief voordelige aansluiting. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (max 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 400 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van streamen. Het nadeel is dat het aanbod beperkt is. t Haantje heeft slechts een paar kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? Door middel van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden verschilt vaak niet. Onontbeerlijk voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel nog niet bereikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in t Haantje leverbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort verbinding Voordeel Minpunt Tarief
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €46
3. Glasvezel Meest snelle internet Geen landelijke dekking Vanaf €53

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in t Haantje?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Doe dat direct via internet. De grote jongens (Telfort, KPN, Ziggo, Vodafone, Online.nl, Tele2) hebben een samenwerking. Ga jij online overstappen? Dan regelt je provider dit allemaal. Derhalve ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een goedkope alles-in-1 provider geselecteerd? Het overstappen gaat probleemloos met deze overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties zijn aangesloten bij een overstapservice. De toekomstige partij zorgt voor de afhandeling. Denk aan het beëindigen van je bestaande bellen- televisie en internet abonnement. Vervolgens regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Ziggo, Online.nl, Vodafone, KPN, Tele2 kunnen dit aanbieden. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Tip: sluit eerst het nieuwe contract af. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies eventueel voor nummerbehoud indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat op dit moment in opkomst is, heeft het label quad play gekregen. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in t Haantje? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn korting op je abonnement, dubbele MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis zenderpakketten. Met behulp van soortgelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Geliefde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers maken reclame voor vaak het snelste internet. Vaak wel 475 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hierna lees jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per handeling lees jij de snelheid die noodzakelijk is.


Gebeurtenis Benodigde snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We hebben het vaak over door de bank genomen drie verschillende soorten gebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor social media, internetbankieren, surfen. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo af en toe download je bestanden, en gebruik je diensten als Film1 of Netflix. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Ben je liefhebber van online gaming? Geen beperkingen: gewoon diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Stoutenburg.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in t Haantje. Maar welk pakket past nu bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om die reden geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in omgeving Coevorden?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via onze tools tref je welke aanbieders beschikbaar zijn. Op het moment dat jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, vallen veel aanbieders al af. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke producten heb je nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, wifi-versterkers, modems? Heb jij geen baat bij een vaste telefoonlijn? Of kijk je amper TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je niet voor mogelijkheden die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 pakketten hebben allerlei extra’s. Hierbij kun je denken aan extra’s als uitzending gemist, vooruitkijken, live pauzeren of premium zenderpakketten met betaalkanalen als Horse & Country TV. Wil je hier echt gebruik van maken? Door deze dingen af te nemen gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in t Haantje.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Kijk jij graag naar de buis? Hedendaags vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor gebruikt van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (smartphone, Xbox, en niet te vergeten de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere kanalen als Canvas.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een deel van de leveranciers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij andere providers heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Veel providers bieden de optie tot programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een decoder met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Andere zenderpakketten
Veel leveranciers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Bijvoorbeeld kanalen als Canvas. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Oskar. Of wat dacht je van: History. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met extra zenderpakketten. Denk aan Film1 en het TeVeSur televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Drenthe.

alles in 1 in t Haantje


Internet en tv vergelijken in t Haantje

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in t Haantje. Dat is eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en noteer de samenstelling van het pakket (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (online tv kijken, tv programma’s opnemen, vooruitkijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die jou aanspreekt.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
De alles in 1 oplossing
Cashback kortingen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Stabiele verbinding
Veel voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Met installatie garantie
Simpele voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Meerde add-ons
Voordelige prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Alle bekende tv-zenders
Scherpe voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Top serviceteam
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Topkwaliteit TV
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Begin gemist
1 jaar aanbieding


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Optionele zenderpakketten
Cashback kortingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Begin gemist
Aantrekkelijk korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Diverse pakketten
Simpele voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Ruim aanbod zenders
Korting bij 1 jaar


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in t Haantje

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. Ook in de buurt van Coevorden hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is verrassend snel (150 tot 300 Mbps), en bijzonder stabiel. Daarnaast heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een veelgehoorde opmerking: zo’n glasvezel internetverbinding is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen is al mogelijk vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in t Haantje? En welke providers bieden het aan? Vul nu jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen aanbieders gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Stadskanaal.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in t Haantje.