Alles in 1 Vlaardingen Vergelijk online alle providers profiteer van kortingen tot €60


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Vlaardingen vergelijken en direct de overstap maken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een innovatieve solide internetverbinding is hiervoor cruciaal. We gebruiken internet voor 0 of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheden bieden zij aan? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Dankzij onze tool ontdek je alle internetbedrijven. Overstappen gaat gemakkelijk online. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, neem een snelle of tragere verbinding, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (online tv kijken, vooruitkijken, live pauzeren) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je vindt aansluitend meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Vlaardingen. Start met vergelijken en bespaar zo €59 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of wil je alles weten over een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Geen probleem! Met de vergelijker vind je handige details over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Vlaardingen.

Alle leveranciers

Vind de prijzen van alle bekende providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden van wel 500 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Korting op je internetpakket

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €55 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allen genres van breedbandinternet. De vraag is: welk type breedbandinternet past bij mij? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 pakket aanbieding Fiber.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor vrijwel alle consumenten te ontvangen. Een grote pré van ADSL is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tegenvaller hierbij is een wat minder snelle verbinding (de top ligt op 50mb). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Ook interessant: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabel-internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding heb je een prima snelheid, vaak wel 300 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens streamen. De keerzijde van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Vlaardingen heeft maar 1 of 2 kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Via glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden verschilt vaak niet. Onmisbaar voor de heavy users. Helaas is glasvezel nog niet beschikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Vlaardingen verkrijgbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en vind uit wat de opties zijn.


Verbindingstype Voordeel Nadelig Kosten
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Kan traag zijn Vanaf €40
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder te kiezen Vanaf €48
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Geen landelijke dekking Vanaf €56

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Vlaardingen?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat kan snel online. De populaire providers (Tele2, Telfort, KPN, Online.nl, Vodafone, Ziggo) hebben een samenwerking. Als jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je hebt dan de optie over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding gezien? Dit gaat moeiteloos met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Veel bedrijven werken met deze overstapservice. De nieuwe aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Onder andere het opzeggen van je oude televisie- bellen en internet abonnement. Daarnaast zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je bent dus geen dag offline. Telfort, Tele2, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Online.nl doen hieraan mee. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd huidige contract.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Fundamenteel: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas daarna beëindig je het contract. Ook nummerbehoud is mogelijk voor de vast telefoon.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft te maken met het quad play abonnement. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Vlaardingen? Kies je voor alles in 1 producten dan kunnen de kortingen flink oplopen. De belangrijkste voordelen zijn €10,00 korting, extra veel mobiele data, en andere voordeeltjes zoals gratis premium zenderpakketten. Door toedoen van zulke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Erkende 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders verkondigen hoge internetsnelheden. In de regel wel 425 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden tref jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit tref jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe je? Minimale snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We herkennen globaal gezien 3 categorieën internetgebruikers. instap, standaard en grootverbruik. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je gebruikt het internet alleen voor surfen, mailen, internetbankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als NLziet of Videoland. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Venhuizen.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Vlaardingen. Welk pakket past bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke partijen leveren in de buurt van Vlaardingen?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via ons zoekscript vergelijk je snel welke leveranciers er zijn. Zo snel je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als wifi-versterkers, modems, data-kabels? Geen behoefte aan bellen via de vaste lijn? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je niet voor mogelijkheden die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Hierbij kun je denken aan aanvullende opties zoals tv programma’s opnemen, uitzending gemist, begin gemist of dure zenderpakketten bijv. met zenders als Nautical Channel. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door deze dingen af te nemen merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterzijn voor sommige huizen onmisbaar. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Vlaardingen.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Mag jij graag naar de tv kijken? Deze dagen kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door gebruikt van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, computer, en de traditionele TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Rocks Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een deel van de leveranciers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij steeds meer aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer aanbieders laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (personal video recorder) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Diverse zenderpakketten
De TV-providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk hierbij aan TLC Entertainment. Daarbij heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Hardenberg en internationale kanalen zoals NDR. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog leuker maken met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Eredivisie live en het Star Gold tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier kun jij het complete aanbod opvragen voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Vlaardingen


Internet en tv vergelijken in Vlaardingen

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Vlaardingen. Dit wordt makkelijk gemaakt wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en vul je postcode + huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, vooruitkijken, online tv kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Klik op de provider die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Gemakkelijk overstappen
Lage tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Met extra zenderpakketten
Introductie-aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Snelle levertijd
Cashback kortingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Met extra zenderpakketten
Eerste periode korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Optionele zenderpakketten
Sportgoedkoop

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Overal online TV kijken
Scherpe aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Supersnel via Glas
Scherpe aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Alle bekende tv-zenders
Eerste periode korting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Tot 7 dagen terugkijken
Sportgoedkoop

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Pakket zelf samenstellen
Cashback kortingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Optionele zenderpakketten
Goede voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Gratis nummerbehoud
Scherpe welkomstcadeaus


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Vlaardingen

Digitale televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de streek Vlaardingen hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is snel (200 tot 450 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Evenzeer heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: internet en TV via glasvezel is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket in met internet + bellen en TV kun je al laten aansluiten vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Vlaardingen? Welke aanbieders zijn er? Vul nu jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen zoekresultaten? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Valkenburg.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Vlaardingen.