Alles in 1 Ter Aard Check alle aanbieders profiteer van kortingen tot €96


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ter Aard vergelijken en afsluiten? Films streamen, TV-kijken: het moet supersnel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een snelle en solide internetverbinding is hiervoor cruciaal. Dit gebruiken we massaal voor 0 of online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid kan ik halen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Dankzij ons zoekscript check je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Geef je postcode en huisnummer door, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (live pauzeren, on demand films kijken, uitzending gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij doorzoekt direct overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Ter Aard. Zo bespaar je tot wel €56 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier enkel voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Geen probleem! Dankzij onze zoekmachine vind jij praktische info over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Ter Aard.

Alle aanbieders

Achterhaal de deals van alle providers en kabelaars

Razendsnel internet

Internetsnelheid van 200MB plus handige interactieve TV

Besparen op je internetgebruik

Check alle alles-in-1 providers en ontvangen kortingen tot wel €61 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn stuk voor stuk types breedbandinternet. Interessant, maar welk type breedbandinternet past bij mij? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, televisie en bellen NLE.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is voor een groot deel van de consumenten beschikbaar. Het grootste voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daarom betaal je nooit teveel voor ADSL. Nadelen hiervan zijn o.a. de lage snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie kijken. Het grote minpunt van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Ter Aard heeft slechts een paar kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? Met internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en downloadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Ter Aard beschikbaar? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Soort aansluiting Voordeel Negatief Tarieven
1. ADSL Goedkopere abonnementen Traag Vanaf €41
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €45
3. Glasvezel Meest snelle internet Matig leverbaar Vanaf €56

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Ter Aard?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat kan snel online. De grootste providers (KPN, Vodafone, XS4ALL, Tele2, Online.nl, Telfort) hebben een samenwerking. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Daardoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 afspraken duren 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een mooie pakketdeal uitgezocht? Dit is ongecompliceerd door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders leveren een overstapservice. De toekomstige aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. In het bijzonder het beëindigen van het huidige internet- tv- en bellen abonnement. Daarna managen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Ziggo, Tele2, KPN, Online.nl, XS4ALL kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket nu online sluiten.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Let op: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Je telefoonnummer behouden kan ook in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We noemen dit ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Ter Aard? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Elke maand opnieuw korting op je pakket, een verdubbeling van je MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis FOX Sports. Door dergelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Populaire 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internetproviders maken reclame voor vaak het snelste internet. In de regel wel 400 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Onderstaand spot jij een aantal praktische voorbeelden. Per handeling tref jij de voorgeschreven snelheid.


Gebeurtenis Welke snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We herkennen om en nabij drie “klassen” internetgebruikers. starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke categorie bevelen we een andere snelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor websites bezoeken, e-mailen, Social. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NPO of Videoland. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Download van films en series. Of je favoriete game spelen? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Susteren.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Ter Aard. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is afhankelijk per situatie. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in en rondom Assen?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via ons zoekscript check je direct de beschikbare aanbieders. Zo snel je jouw locatie ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je voldoende aan minder?
Zijn extra producten benodig zoals routers, modems, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van bellen met de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor aspecten die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 pakketten bieden optionele extra diensten. In de regel zijn dit extra services zoals uitzending gemist, on demand films kijken, online tv kijken of een extra zenderpakket met aanvullende themakanalen als SLAM! TV. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Juist door deze extra’s merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterzijn mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Ter Aard.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? In de actuele situatie zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Via interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, desktop, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met allerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Nickelodeon Kids.

Een andere extra service is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij verscheidene internetproviders kan dit slechts een paar dagen. Bij andere alles-in-1 providers kan dit weer tot 2 weken.

Tv-programma opnemen
Veel bedrijven laten je programma’s opnemen. Vaak via PVR (een decoder met harde schijf) of d.m.v de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
Alle providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Zoals NET 5. Ook kun je ook regionale zenders kijken als Omroep Brabant. Echter ook wereldwijd: MTV Brand New. Je kunt jouw digitale-tv abonnement personaliseren met betaalde zenderpakketten. Check o.a. Fox Sports en het Kral TV televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Drenthe.

alles in 1 in Ter Aard


Internet en tv vergelijken in Ter Aard

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je binnenkort verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Ter Aard. Het is verrassend eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (live pauzeren, tv programma’s opnemen, vooruitkijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies nu de beste aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Interactieve televisie
Maandelijkse korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Topkwaliteit TV
Voordelige prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Goedkoop vast bellen
Goede voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Tot 7 dagen terugkijken
Heel betaalbaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Ruim aanbod zenders
Welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Top verbinding
Scherpe aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Goede klantenservice
Eerste maanden korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Top serviceteam
Eerste maanden korting


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Met installatie garantie
Scherpe prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Begin gemist
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Gemakkelijk overstappen
Korting bij 1 jaar

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Pakket zelf samenstellen
Lage tarieven


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Ter Aard

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. En ook in de regio Assen wordt dit bevestigd. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is verrassend snel (50 tot 500 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Daarbij zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een veelgehoorde opmerking: Glasvezel internet is duurder dan de kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet is al mogelijk vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Ter Aard? Welke aanbieders zijn er? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Steensel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Ter Aard.