Alles in 1 Tienhoven Vergelijk alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €54


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Tienhoven vergelijken en meteen overstappen? Films streamen, TV-kijken: het moet snel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een supersnelle stabiele aansluiting op internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Internet gebruiken we voor thuiswerken, downloaden van bestanden, social media, uploaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Middels allesin1prijzen.nl vind je alle aanbieders. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, extra zenderpakketten, vooruitkijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je doorzoekt direct meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Tienhoven. Dit levert een forse besparing op, tot wel €79 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of ben je aan het oriënteren naar een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Door onze postcodetool check je behulpzame details en tips over voordelig bellen, internetten en tv-kijken in Tienhoven.

Alle kabelaars

Achterhaal de prijzen van meer dan 10 providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid van maar liefst 500 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Bestel het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €75 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn een voor een types breedbandinternet. Interessant, maar welk type verbinding is voor mij geschikt? Bekijk snel informatie over Internet & televisie ZeelandNet.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Het is nog steeds populair, en is eigenlijk voor alle huishoudens toegankelijk. Het grootste voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Daardoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan is het vaak nog wat trager. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door via de kabel te internetten heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 250 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. streamen. Nadeel hiervan is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Tienhoven werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Vereist voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Tienhoven aanwezig? Voer je gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Verbindingstype Voordelen Negatief Prijs
1. ADSL Goedkopere abonnementen Lage snelheid Vanaf €41
2. Kabel Prima internetsnelheid Beperkt aanbod Vanaf €46
3. Glasvezel Razendsnel internet Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Tienhoven?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De grote jongens (Telfort, Ziggo, Online.nl, KPN, Vodafone, Tele2) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Op die manier ben je geen dag offline. Op welk moment kan ik switchen? Een groot deel van de alles-in-1 afspraken duren 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een van de vele andere aanbieders. Een nieuw 3-in-1 pakket gezien? Je zult geen hinder ondervinden met deze overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de providers werken samen met een overstapservice. Jouw aanslaande leverancier regelt dan alles. In het bijzonder het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Daarna zorgen zij ervoor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Vodafone, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, KPN hebben deze mogelijkheid. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij deze aanbieding nu online sluiten.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Maak je geen gebruik van de landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Van belang: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Pas daarna beëindig je het contract. Je telefoonnummer behouden kan ook voor de vast telefoon.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Dit heet ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Tienhoven? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan dien je hiervoor beloond te worden. De belangrijkste voordelen zijn korting op het maandbedrag, extra MB’s of iets als gratis “opnemen-pakket”. Door gebruik te maken van soortgelijke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Veel besproken 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met steeds vaker met hoge snelheden. Normaal wel 100den Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hierna tref je een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis spot je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe je? Benodigde snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We herkennen min of meer drie “klassen” internetgebruikers. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor iedere soort raden wij een internetsnelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent alleen online voor social media, internetbankieren, surfen. Niet meer dan 1 device online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via NPO of Netflix. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Dat kan al voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Terheijden.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Tienhoven. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen geven we je graag wat adviezen.

Welke bedrijven werken in de streek Stichtse Vecht?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via de vergelijk module bekijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Zo snel je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, modems, wifi-versterkers? Geen interesse in bellen met de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan onderdelen die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extra services zoals on demand films kijken, begin gemist, extra zenderpakketten of premium zenderpakketten met extra zenders zoals Stingray Brava. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen zijn in potentie mogelijke keuzes. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Tienhoven.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Via interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiel, laptop, en natuurlijk je TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van overige zenders zoals Comedy Central Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een aantal organisaties is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij steeds meer aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Televisieprogramma opnemen
Meer en meer internetproviders bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een recorder + harde schijf) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Let op: er zit een maximum aan opnemen.De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-aanbieders werken met ongeveer 30 basiszenders. Zoals The QYOU Entertainment. Ook heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als TV&Co. Of wat dacht je van: FOXlife. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met premium zenderpakketten als HBO en het ART Europe televisie-kanaal. Op de website van jouw provider check je het complete aanbod zenders voor Utrecht.

alles in 1 in Tienhoven


Internet en tv vergelijken in Tienhoven

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Tienhoven. Het is supersimpel door het stappenplan van ons te volgen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en schrijf op waar je recht op hebt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (extra zenderpakketten, online tv kijken, on demand films kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Digitaal tv-kijken
Goede welkomstkorting

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Met handige App
Introductiekorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Power promise
Top serviceteam
Unieke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Overal online TV kijken
Goede voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Stabiele verbinding
Maandelijkse korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Gemakkelijk uitbreiden
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Heldere voorwaarden
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Glasvezel internet
Tijdelijke aanbieding


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Vlugge activatie
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Gemakkelijk overstappen
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Betrouwbaar netwerk
Nieuwe klanten korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Gratis telefoonnummer
Eerste periode korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Tienhoven

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de omgeving van Stichtse Vecht hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is verrassend snel (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat mensen vaak zeggen: internet en TV via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet kun je al laten aansluiten vanaf €50 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Tienhoven? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen “hits” op glasvezel? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Surhuisterveen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Tienhoven.