Alles in 1 Venlo Vergelijk online alle pakketten en ontvang een voordeel tot €91


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Venlo vergelijken en afsluiten? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een innovatieve betrouwbare internetaansluiting is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken het voor thuiswerken, social media, onze studie, internetbankieren en steeds vaker voor online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid heb ik nodig? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Met behulp van ons zoekscript bekijk je alle internetbedrijven. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Neem jouw adresgegevens als basis en selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, tv programma’s opnemen, vooruitkijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je spot daaropvolgend direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Venlo. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €89 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar exclusief voor televisie kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Met onze postcodetool bekijk jij handige details over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Venlo.

Alle leveranciers

Vind de pakketten van de grote Nederlandse providers

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot maar liefst 100 mb/s plus handige interactieve TV

Bespaar vele euro's per jaar

Bezoek de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €77 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste voorbeelden van breedbandinternet. Maar welk type internetverbinding is handig in mijn situatie? Lees direct meer over Alles in 1 aanbieding OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor heel veel Nederlanders verkrijgbaar. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Als gevolg daarvan betaal je nooit teveel voor ADSL. Het grote minpunt daarvan is de lagere snelheden (max 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Let op: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met internet via de kabel surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-gebruik. De keerzijde van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Venlo heeft maar 1 of 2 kabelaars. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Met glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s tot 1Gbps. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Cruciaal voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Venlo voorhanden? Vul de gegevens van jouw woning in en achterhaal wat er mogelijk is.


Internetverbinding Positief Nadelen Tarief
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €36
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder keuzevrijheid Vanaf €43
3. Glasvezel De snelste verbinding Lastig aansluitbaar Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Venlo?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De meest bekende aanbieders (Telfort, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, Online.nl, Tele2) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe provider. Een nieuw 3-in-1 pakket geselecteerd? Overstappen gaat razendsnel dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de bedrijven werken met deze overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt het papierwerk. Denk hierbij aan het afhandelen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Tevens dragen zij er zorg voor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Tele2 hebben deze mogelijkheid. Een goed abonnement gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract gelijk online rondmaken.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Fundamenteel: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies ook voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. Dit heet ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een smartphone contract. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Venlo? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Je moet dan denken aan extraatjes als €5,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis FOX Sports. Door gebruik te maken van dergelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Populaire 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Extra zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internetproviders lopen te koop met hoge internetsnelheden. Normaal wel 500 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? In de tabel doorzoek je een praktisch overzicht. Per bezigheid doorzoek jij de snelheid die noodzakelijk is.


Activiteit Benodigde snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We hebben het vaak over plusminus 3 verschillende internet-users: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk type gebruiker bevelen we een andere snelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor Social, e-mailen, websites bezoeken. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en maak je gebruik van o.a. NPO of Netflix. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Daarnaast ook downloaden en uploaden. Game via internet zonder storing? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Veenendaal.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Venlo. Welk pakket past bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in de buurt van Venlo?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl vind je in een oogopslag alle spelers. Zo snel je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je voldoende aan minder?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, routers? Maak je geen gebruik van bellen met de vaste telefoon? Of wil jij een contract zonder TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan diensten die totaal niet relevant zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit aanvullende opties zoals online tv kijken, tv programma’s opnemen, live pauzeren of een extra zenderpakket bijv. met zenders als RTL Lounge. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door deze dingen af te nemen gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te verhogen zijn in potentie mogelijke keuzes. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Venlo.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Mag jij graag naar de tv kijken? Deze dagen is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Dankzij interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiele telefoon, desktop, en de traditionele TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als VH1 Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een aantal providers kan dit tot 2 dagen. Bij weer andere aanbieders kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de bedrijven laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Diverse zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als The QYOU Entertainment. Daarnaast kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als OOG TV en internationale kanalen zoals Ketnet/OP12. Je kunt je digitale-tv ervaring personaliseren met premium zenderpakketten evenals PTV Prime en het Euro D televisie-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Limburg.

alles in 1 in Venlo


Internet en tv vergelijken in Venlo

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Venlo. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je postcode + huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, tv programma’s opnemen, vooruitkijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies het alles in 1 pakket die past bij jouw eisen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
HD-zenders kijken
Unieke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Gratis nummerbehoud
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Met extra zenderpakketten
Simpele voorwaarden

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Supersnel via Glas
Goede welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Installatiegarantie
Voordelige prijzen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Optionele zenderpakketten
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Top serviceteam
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Gemakkelijke installatie
Goede prijs/kwaliteit


Youfone

Experia Box V10
Gemakkelijke installatie
2 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Gemakkelijke installatie
Voordelig proberen

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Gratis modem
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Gratis ontvanger
Goedkope prijzen


Beste alles-in-1 met glasvezel in Venlo

Televisie kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In de buurt Venlo is dat niet anders. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (50 tot 100 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Wat mensen vaak zeggen: internet en TV via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice beginnen qua prijs rond de €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Venlo? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul nu jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of overweeg eens Alles in 1 pakket Uithoorn.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Venlo.