Alles in 1 Tzum Vergelijk online alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €97


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Tzum vergelijken en direct de overstap maken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een innovatieve betrouwbare aansluiting op internet is hiervoor cruciaal. Dit gebruiken we massaal voor rondsurfen, downloaden van bestanden, thuiswerken, films streamen en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheden bieden zij aan? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Via onze tool vind je alle internetdiensten. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Geef je postcode en huisnummer door, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies extra’s voor interactieve televisie (on demand films kijken, begin gemist, uitzending gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij treft daarna rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Tzum. Op die manier bespaar je al gauw €67 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar enkel voor televisie kijken of enkel voor internet? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Dat is ook mogelijk! Via onze postcodetool check jij praktische details over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Tzum.

Alle kabelaars

Achterhaal de deals van de meest populaire providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot maar liefst 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Korting op je internetpakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €76 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn de bekendste vormen van breedbandinternet. De vraag is: welk type verbinding is handig in mijn situatie? Check nu alles over Alles in 1 alles apart KPN.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Dit type verbinding is voor bijna alle woningen te ontvangen. De belangrijkste meerwaarde is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daardoor zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is de mindere snelheid van maximaal 50MB. Woon je op het platteland? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Noemenswaardig: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van kabel internet ontvang je internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 350 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat er minder keuzevrijheid is. Tzum werken helaas 1 of 2 kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mbps. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden zijn doorgaans gelijk. Noodzakelijk voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen in heel Nederland. Is glasvezel internet in Tzum beschikbaar? Voer je gegevens in en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Voordeel Negatief Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €41
2. Kabel Prima internetsnelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €45
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €55

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Tzum?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat kan snel online. De grote jongens (Telfort, Vodafone, KPN, XS4ALL, Ziggo, Tele2) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Wanneer jij overstapt wordt alles voor jou geregeld. Zodoende kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 producten duren 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal uitgezocht? Het overstappen gaat probleemloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de organisaties werken met deze overstapservice. Jouw nieuwe provider zorgt voor de afhandeling. Onder andere het opzeggen van je oude bellen- internet en tv abonnement. Bovendien zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Ziggo, Vodafone, Tele2, Online.nl, KPN hebben deze mogelijkheid. Een goed abonnement gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met deze NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Tip: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies ook voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Dit heet ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Tzum? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je hiervoor beloond. Maandelijks heb je dan recht op kortingen, dubbele MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis “opnemen-pakket”. Door gebruik te maken van aantrekkelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Geliefde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis extra zenders.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internetproviders verkondigen vaak het snelste internet. Veelal 100den Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hier beneden lees je een handig overzicht. Per werkzaamheid vind je de benodigde snelheid.


Gebeurtenis Voorgeschreven snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We ontwaren circa drie “klassen” internetgebruikers. instap, standaard en grootverbruik. Voor elke categorie vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan e-mailen, E-bankieren, Social. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Met regelmaat download je files, en kijk je online video’s op Pathé Thuis of NLziet. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Alleen High Definition films kijken! Daarnaast ook downloaden en uploaden. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Toldijk.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Tzum. Hoe maak ik een goede keuze? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom geven we je graag wat adviezen.

Welke bedrijven werken in regio Franekeradeel?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Met behulp van onze website tref je welke aanbieders beschikbaar zijn. Wanneer je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, wifi-versterkers, routers? Heb jij niets aan vaste telefonie? Of niet betalen voor TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Bekende voorbeelden zijn modules als vooruitkijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten met aanvullende themakanalen als CI (Crime Investigation). Heb je dit wel echt nodig? Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Tzum.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Mogelijk op steeds meer apparaten (tablet, desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals FOX Entertainment.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij enkele alles-in-1 providers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij andere alles-in-1 providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Tv-programma opnemen
Het gros van de bedrijven laten je televisieprogramma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een decoder met harde schijf) of in de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-leveranciers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Voorbeelden zijn zenders als MTV Music Muziek. Eveneens heb je vaak toegang tot regionale kanalen als AT5. Maar ook internationalen zoals Aljazeera English. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog persoonlijker maken met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld Eredivisie live of het Meiden van Holland tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Tzum


Internet en tv vergelijken in Tzum

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Tzum. Dat is eenvoudig wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe altijd een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, live pauzeren.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de provider die voor jou geschikt is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van een nieuw pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Met installatie garantie
Eerste maanden korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Met gratis router
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Alle bekende tv-zenders
Direct profiteren

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
De alles in 1 oplossing
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Digitaal tv-kijken
Korting bij 2 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Alle bekende tv-zenders
Maandelijkse korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
De alles in 1 oplossing
Goedkoop proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Heldere voorwaarden
Unieke aanbieding


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Gemakkelijk uitbreiden
Introductiekorting

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Stabiel netwerk
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Betrouwbaar netwerk
Scherpe prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Live pauzeren
1 jaar aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Tzum

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In de streek Franekeradeel zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is verrassend snel (100 tot 200 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Daarnaast zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een misvatting: een internet glasvezel abonnement is fors duurder dan kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet heb je al vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Tzum? Welke aanbieders zijn er? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen zoekresultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of overweeg eens Alles in 1 pakket Termunterzijl.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Tzum.