Alles in 1 Urmond Ontdek alle pakketten en bespaar tot wel €67


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Urmond vergelijken? Films streamen, TV-kijken: het moet supersnel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een rappe trouwe verbinding tot het internet is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor televisie kijken, uploaden van bestanden, rondsurfen, films streamen maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid heb ik nodig? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Door onze tool vind je alle aanbieders. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, kies een snelheid die bij jou past, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (tv programma’s opnemen, live pauzeren, online tv kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij ziet hierna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Urmond. Dit levert een forse besparing op, tot wel €91 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of enkel voor internet? Of vergelijk je liever een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Met de vergelijker ontdek jij handige informatie + tips over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Urmond.

Alle aanbieders

Ontdek de prijzen van meer dan 10 providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden tot maximaal 500MB plus veel uitbreidingspakketten.

Check de laagste prijs

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €70 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn stuk voor stuk types breedbandinternet. Maar welk type breedbandinternet past bij mijn wensen? Check nu alles over Alles in 1 aanbieding KPN.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor het gros van de huizen voorhanden. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is de relatief trage verbinding (max 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan is het vaak nog wat trager. Praktisch: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Via kabel-internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. televisie gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Urmond heeft slechts enkele kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Met internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Essentieel voor intensief internetgebruik. Helaas is glasvezel nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Urmond leverbaar? Start met vergelijken en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Verbindingstype Gunstig Nadelig Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €40
2. Kabel Prima snelheid Beperkt aanbod Vanaf €49
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Urmond?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grote jongens (Tele2, Online.nl, KPN, Ziggo, Vodafone, Telfort) bieden een overstapservice aan. Ga jij online overstappen? Dan regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Je kunt vanaf dan overstappen naar een andere partij. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket uitgezocht? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders bieden deze overstapservice. De nieuwe partij zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Telfort, Online.nl, XS4ALL, Vodafone, KPN bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kan je het nieuwe pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en kies voor deze overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met deze overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Belangrijk: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas daarna beëindig je het contract. Je telefoonnummer behouden kan ook als je dat wenst.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemt men in de volksmond quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Urmond? Kies je voor alles in 1 producten dan ontvang je korting. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je pakket, extra MB’s en additionele bonussen als gratis HBO. Door gebruik te maken van combideals als deze ontvang je meer voor het zelfde geld. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis extra zenders.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internet-aanbieders beloven steeds vaker met hoge snelheden. Normaal wel 425 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hierna spot je een handig overzicht. Per handeling bekijk je de minimale snelheid.


Activiteit Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We herkennen ongeveer 3 gebruikerstypes in internetgebruik: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor iedere soort bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. De matig internetter (lage snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, surfen, social media. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als Netflix of Youtube. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Ubbergen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Urmond. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je de goede richting in te wijzen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke aanbieders zijn actief in regio Stein?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met behulp van onze website bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Als je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, data-kabels, routers? Heb jij niets aan vaste telefonie? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor onderdelen die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Denk aan extra’s als extra zenderpakketten, begin gemist, vooruitkijken of uitgebreide kanalen pakketten met kanalen als RTL Lounge. Wil je hier echt gebruik van maken? Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te bevorderen kunnen voor jou handig zijn. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Urmond.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Mag jij graag naar de tv kijken? Vandaag de dag bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Via interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (iPad , consoles, en de traditionele TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via meerdere modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Discovery Channel Documentaire.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij enkele internetproviders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij weer andere organisaties kan dit soms wel 14 dagen.

Televisieprogramma opnemen
Vrijwel alle aanbieders laten jou gemakkelijk televisieprogramma’s opnemen. Vaak via PVR (ontvanger met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Veel abonnementen bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk aan kanalen als Nat Geo Wild Documentaire. Daarnaast kun je ook regionale zenders kijken als Brug TV en internationale zenders als BBC Four/ CBeebies. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met meerdere zenderpakketten. Check o.a. Voetbalkanaal of het SET Asia kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Limburg.

alles in 1 in Urmond


Internet en tv vergelijken in Urmond

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Urmond. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (on demand films kijken, online tv kijken, tv programma’s opnemen.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Installatiegarantie
Heel betaalbaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Gratis nummerbehoud
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Snelle levertijd
Hoge korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Installatiegarantie
Simpele voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Top serviceteam
Korting bij 2 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Betrouwbaar netwerk
Goede welkomstkorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Met radiozenders
Goedkoop proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Gratis telefoonnummer
Scherpe aanbieding


Youfone

Momenteel alleen DSL
Gratis modem
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Ruime keuze
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Stabiel netwerk
Scherpe prijzen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Supersnel via Glas
Nieuwe klanten korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Urmond

Televisie kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de streek Stein hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (100 tot 400 Mbps), en zeer betrouwbaar. Daarnaast zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat je vaak hoort: Televisie en internet via glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet bestel je al vanaf €40 – €50 in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Urmond? En welke providers bieden het aan? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen aanbieders gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Tjalhuizum.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Urmond.