Alles in 1 Ten Post Check alle pakketten en bespaar tot wel €75


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ten Post vergelijken en afsluiten? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een supersnelle betrouwbare internetverbinding is voor veel mensen onmisbaar geworden. Onze internetverbinding gebruiken we voor onze studie, films streamen, internetbankieren, social media maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met behulp van onze tool check je alle leveranciers. En overstappen is kinderspel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (online tv kijken, begin gemist, uitzending gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je vindt hierna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Ten Post. Dit levert een forse besparing op, tot wel €89 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Dankzij onze postcodetool vergelijk jij uitgebreide details over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Ten Post.

Alle aanbieders

Check de proposities van alle providers en kabelaars

Razendsnel internet

Internetsnelheid oplopend tot 100 MB en het gemak van interactieve TV

Bespaar vele euro's per jaar

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €63 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn types breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Geen tijd? Ga dan verder naar Voordelig alles in 1 T-Mobile.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze verbinding is voor heel veel consumenten verkrijgbaar. Het grootste voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom is dit een relatief voordelige aansluiting. Nadelen hiervan zijn o.a. een lage internetsnelheid (max 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Ten Post heeft slechts een paar kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door middel van glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden zijn doorgaans gelijk. Noodzakelijk voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel nog niet te ontvangen voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Ten Post beschikbaar? Vul de tool in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort aansluiting Voordeel Nadeel Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traag Vanaf €40
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Vaak maar één kabelaar Vanaf €45
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet altijd mogelijk Vanaf €51

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Ten Post?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste landelijke spelers (KPN, Vodafone, Ziggo, Telfort, Tele2, XS4ALL) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? De meeste alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuwe provider. Heb je een mooie pakketdeal gekozen? Het overstappen gaat probleemloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meeste partijen werken samen met een overstapservice. Jouw toekomstige provider zal namelijk alles netje verzorgen. Voorbeelden zijn het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Eveneens letten zij er op dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, KPN, Vodafone, XS4ALL, Telfort, Ziggo bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice doet de rest.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Fundamenteel: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Dit heet ook wel triple play. Wat momenteel zeer populair is, noemen ze ook wel het quad play contract. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Ten Post? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je hiervoor beloond. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op het maandbedrag, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Met behulp van deze combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De 3-in-1 pakketten verkondigen razendsnel internet. Normaliter 475 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Onderstaand spot je een lijst met voorbeelden. Per werkzaamheid bekijk jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Gebeurtenis Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Er zijn circa drie verschillende segmenten. starters, gevorderden en experts in verbruik. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor e-mailen, E-bankieren, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via Pathé Thuis of NPO. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Grote bestanden binnen no-time binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dit is een optie voor verschillende personen tegelijk. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Surhuisterveen.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Ten Post. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je de goede richting in te wijzen geven we je graag wat adviezen.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Ten Boer?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via allesin1prijzen.nl doorzoek je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zodra je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt producten nodig als modems, routers, wifi-versterkers? Geen behoefte aan vaste telefonie? Of TV uit het abonnement halen? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om modules als vooruitkijken, uitzending gemist, online tv kijken of dure zenderpakketten bijv. met zenders als Nick Jr.. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen zijn opties. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Ten Post.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Vandaag de dag zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door middel van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (telefoon, Playstation, en de traditionele TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met allerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Hits Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij een deel van de aanbieders kan dit max. 48 uur. Bij weer andere organisaties kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Het gros van de kabelaars bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Andere zenderpakketten
Veel leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Discovery Channel Documentaire. Ook kun je ook regionale zenders kijken als RTV Rijnmond. Echter ook wereldwijd: C-Classic TV. Je kunt je digitale-tv ervaring nog persoonlijker maken met meerdere zenderpakketten evenals Fox Sports en het Samanyolu Avrupa tv-kanaal. Op de site van de aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Groningen.

alles in 1 in Ten Post


Internet en tv vergelijken in Ten Post

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Ten Post. Het is supersimpel door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, begin gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die jou aanspreekt.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Er is ook een installatieservice mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
De alles in 1 oplossing
Goedkope tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Snel en betrouwbaar
Eerste periode korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
HD-zenders kijken
Simpele voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Alle tv-zenders
Voordelig proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Gratis telefoonnummer
Cashback kortingen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Heldere voorwaarden
Aantrekkelijk korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Meerde add-ons
Scherpe korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Live pauzeren
Maximaal voordeel


Youfone

Experia Box V10
Alle tv-zenders
Hoge korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Met extra zenderpakketten
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Videotheek thuis
Tijdelijke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Alle tv-zenders
Goede prijs/kwaliteit


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Ten Post

Digitale televisie en internet via glasvezel komt steeds meer in trek. Ook in de buurt van Ten Boer zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is megasnel (50 tot 500 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarnaast staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je om je heen nog wel eens hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet beginnen qua prijs rond de €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Ten Post? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en filter op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Steenderen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Ten Post.