Alles in 1 Twisk Ontdek alle providers profiteer van kortingen tot €68


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Twisk vergelijken en online bestellen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet supersnel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een supersnelle degelijke verbinding met internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Internet gebruiken we voor televisie kijken, rondsurfen, thuiswerken, onze studie en nog veel meer. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost dat per maand?

Middels onze postcodetool ontdek je alle internetdiensten. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (online tv kijken, begin gemist, uitzending gemist) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij treft aansluitend overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Twisk. Op die manier bespaar je al gauw €59 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Dankzij deze website doorzoek je uitvoerige informatie over goedkoop bellen, televisie kijken en internetten in Twisk.

Alle leveranciers

Bekijk de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid oplopend tot 200 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €51 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn vormen van breedbandinternet. De vraag is: welk type verbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over Alles in 1 aanbieding Kliksafe.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor een groot deel van de huizen bereikbaar. Een belangrijk voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Hierdoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het grote minpunt daarvan is de mindere snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je in afgelegen gebied? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Handig om te weten: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door via de kabel te internetten heb je een prima snelheid, vaak wel 400 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv & streamen. Nadeel hiervan is dat er minder keuzevrijheid is. Twisk heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Door middel van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden zijn doorgaans gelijk. Een must voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet bereikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Twisk voorhanden? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Voordelig Negatief Abonnement
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traagste verbinding Vanaf €39
2. Kabel Prima snelheid Minder te kiezen Vanaf €44
3. Glasvezel De snelste verbinding Lastig aansluitbaar Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Twisk?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grotere partijen (Telfort, Tele2, Vodafone, XS4ALL, KPN, Online.nl) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Op die manier blijf jij gegarandeerd online. Per wanneer kan ik over? De meeste alles-in-1 contracten duren 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Dit is het moment om over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een mooie pakketdeal gevonden? De overstap is eenvoudig via de overstapservice.

De overstapservice
De meeste aanbieders werken met een overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor de afhandeling. Voorbeelden zijn het beëindigen van het huidige televisie- bellen en internet abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Jij zit dus geen moment zonder service. Online.nl, KPN, XS4ALL, Tele2, Ziggo, Vodafone hebben deze mogelijkheid. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Geen toegang tot deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Cruciaal: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat we meer en meer zien, is de keuze voor quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Twisk? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op het maandbedrag, gratis mobiele data, en additionele bonussen als gratis premium zenderpakketten. Door soortgelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internet-aanbieders lopen te koop met vaak het snelste internet. Vaak wel 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hieronder tref jij een aantal praktische voorbeelden. Per bezigheid tref je de minimale snelheid.


Waar ben je mee bezig? Benodigde snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We ontwaren om en nabij drie verschillende soorten gebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie bevelen we een andere snelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je gebruikt het internet alleen voor E-bankieren, Social, websites bezoeken. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of Youtube. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Download van films en series. Game via internet zonder storing? Geen beperkingen: gewoon verschillende mensen tegelijkertijd. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Tjerkwerd.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Twisk. Hoe maak ik een goede keuze? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke providers zijn er in de streek Medemblik?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via ons zoekscript bekijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Als je jouw poscode hebt ingevoerd, vallen veel aanbieders al af. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, modems, routers? Geen interesse in de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zodoende betaal je niet voor diensten die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Bekende voorbeelden zijn extra diensten als live pauzeren, on demand films kijken, uitzending gemist of een extra zenderpakket bijv. met zenders als Nautical Channel. Heb je dit wel echt nodig? Door deze dingen af te nemen merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen behoren tot de mogelijkheden. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Twisk.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Kijk jij graag naar de buis? Deze dagen kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (smartphone, PC, en uiteraard de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij meerdere modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van overige zenders zoals History Documentaire.

Een andere optie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij een deel van de tv-aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij een groeiend aantal tv-aanbieders kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Meer en meer aanbieders bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Eigenlijk altijd met kanalen als MTV Music Muziek. Daarentegen kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Alkmaar Centraal en je kunt kiezen voor Crime & Investigation Network. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met add-on zenderpakketten evenals Eredivisie live en het TGRT EU kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Noord-Holland.

alles in 1 in Twisk


Internet en tv vergelijken in Twisk

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Twisk. Dit kan haast niet fout gaan middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en schrijf op waar je recht op hebt (doe altijd een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je postcode + huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies nu de beste aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Zorgeloos online
Aantrekkelijk korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Gratis ontvanger
Sportgoedkoop

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Ruim aanbod zenders
Goedkoop proberen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Glasvezel internet
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Live pauzeren
Aantrekkelijk korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Gratis modem
Introductie-aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Interactieve televisie
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Alle tv-zenders
Goedkope prijzen


Youfone

Met 26 HD zenders
Zorgeloos online
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Met gratis router
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
HD-zenders kijken
Scherpe prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Met radiozenders
Lage tarieven


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Twisk

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de buurt Medemblik wordt dit bevestigd. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (200 tot 450 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarbij is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Glasvezel internet is alleen voor mensen met geld. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet kun je al laten aansluiten vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Twisk? Welke aanbieders zijn er? Vul je locatie in, en klik dan op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Terhole.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Twisk.