Alles in 1 Waalre Vergelijk online alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €79


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Waalre vergelijken en meteen overstappen? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel en we willen de beste kwaliteit. Een razendsnelle gedegen verbinding met internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. We gebruiken internet voor social media, downloaden van bestanden, films streamen, onze studie en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van onze postcodetool check je alle providers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (live pauzeren, vooruitkijken, begin gemist) en selecteer het aantal belminuten. Jij ziet daarna ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Waalre. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €100 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket exclusief voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je aan het oriënteren naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Het kan allemaal! Door onze postcodetool ontdek jij praktische informatie + tips over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Waalre.

Alle kabelaars

Vind de deals van de meest populaire providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 100 mb/s plus diverse extra zenders.

Besparen op je internetgebruik

Controleer direct alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €65 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste types breedbandinternet. Maar welk type verbinding past bij mij? Lees direct meer over Goedkoop alles in 1 van NLE.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnHet is nog steeds populair, en is eigenlijk voor alle gezinnen beschikbaar. Een belangrijk voordeel is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Vandaar kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Nadelen hiervan zijn o.a. de mindere snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Ook interessant: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Met internet via de kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 400 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie kijken. De negatieve kant van de kabel is dat het aanbod beperkt is. Waalre heeft slechts een paar kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Noodzakelijk voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel internet nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Waalre verkrijgbaar? Gebruik onze vergelijker en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type aansluiting Positief Nadelen Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €39
2. Kabel Prima internetsnelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €47
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet altijd mogelijk Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Waalre?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat kan snel online. De grote jongens (Tele2, KPN, Ziggo, Vodafone, Telfort, Online.nl) hebben hierover afspraken gemaakt. Ga jij online overstappen? Dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Mede daarom kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Op welk moment kan ik switchen? Een groot deel van de alles-in-1 contracten zijn jaarlijks te vernieuwen. Hierop volgt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een goede alles-in-1 deal gezien? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
De meeste aanbieders werken met de overstapservice. De toekomstige partij regelt dan alles. Bijvoorbeeld het afhandelen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Verder managen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Tele2, Online.nl, KPN, XS4ALL, Ziggo bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Belangrijk: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je dat wenst.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Waalre? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan ontvang je korting. Je moet dan denken aan extraatjes als €10,00 korting, extra MB’s en additionele bonussen als gratis premium zenderpakketten. Met behulp van aantrekkelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Populaire 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers lopen te koop met hoge internetsnelheden. Vaak wel 100den Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Beneden spot jij een lijst met voorbeelden. Per handeling vind je de voorgeschreven snelheid.


Wat doe jij? Benodigde snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Wij onderscheiden grofweg 3 verschillende internet-users: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor ieder segment vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, social media, internetbankieren. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en stream je films via Netflix of Youtube. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen limiet: juist voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Vorden.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Waalre. Hoe maak ik een goede keuze? Dat is afhankelijk per situatie. Om je op weg te helpen vind je hieronder wat meer info.

Welke bedrijven werken in omgeving Waalre?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via de vergelijk module vergelijk je welke aanbieders beschikbaar zijn. Als je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Kan je niet beter iets weglaten?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, routers, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor aspecten die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Denk aan extraatjes zoals online tv kijken, live pauzeren, begin gemist of een extra zenderpakket met premium zenders zoals VH1. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te stimuleren zijn voor sommige huizen onmisbaar. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Waalre.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Kijk jij graag naar de buis? Hedendaags vind je in elk drie in één pakket digitale TVDoor gebruikt van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (smartphone, Playstation, en natuurlijk je TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met velerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als Nat Geo Wild Documentaire.

Een andere extra service is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige alles-in-1 providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Bij andere kabelaars heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal bedrijven verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Dit kan via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). De opslagcapaciteit is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Meer zenderpakketten
Alle providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Hierbij moet je denken aan zenders als SBS9. Bovendien heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Focuz TV. Of wat dacht je van: Slam!TV. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement nog persoonlijker maken met meerdere zenderpakketten. Denk aan Ziggo Sport en het Passie XXX televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider vind je het complete zenderaanbod voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Waalre


Internet en tv vergelijken in Waalre

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je over naar een nieuwe woning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Waalre. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en pak even alle kleine lettertjes erbij (vergeet de speedtest niet!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (begin gemist, live pauzeren, online tv kijken.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die matcht bij jouw wensen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Ben je zelf handig met installeren?Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Dag & nacht klantenservice
Met installatie garantie
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Gratis nummerbehoud
Goedkope prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Premium sportkanalen
Programma gemist
Scherpe prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Begin gemist
Nieuwe klanten korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
De alles in 1 oplossing
Voordelig proberen

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Gratis telefoonnummer
Aantrekkelijk korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Diverse pakketten
Korting bij 1 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Heldere voorwaarden
Leuke welkomstcadeaus


Youfone

Momenteel alleen DSL
Met installatie garantie
Hoge aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Uitzending gemist
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Snel en betrouwbaar
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Betrouwbaar netwerk
Goede welkomstkorting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Waalre

TV-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. In de buurt Waalre is dit ook zeker het geval. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 100 Mbps), en zeer betrouwbaar. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet bestel jij tijdelijk al rond de gemiddeld €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Waalre? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul nu jouw gegevens in, en selecteer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Vinkega.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Waalre.