Alles in 1 Venray Vergelijk alle providers en ontvang voordeel tot wel €72


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Venray vergelijken en afsluiten? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en we willen de beste kwaliteit. Een vlugge trouwe internetverbinding mag daarom niet ontbreken. Dit gebruiken we massaal voor televisie kijken, downloaden van bestanden, onze studie, films streamen en nog veel meer. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? En wat is het maandtarief?

Op basis van allesin1prijzen.nl tref je alle internetbedrijven. Overstappen gaat gemakkelijk online. Geef je postcode en huisnummer door, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, bekijk de verschillende verbindingssnelheden, kies extra’s voor interactieve televisie (uitzending gemist, live pauzeren, on demand films kijken) en selecteer het aantal belminuten. Je vindt daaropvolgend ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Venray. Zo bespaar je tot wel €96 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je een goedkoop internet & tv pakket zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Door ons zoekscript check jij behulpzame info over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Venray.

Alle leveranciers

Achterhaal de deals van de grote Nederlandse providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid van maar liefst 100 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €59 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste types breedbandinternet. De vraag is: welke soort verbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over Internet, bellen en tv Stipte.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor bijna alle gezinnen verkrijgbaar. Het grootste voordeel is de keuzevrijheid. Als gevolg daarvan betaal je nooit teveel voor ADSL. Nadelen hiervan zijn o.a. de lagere snelheden (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Let op: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Via internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel 400 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Venray heeft een beperkt aantal kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Door gebruik van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s of sneller. De download- en snelheden voor uploaden is vaak gelijk. Broodnodig voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Venray beschikbaar? Voer je gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Voordelig Ongunstig Prijzen
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €39
2. Kabel Prima snelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €43
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet altijd mogelijk Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Venray?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De grootste landelijke spelers (Tele2, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Telfort, KPN) hebben een samenwerking. Wanneer jij overstapt wordt alles voor jou geregeld. Daardoor blijf jij gegarandeerd online. Kan ik al overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 producten kan jij eens per jaar aanpassen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gezien? Overstappen gaat razendsnel via de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de providers leveren een overstapservice. De nieuwe aanbieder regelt dan alles. Denk aan het beëindigen van je bestaande bellen- internet en tv abonnement. Bovendien zorgen zij ervoor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, KPN, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Tele2 hebben deze mogelijkheid. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Cruciaal: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Kies eventueel voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We noemen dit ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, noemt men in de volksmond quad play. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Venray? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je hiervoor beloond. Elke maand opnieuw korting op je abonnement, dubbele MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Door gebruik te maken van zulke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De 3-in-1 pakketten maken reclame voor steeds vaker met hoge snelheden. In de regel wel 400 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hierna doorzoek jij een lijst met voorbeelden. Per activiteit vind je de internetsnelheid die benodigd is.


Waar ben je mee bezig? Minimale snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We herkennen ruwweg 3 categorieën internetgebruikers. kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elke categorie bevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Internet gebruik jij enkel voor Social, websites bezoeken, e-mailen. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als Videoland of NLziet. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Online gamen / multiplayers. Dit kan met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Veenhuizen.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Venray. Maak wat moet ik nou kiezen? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen vind je hieronder wat meer info.

Welke partijen leveren in de omgeving van Venray?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met behulp van onze website doorzoek je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals modems, routers, data-kabels? Heb jij geen baat bij vast bellen? Of TV uit het abonnement halen? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor aspecten die totaal niet relevant zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Steeds meer alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Voorbeelden zijn extra services zoals on demand films kijken, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten of dure zenderpakketten met extra zenders zoals Ons. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Venray.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Kijk jij graag naar de buis? Vandaag de dag is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Dankzij interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Op allerlei devices (mobiel, consoles, of “ouderwets” op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met diverse modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als MTV Hits Muziek.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige kabelaars is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Echter, bij andere kabelaars heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Tv-programma opnemen
Veel bedrijven laten je TV programma’s opnemen. Dit kan via PVR (een recorder + harde schijf) of d.m.v de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
Veel leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Zoals SBS 6. Verder kun je ook regionale zenders kijken als Deventer TV en internationale zenders als MTV Brand New. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog completer maken met extra zenderpakketten als HBO en het Kral TV tv-kanaal. Op de website van jouw provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Limburg.

alles in 1 in Venray


Internet en tv vergelijken in Venray

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Venray. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Klik op vergelijken en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (online tv kijken, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Ook kun je een monteur aanvragen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Tot 7 dagen terugkijken
Voordelig proberen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Snel en betrouwbaar
Aantrekkelijk korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Programma gemist
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Gratis telefoonnummer
Eerste periode korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Betrouwbaar netwerk
Veel voordeel

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Alle tv-zenders
Hoge aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Binnen 6 weken actief
Scherpe voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Supersnel via Glas
Goede welkomstkorting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Goede klantenservice
Scherpe prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Tot 7 dagen terugkijken
Eerste maanden korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Betrouwbaar netwerk
Maximaal voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelLive pauzeren
Voordelige tarieven


Beste alles-in-1 met glasvezel in Venray

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. In en rondom Venray zien we dit zeker terug. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (200 tot 450 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Tevens heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat mensen vaak zeggen: Internetten via de glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet kun je al laten aansluiten vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Venray? En welke providers bieden het aan? Vul nu jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen aanbieders gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Uithuizen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Venray.