Alles in 1 Tijnje Check alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €56


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Tijnje vergelijken en direct de overstap maken? Bellen, internetten en tv-kijken: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een razendsnelle solide verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. We internetten voor onze studie, rondsurfen, uploaden van bestanden, internetbankieren of online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheden bieden zij aan? En wat is het maandtarief?

Via allesin1prijzen.nl vergelijk je alle internetbedrijven. En overstappen is kinderspel. Het uitgangspunt is je adres, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (vooruitkijken, live pauzeren, begin gemist) en schat het aantal belminuten. Jij ziet aansluitend direct de goedkoopste alles in 1 provider in Tijnje. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €99 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of wil je alles weten over een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Op basis van ons zoekscript doorzoek jij praktische info over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Tijnje.

Alle aanbieders

Achterhaal de prijzen van meer dan 10 providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid van maar liefst 100 mb/s en extra zenderpakketten.

Bestel het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €72 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn stuk voor stuk types breedbandinternet. De vraag is: welk type breedbandinternet kan ik nu het beste kiezen? Check nu alles over Internet, tv zonder bellen OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor een groot deel van de huishoudens te ontvangen. Het voornaamste pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Als gevolg daarvan is dit een relatief voordelige aansluiting. Een tegenvaller hierbij is de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Belangrijk: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabel-internet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met internet via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 250 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. De negatieve kant van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Tijnje heeft een beperkt aantal kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door middel van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt vaak op dezelfde hoogte. Een must voor de heavy users. Helaas is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Tijnje leverbaar? Start met vergelijken en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort aansluiting Positief Nadeel Prijs
1. ADSL Goedkopere abonnementen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €38
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder te kiezen Vanaf €49
3. Glasvezel Hoogste snelheden Lastig aansluitbaar Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Tijnje?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Ga dat dan online regelen. De grote jongens (Tele2, Online.nl, KPN, Ziggo, Vodafone, Telfort) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Mede daarom zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 producten duren 12 maanden. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgekozen? Het overstappen gaat probleemloos met deze overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven werken samen met de overstapservice. De toekomstige partij regelt dan alles. In het bijzonder het opzeggen van het “oude” internet- televisie- en bellen abonnement. Eveneens letten zij er op dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Tele2, XS4ALL, Online.nl, Ziggo, Vodafone werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Let op: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies eventueel voor nummerbehoud als je dat wenst.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Een andere benaming is triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Tijnje? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Bekende extra’s zijn €5,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis Spotify. Door gebruik te maken van dergelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De bekende alles-in-1 aanbieders adverteren met razendsnel internet. Veelal 500 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hier beneden doorzoek je een aantal praktische voorbeelden. Per online activiteit lees je de vereiste snelheid.


Wat ben je aan het doen? Vereiste snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Er zijn naar schatting 3 categorieën internetgebruikers. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk van dezetref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor internetbankieren, social media, mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NLziet of NPO. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat kan al voor verschillende mensen tegelijkertijd. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Terhole.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Tijnje. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Daarom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke bedrijven werken in omgeving Opsterland?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via de vergelijk module vergelijk je gemakkelijk & snel de providers. Zodra je jouw poscode hebt ingevoerd, vallen veel aanbieders al af. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, modems, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van vast bellen? Of wil jij een contract zonder TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je niet voor diensten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan extraatjes zoals online tv kijken, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten of een extra zenderpakket met aanvullende themakanalen als Comedy Central Extra. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Kies jij deze leuke toevoegingen dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Tijnje.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Mag jij graag naar de tv kijken? Op dit moment bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. D.m.v. interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Vandaag de dag doe je dit met elk device (tablet, computer, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verscheidene modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van overige zenders zoals MTV Dance Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een andere handige optie is live pauzeren. Bij een deel van de kabelaars kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal aanbieders bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Diverse zenderpakketten
Internet providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk aan kanalen als Brava Muziek. Verder heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Seaport TV en internationale zenders als MTV Rocks. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld Fox Sports en het ART Movies televisie-kanaal. Op de website van jouw provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Tijnje


Internet en tv vergelijken in Tijnje

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of heb je plannen om te verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Tijnje. Het is supersimpel wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en noteer de samenstelling van het pakket (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (vooruitkijken, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die past bij jouw eisen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Ben je zelf handig met installeren?Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van een nieuw pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis monteur aan huis
Meerde add-ons
Hoge aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Vlugge activatie
Nieuwe klanten korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Heldere voorwaarden
Simpele voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Live pauzeren
Goedkope prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Goede klantenservice
Nieuwe klanten korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Gemakkelijk overstappen
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Heldere voorwaarden
Goedkope tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Gratis telefoonnummer
Scherpe welkomstbonus


Youfone

Gratis eredivisie kijken
Meerde add-ons
Veel voordeel

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Met gratis router
2 jaar aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Top serviceteam
Unieke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Ruim aanbod zenders
Korting bij 1 jaar


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Tijnje

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In de streek Opsterland is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 200 Mbps), en bijzonder stabiel. Ook biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een veelgehoorde opmerking: internet en TV via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisieheb je al vanaf gemiddeld €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Tijnje? En welke providers bieden het aan? Voer jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Susteren.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Tijnje.