Alles in 1 Vasse Vergelijk direct alle pakketten en profiteer van kortingen tot €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Vasse vergelijken en direct de overstap maken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet razendsnel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een vlugge trouwe aansluiting op internet is tegenwoordig een absolute must. Internet gebruiken we voor social media, internetbankieren, onze studie, films streamen en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met de vergelijker ontdek je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer je postcode + huisnummer in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, selecteer de gewenste internetsnelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (uitzending gemist, live pauzeren, vooruitkijken) en selecteer het aantal belminuten. Je doorzoekt daaropvolgend zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Vasse. Op die manier bespaar je al gauw €66 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar exclusief voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Op basis van onze zoekmachine tref je behulpzame info en adviezen over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Vasse.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van alle erkende providers

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot maximaal 200 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €90 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste soorten breedbandinternet. De vraag is: welk type breedbandinternet past bij mij? Bekijk snel informatie over 3-in-1 aanbieding OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor het gros van de consumenten beschikbaar. De belangrijkste meerwaarde is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Om die reden is dit een relatief voordelige aansluiting. Nadelen hiervan zijn o.a. de lage snelheid van maximaal 50MB. Geen wijkcentrale in de buurt? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door via de kabel te internetten loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 250 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. streamen. De negatieve kant van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Vasse biedt maar diverse kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Via glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Onontbeerlijk voor de intensieve gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet voorhanden bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Vasse af te sluiten? Vul de gegevens van jouw woning in en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Positief Nadelen Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €35
2. Kabel Prima snelheid Minder te kiezen Vanaf €44
3. Glasvezel Hoogste snelheden Matig leverbaar Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Vasse?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Ga dat dan online regelen. De populaire providers (Tele2, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, Telfort, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Bij een overstap regelt de nieuwe provider alles. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik al overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een andere partij. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket uitgezocht? Dit is ongecompliceerd dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de bedrijven leveren deze overstapservice. Jouw aanstaande provider regelt het papierwerk. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” internet- tv- en bellen abonnement. Eveneens regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Tele2, XS4ALL, Online.nl, KPN, Ziggo, Telfort geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket vandaag online regelen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Van belang: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies ook voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft te maken met het quad play abonnement. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Vasse? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn €5,00 korting, extra MB’s en andere voordeeltjes zoals gratis Spotify. Door toedoen van deze combideals haal je het maximale uit je pakket. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De 3-in-1 pakketten lopen te koop met hoge internetsnelheden. In de regel wel 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna bekijk jij een praktisch overzicht. Per online activiteit spot jij de internetsnelheid die benodigd is.


Activiteit Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We zien circa 3 types internetgebruikers: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elk type gebruiker bevelen we een andere snelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor internetbankieren, surfen, social media. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als NLziet of Videoland. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Game via internet zonder storing? Dit kan met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Ulft.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Vasse. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke aanbieders zijn actief in de streek Tubbergen?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via ons zoekscript vergelijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, modems, data-kabels? Geen belangstelling in een vaste telefoonlijn? Of wil jij een contract zonder TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor services die jij niet nodig hebt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Steeds meer alles in 1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Hierbij kun je denken aan modules als extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, uitzending gemist of diverse entertainment-pakketten met kanalen als RTL Lounge. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te pushen kunnen voor jou handig zijn. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Vasse.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Tegenwoordig zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Via interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (telefoon, Playstation, en natuurlijk je TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met verschillende modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als RTL 7.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook even pauzeren is een optie. Bij een aantal partijen kan dit tot 2 dagen. Maar bij een groeiend aantal partijen kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer providers laten je tv-programma’s opnemen. Dit kan via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Diverse zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden rond de 25 standaard zenders. Onder andere zenders zoals Eén. Daarnaast kun je ook regionale zenders kijken als Alkmaar Centraal en je kunt kiezen voor VH-1. Je kunt je digitale-tv ervaring uitbouwen met meerdere zenderpakketten zoals Eredivisie live of het Passie XXX kanaal. Via jouw eigen leverancier kun je bekijken waar jij recht op hebt in Overijssel.

alles in 1 in Vasse


Internet en tv vergelijken in Vasse

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Vasse. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en pak even alle kleine lettertjes erbij (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (on demand films kijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies nu de beste aanbieding die jou aanspreekt.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Overal online TV kijken
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Overal online TV kijken
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Installatiemonteur mogelijk
Veel voordeel

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Snelle levertijd
Sportgoedkoop

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Begin gemist
Goede voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 400 Mbit/s download
Live pauzeren
Introductiekorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Alle bekende kanelen
Scherpe prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Zorgeloos online
Hoge aanbieding


Youfone

Verschillende pakketten
Gemakkelijk overstappen
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Stabiel netwerk
Unieke aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Stabiel netwerk
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Uitzending gemist
1 jaar aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Vasse

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. Ook in de buurt van Tubbergen komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is megasnel (50 tot 100 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Bovendien spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat mensen vaak zeggen: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is vaak niet het geval. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet beginnen qua prijs rond de €45 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Vasse? Welke aanbieders zijn er? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en filter op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of overweeg eens Alles in 1 pakket Tubbergen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Vasse.