Alles in 1 Terband Bekijk alle providers en bespaar tot wel €87


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Terband vergelijken en direct de overstap maken? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een supersnelle trouwe internetverbinding is om die reden erg belangrijk. We internetten voor thuiswerken, downloaden van bestanden, internetbankieren, rondsurfen en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost dat per maand?

Met allesin1prijzen.nl bekijk je alle kabelaars. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, kies extra’s voor interactieve televisie (on demand films kijken, extra zenderpakketten, online tv kijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je doorzoekt aansluitend zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Terband. Start met vergelijken en bespaar zo €60 per jaar. Zoek je een nieuwe provider uitsluitend voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of vergelijk je liever een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Op basis van onze zoekmachine check je uitvoerige details en tips over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Terband.

Alle providers

Ontdek de proposities van de meest populaire providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid van maar liefst 500MB en digitale TV met alles erop en eraan

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €85 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen voorbeelden van breedbandinternet. Interessant, maar welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Ga direct naar de pagina over Goedkoop alles in 1 van Youfone.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze internetaansluiting is eigenlijk voor alle consumenten voorhanden. Een actueel pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daardoor is dit een relatief voordelige aansluiting. Een tegenvaller hierbij is de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Geen wijkcentrale in de buurt? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Praktisch: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding bereik je maximale snelheden van +/- honderden MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Terband heeft een beperkt aantal kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Wil je toegang tot het snelste internet? D.m.v. glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Broodnodig voor zware gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Terband leverbaar? Vul snel jouw gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Type aansluiting Pluspunt Ongunstig Prijzen
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traag Vanaf €38
2. Kabel Prima snelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €46
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet overal beschikbaar Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Terband?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is erg gemakkelijk. De grotere partijen (Telfort, KPN, Vodafone, Tele2, Ziggo, Online.nl) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Op welk moment kan ik switchen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gezien? Dit gaat moeiteloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de organisaties zijn aangesloten bij de overstapservice. De nieuwe partij zorgt voor de afhandeling. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Daarna dragen zij er zorg voor dat de verbinding wordt geactiveerd. Jij zit dus geen moment zonder service. Tele2, Ziggo, Telfort, KPN, XS4ALL, Vodafone doen hieraan mee. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kunnen jullie dit contract vandaag online regelen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel het nieuwe pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Maak je geen gebruik van de landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Noemenswaardig: sluit eerst het nieuwe contract af. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies ook voor nummerbehoud als je dat wenst.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemt men in de volksmond quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Terband? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan dien je hiervoor beloond te worden. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je pakket, dubbele data, en andere voordeeltjes zoals gratis zenderpakketten. Door zulke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers adverteren met supersnelle internetpakketten. Veelal 500 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hier beneden doorzoek jij veel voorkomende handelingen. Per online activiteit spot je de minimale snelheid.


Activiteit Welke snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen bij benadering drie verschillende soorten gebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk type gebruiker bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor Social, E-bankieren, websites bezoeken. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en je houdt van streamingdiensten als Pathé Thuis of NPO. Online met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Download van films en series. Houd je van online gamen? Dat is mogelijk met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Ook handig: alle info over Glasvezel internet Swifterbant.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Terband. Maar welk pakket past nu bij mij? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om jou te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke leveranciers zijn er in regio Heerenveen?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via allesin1prijzen.nl bekijk je direct de beschikbare aanbieders. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, modems, routers? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of niet betalen voor TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor services die totaal niet relevant zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Het gros van de alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Voorbeelden zijn extra diensten als vooruitkijken, tv programma’s opnemen, on demand films kijken of dure zenderpakketten met kanalen als MTV Music. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verhogen kunnen voor jou handig zijn. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Terband.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Hang jij graag voor de TV? In de actuele situatie bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Met behulp van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiele telefoon, laptop, en niet te vergeten de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verscheidene modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als RTL 8.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige aanbieders kan dit max. 48 uur. Bij weer andere internetproviders kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Veel kabelaars bieden de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (personal video recorder) of in de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Meer zenderpakketten
Internet bedrijven hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als NET 5. Ook kun je ook regionale zenders kijken als RTV Noord en internationale zenders als History. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten. Denk aan PTV Prime en het TVBS tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Terband


Internet en tv vergelijken in Terband

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Terband. Dit kan haast niet fout gaan middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en schrijf op waar je recht op hebt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (begin gemist, uitzending gemist, extra zenderpakketten.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van een nieuw pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
HD-zenders kijken
Korting bij 1 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Gemakkelijk overstappen
Goedkope tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Glasvezel internet
Tijdelijke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Met extra zenderpakketten
Cashback kortingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Alle bekende tv-zenders
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Met handige App
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Gratis modem
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Alle bekende kanelen
Scherpe voorwaarden


Youfone

Met 26 HD zenders
HD-zenders kijken
Cashback kortingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Actief in enkele weken
Cashback kortingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
HD-zenders kijken
Voordelige prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Gratis modem
Scherpe welkomstbonus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Terband

Digitale televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de buurt Heerenveen wordt dit bevestigd. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is vliegensvlug (150 tot 300 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Daarbij zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat mensen vaak zeggen: internet en TV via glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice kun je al laten aansluiten vanaf gemiddeld €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Terband? Welke leveranciers doen dit? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of overweeg eens Alles in 1 pakket Stein.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Terband.