Alles in 1 Valkenswaard Check alle providers profiteer van kortingen tot €85


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Valkenswaard vergelijken en afsluiten? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet supersnel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een rappe degelijke verbinding met internet is hiervoor cruciaal. We internetten voor rondsurfen, social media, televisie kijken, onze studie en steeds vaker voor online shoppen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? En wat is het maandtarief?

Op basis van ons zoekscript ontdek je alle leveranciers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Het uitgangspunt is je adres, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (begin gemist, extra zenderpakketten, vooruitkijken) en schat het aantal belminuten. Je treft nadien overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Valkenswaard. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €96 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider alleen voor het kijken van televisie of exclusief en alleen voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Dankzij deze website doorzoek je uitvoerige details en tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Valkenswaard.

Alle internet-aanbieders

Achterhaal de pakketten van alle bekende providers.

Meest snelle internet

Internetsnelheid van wel 100 MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Besparen op je internetgebruik

Controleer direct alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €61 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn categorieën breedbandinternet. De vraag is: welke soort verbinding is handig in mijn situatie? Lees direct meer over Goedkoop alles in 1 van NLE.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is eigenlijk voor alle huishoudens verkrijgbaar. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Als gevolg daarvan betaal je nooit teveel voor ADSL. Een tegenvaller hierbij is een wat minder snelle verbinding (max 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door internet op deze kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 300 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. televisie gebruik. De keerzijde van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Valkenswaard biedt maar diverse kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met behulp van internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mbps. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Broodnodig voor de zwaargewichten. Helaas is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Valkenswaard af te sluiten? Vul de gegevens van jouw woning in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type aansluiting Positief Minpunt Tarief
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €39
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Beperkt aanbod Vanaf €47
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet overal beschikbaar Vanaf €56

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Valkenswaard?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste landelijke spelers (Telfort, Online.nl, Tele2, XS4ALL, KPN, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Als jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Mede daarom ben je geen dag offline. Kan ik al overstappen? De meeste alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een mooie pakketdeal gespot? Dit gaat moeiteloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders verschaffen de overstapservice. De nieuwe partij zal namelijk alles netje verzorgen. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande televisie- bellen en internet abonnement. Tevens regelen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Tele2, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, KPN, Telfort kunnen dit aanbieden. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket gelijk online rondmaken.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Let op: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Je telefoonnummer behouden kan ook voor de vast telefoon.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een alles in 1 pakket gekozen? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met zo’n 06 nummer abonnement. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Valkenswaard? Kies je voor alles in 1 producten dan staat hier natuurlijk iets tegenover. Je moet dan denken aan extraatjes als korting op je pakket, een verdubbeling van je MB’s, of iets als gratis premium zenderpakketten. Dankzij aantrekkelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De 3-in-1 pakketten schreeuwen met vaak het snelste internet. Vaak wel 475 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hieronder tref je veel voorkomende handelingen. Per werkzaamheid bekijk je de minimale snelheid.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We hebben het vaak over min of meer 3 gebruikerstypes in internetgebruik: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor iedere soort vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, social media, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je video’s via bijvoorbeeld NPO of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Of je favoriete game spelen? Geen limiet: juist voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Ook handig: alle info over Glasvezel internet Uithoorn.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Valkenswaard. Maar welk pakket past nu bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Daarom vind je hieronder wat meer info.

Welke aanbieders zijn actief in omgeving Valkenswaard?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Met onze vergelijker check je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Op het moment dat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt het overzicht aangepast. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt producten nodig als data-kabels, modems, routers? Maak je geen gebruik van vaste telefonie? Of heb je geen televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor onderdelen die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Veel alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Hierbij kun je denken aan aanvullende opties zoals live pauzeren, uitzending gemist, extra zenderpakketten of uitgebreide kanalen pakketten met premium zenders zoals TV Oranje. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door van extra’s gebruik te maken gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te verbeterzijn mogelijkheden. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Valkenswaard.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Mag jij graag naar de tv kijken? Tegenwoordig is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (telefoon, Playstation, of “ouderwets” op de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van meerdere modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld The QYOU Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een deel van de tv-aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Bij weer andere aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal providers bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (personal video recorder) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,00 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Extra zenderpakketten
Internet bedrijven bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Eigenlijk altijd met kanalen als Discovery Channel Documentaire. Eveneens kan je kijken naar regio omroepen zoals Graafschap TV en internationale zenders als ARD. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket verder uitbreiden met premium zenderpakketten. Check o.a. Ziggo Sport en het Euro Star televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Noord-Brabant.

alles in 1 in Valkenswaard


Internet en tv vergelijken in Valkenswaard

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Valkenswaard. Het is verrassend eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en noteer de samenstelling van het pakket (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (tv programma’s opnemen, live pauzeren, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies nu de beste aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Alle bekende kanelen
Scherpe voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
HD-zenders kijken
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Ruim aanbod zenders
Scherpe korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Alle tv-zenders
Unieke korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Gratis modem
Unieke korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
De alles in 1 oplossing
Goedkope tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Stabiel netwerk
Lage tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
De alles in 1 oplossing
Voordelige prijzen


Youfone

Verschillende pakketten
Goedkoop vast bellen
Korting bij 2 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Optionele zenderpakketten
Heel betaalbaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Installatiemonteur mogelijk
Direct profiteren

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Alle tv-zenders
1 jaar aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Valkenswaard

Televisie kijken en internetten via glasvezel is erg populair. Ook in de buurt van Valkenswaard is dat niet anders. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (50 tot 500 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Bovendien biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Televisie en internet via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al mogelijk vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Valkenswaard? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Tollebeek.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Valkenswaard.