Alles in 1 Waalwijk Bekijk alle pakketten en profiteer van kortingen tot €53


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Waalwijk vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een razendsnelle goede verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. Onze internetverbinding gebruiken we voor rondsurfen, thuiswerken, onze studie, internetbankieren en steeds vaker voor online shoppen. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Op basis van onze tool vergelijk je alle leveranciers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (uitzending gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemen) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Jij treft nadien overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Waalwijk. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €59 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder alleen voor het kijken van televisie of enkel voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Het kan allemaal! Op basis van onze tool tref je behulpzame info over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Waalwijk.

Alle internet-providers

Achterhaal de deals van alle providers en kabelaars

Razendsnel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 500 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Bestel het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en bespaar tot wel €91 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allen soorten breedbandinternet. De vraag is: welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Geen tijd? Ga dan verder naar Voordelig alles in 1 Online.nl.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze internetaansluiting is voor vrijwel alle Nederlanders beschikbaar. Een grote pré van ADSL is de keuzevrijheid. Als gevolg daarvan is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Nadelen hiervan zijn o.a. een wat minder snelle verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Woon je in afgelegen gebied? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Praktisch: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Met internet via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel honderden MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv & streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Waalwijk heeft slechts een paar kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Profiteren van de meest snelle verbinding? Door gebruik van glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mbps. De download- en uploadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Vereist voor de intensieve gebruikers. Helaas is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Waalwijk voorhanden? Vul snel jouw gegevens in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Soort aansluiting Voordelen Nadeel Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €38
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Minder te kiezen Vanaf €49
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €51

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Waalwijk?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grotere partijen (Telfort, Online.nl, XS4ALL, Ziggo, Vodafone, KPN) werken in een centraal systeem. Wanneer jij overstapt regelt de nieuwe provider alles. Op die manier kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Wanneer kan ik overstappen? Het gros van de alles-in-1 abonnementen zijn jaarlijks te vernieuwen. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider geselecteerd? Dit gaat moeiteloos via de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de internetproviders werken met een overstapservice. De nieuwe aanbieder regelt het papierwerk. Bijvoorbeeld het beëindigen van je bestaande televisie- bellen en internet abonnement. Daarna zorgen zij ervoor dat de aansluiting op tijd ingaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Online.nl, KPN, XS4ALL, Ziggo, Tele2, Vodafone doen hieraan mee. Een goed abonnement gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij het toekomstige pakket nu online sluiten.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Bestel het nieuwe pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Let op: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Ook nummerbehoud is mogelijk indien jij dat wilt.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Waalwijk? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Elke maand opnieuw kortingen, een verdubbeling van je MB’s, en andere extraatjes als gratis FOX Sports. Door toedoen van soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Gevierde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De internetproviders maken reclame voor steeds vaker met hoge snelheden. Gangbaar is dit 500 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hieronder doorzoek jij een aantal praktische voorbeelden. Per online activiteit lees jij de internetsnelheid die benodigd is.


Gebeurtenis Benodigde snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden grofweg 3 gebruikerstypes in internetgebruik: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor ieder segment adviseren wij een minimum snelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan internetbankieren, surfen, social media. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Met regelmaat download je files, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Film1 of Youtube. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen limiet: juist voor meerdere personen op hetzelfde moment.Lees nu ook verder over Glasvezel internet Vorstenbosch.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Waalwijk. Maak wat moet ik nou kiezen? Jouw verbruik is daarvoor leading. Daarom geven we je graag wat adviezen.

Welke providers zijn er in en rondom Waalwijk?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met behulp van onze website bekijk je in een oogopslag alle spelers. Op het moment dat de woonplaats is ingevuld, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Kan je niet beter iets weglaten?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, data-kabels, routers? Geen belangstelling in de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je niet voor services die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Denk aan extra services zoals on demand films kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen of dure zenderpakketten met kanalen als RTL Crime. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Kies jij deze leuke toevoegingen dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te pushen kunnen voor jou handig zijn. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Waalwijk.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Mogelijk op steeds meer apparaten (smartphone, laptop, en de traditionele TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van allerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere zenders als NPO 101 Entertainment.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij enkele tv-aanbieders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij steeds meer providers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Een groeiend aantal kabelaars laten jou (gratis) TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een recorder + harde schijf) of via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
De meeste pakketten bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als RTL 4. Eveneens heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Omroep Dommelland. Echter ook wereldwijd: CNBC Europe. Je kunt jouw digitale-tv abonnement uitbouwen met premium zenderpakketten evenals HBO of het Haber Türk TV kanaal. Bij je eigen internet-provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Noord-Brabant.

alles in 1 in Waalwijk


Internet en tv vergelijken in Waalwijk

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Waalwijk. Het is supersimpel middels de adviezen die hieronder staan.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en noteer de samenstelling van het pakket (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (extra zenderpakketten, uitzending gemist, begin gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die past bij jouw eisen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak kan er ook een monteur aan huis komen. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Internet en TV 4K
Top serviceteam
Nieuwe klanten korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Uitzending gemist
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Digitaal tv-kijken
Goedkope tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Gratis ontvanger
Eerste maanden korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Gemakkelijk overstappen
Heel betaalbaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Zorgeloos online
Scherpe prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Digitaal tv-kijken
Aantrekkelijk korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Begin gemist
Nieuwe klanten korting


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Gratis nummerbehoud
Voordelige tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Binnen 6 weken actief
Voordelig proberen

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Ruim aanbod zenders
Unieke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Vlugge activatie
Introductie-aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Waalwijk

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In en rondom Waalwijk is dat niet anders. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is sneller dan welke verbinding (100 tot 200 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Als consument kun je kiezen uit meerdere aanbieders. Een kreet die je veel hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al mogelijk vanaf €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Waalwijk? Welke leveranciers doen dit? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen aanbieders gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Vinkel.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Waalwijk.