Alles in 1 Vlieland Check alle pakketten en profiteer van kortingen tot €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Vlieland vergelijken en meteen overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet supersnel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een snelle en gedegen internetaansluiting is om die reden erg belangrijk. We internetten voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid heb ik nodig? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels allesin1prijzen.nl vergelijk je alle aanbieders. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), selecteer de gewenste internetsnelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (extra zenderpakketten, uitzending gemist, online tv kijken) en selecteer het aantal belminuten. Je ziet direct meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Vlieland. Op die manier bespaar je al gauw €68 op jaarbasis. Zoek je een nieuwe provider alleen voor het kijken van televisie of enkel voor internet? Of wil je alles weten over een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Geen probleem! Met deze website check je nuttige info en adviezen over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Vlieland.

Alle internet-providers

Bekijk de prijs van meer dan 10 providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheid oplopend tot 500 mb/s en het gemak van interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Vergelijk alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €75 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn de bekendste soorten breedbandinternet. De vraag is: welke internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, tv en bellen Stipte.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze verbinding is voor vrijwel alle huizen te ontvangen. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is een wat minder snelle verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Praktisch: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel 250 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. televisie gebruik. De keerzijde van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Vlieland biedt echter 1 – 3 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door middel van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s. De snelheid van downloaden en uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Onontbeerlijk voor zware gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Vlieland aanwezig? Voer je gegevens in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type aansluiting Gunstig Nadelig Prijs
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €41
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Keuze is zeer beperkt Vanaf €47
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Geen landelijke dekking Vanaf €54

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Vlieland?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De grootste providers (KPN, Ziggo, Tele2, XS4ALL, Online.nl, Vodafone) hebben een samenwerking. Op het moment dat jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Derhalve blijf jij gegarandeerd online. Kan ik al overstappen? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding geselecteerd? Overstappen gaat razendsnel door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de organisaties verschaffen de overstapservice. De aanstaande partij zal namelijk alles netje verzorgen. Onder andere het afhandelen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Bovendien managen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Online.nl, Telfort, XS4ALL, Vodafone, Tele2 hebben deze mogelijkheid. Heb je een goede deal gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij het toekomstige pakket vandaag online regelen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Maak je geen gebruik van deze landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Van belang: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies eventueel voor nummerbehoud indien wenselijk.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We noemen dit ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is het quad play pakket. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Vlieland? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan kunnen de kortingen flink oplopen. Je moet dan denken aan extraatjes als kortingen, extra MB’s en andere voordeeltjes zoals gratis add-ons voor je interactieve TV. Door toedoen van soortgelijke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Vaak bestelde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De bekende alles-in-1 aanbieders beloven enorme internetsnelheden. Gangbaar is dit 400 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Beneden doorzoek jij een lijst met voorbeelden. Per handeling doorzoek je de internetsnelheid die benodigd is.


Gebeurtenis Minimale snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We herkennen ruwweg 3 verschillende internet-users: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk van dezebevelen we een andere snelheid aan.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor internetbankieren, social media, surfen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en stream je films via Netflix of Film1. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Dat is mogelijk met verschillende mensen tegelijkertijd. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Veulen.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Vlieland. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke aanbieders zijn actief in de buurt van Vlieland?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via ons zoekscript vind je in een oogopslag alle spelers. Wanneer de woonplaats is ingevuld, vallen veel aanbieders al af. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, routers, data-kabels? Geen behoefte aan een vaste telefoonlijn? Of wil jij een contract zonder TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor aspecten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit modules als begin gemist, extra zenderpakketten, vooruitkijken of dure zenderpakketten met extra zenders zoals Disney XD 24h. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Juist door deze extra’s zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te pushen zijn voor de toekomst interessant. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Vlieland.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Deze dagen vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit kan op verschillende apparaten (iPad , consoles, en vanzelfsprekend op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met diverse modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van andere kanalen als FOX Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige internetproviders kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer internetproviders kan dit weer tot 2 weken.

Programma’s opnemen
Vrijwel alle internetproviders laten jou gemakkelijk televisieprogramma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Eigenlijk altijd met kanalen als SBS9. Ook heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV Oost en internationale kanalen zoals Slam!TV. Je kunt jouw digitale-tv abonnement nog leuker maken met add-on zenderpakketten. Bijvoorbeeld Eredivisie live en het LBC Europe tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Vlieland


Internet en tv vergelijken in Vlieland

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Vlieland. Dit wordt makkelijk gemaakt door de volgende tips te gebruiken.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (vooruitkijken, on demand films kijken, extra zenderpakketten.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de provider met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Gratis ontvanger
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Pakket zelf samenstellen
Goedkope tarieven

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Diverse pakketten
1 jaar aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Begin gemist
Hoge aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Installatiegarantie
Nieuwe klanten korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Glasvezel internet
Voordelige prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Gemakkelijk overstappen
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Actief in enkele weken
Hoge korting


Youfone

Momenteel alleen DSL
Topkwaliteit TV
Introductie-aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Sinds 1994 actief
Moeiteloos overstappen
Cashback kortingen

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Gratis telefoonnummer
Eerste periode korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Met radiozenders
Nieuwe klanten bonus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Vlieland

Digitale televisie en internet via glasvezel is de standaard geworden. En ook in de regio Vlieland hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is snel (50 tot 100 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Ook staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice is al verkrijgbaar vanaf €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Vlieland? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul nu jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen resultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Varsselder.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Vlieland.