Alles in 1 Waarder Ontdek alle pakketten en ontvang een voordeel tot €62


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Waarder vergelijken en afsluiten? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een supersnelle goede internet-connectie is hiervoor cruciaal. We internetten voor rondsurfen, thuiswerken, downloaden van bestanden, films streamen of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met behulp van deze website tref je alle internetdiensten. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Geef je postcode en huisnummer door, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (live pauzeren, online tv kijken, vooruitkijken) en selecteer het aantal belminuten. Jij ziet direct meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Waarder. Start met vergelijken en bespaar zo €73 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Het kan allemaal! Met onze zoekmachine vind je praktische info en adviezen over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Waarder.

Alle internet-aanbieders

Vind de prijzen van de grote Nederlandse providers

Razendsnel internet

Internetsnelheden oplopend tot 100 mb/s en het gemak van interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €53 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allen categorieën breedbandinternet. Alleen, welk type verbinding past bij mijn wensen? Lees direct meer over Alles in 1 ZeelandNet.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze verbinding is voor een groot deel van de huishoudens toegankelijk. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Hierdoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de lage snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Belangrijk: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Door via de kabel te internetten heb je een prima snelheid, vaak wel 200 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-kijken. De negatieve kant van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Waarder biedt maar diverse kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Met behulp van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mbps. De download- en snelheden voor uploaden verschilt vaak niet. Broodnodig voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet beschikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Waarder leverbaar? Voer je gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type internet Gunstig Ongunstig Tarieven
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €40
2. Kabel Prima snelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €44
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €54

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Waarder?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Ga dat dan online regelen. De populaire providers (Telfort, Online.nl, Ziggo, KPN, Tele2, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Bij een overstap regelt je provider dit allemaal. Zodoende hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Maar wanneer kan dat? Het leeuwendeel van de alles-in-1 afspraken duren 12 maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gevonden? Dit gaat moeiteloos dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de internetproviders werken samen met de overstapservice. De nieuwe partij zorgt voor de afhandeling. Denk hierbij aan het afzeggen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Daarna managen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Jij zit dus geen moment zonder service. Telfort, Online.nl, KPN, Ziggo, XS4ALL, Vodafone werken hier samen aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Check de looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de NL overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Fundamenteel: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We noemen dit ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is het quad play pakket. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Waarder? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan wordt je hiervoor beloond. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je pakket, gratis mobiele data, en additionele bonussen als gratis add-ons voor je interactieve TV. Met behulp van zulke combideals haal je het maximale uit je pakket. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De bekende alles-in-1 aanbieders schreeuwen met razendsnel internet. Normaliter 475 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hier beneden spot jij een lijst met voorbeelden. Per online activiteit lees jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Waar ben je mee bezig? Geschatte snelheid?/th>
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen plusminus 3 verschillende internet-users: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor ieder segment adviseren wij een minimum snelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan websites bezoeken, E-bankieren, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als Pathé Thuis of Netflix. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Lees nu ook verder over Glasvezel internet Vredenheim.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Waarder. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Om die reden vind je hierbij wat tips.

Welke bedrijven werken in de streek Bodegraven-Reeuwijk?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl tref je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Als de woonplaats is ingevuld, wordt de keuze automatisch beperkter. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als wifi-versterkers, data-kabels, modems? Maak je geen gebruik van bellen via de vaste lijn? Of heb je geen televisie? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zodoende betaal je niet voor diensten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Veel van de alles in 1 abonnementen bieden optionele extra diensten. Hierbij kun je denken aan extra diensten als on demand films kijken, extra zenderpakketten, online tv kijken of pakketten met extra veel zenders bijv. met zenders als OUTtv. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te stimuleren zijn voor de toekomst interessant. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Waarder.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Kijk jij graag naar de buis? Hedendaags is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. D.m.v. interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (tablet, consoles, en uiteraard de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij verschillende modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere zenders als Discovery Channel Documentaire.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Echter, bij andere providers kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Meer en meer kabelaars verzorgen de optie tot TV programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of in de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Additionele zenderpakketten
De meeste aanbieders werken met ongeveer 30 basiszenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Veronica / Disney XD. Daarnaast kan je kijken naar regio omroepen zoals TV Gelderland. Echter ook wereldwijd: MTV Hits. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog persoonlijker maken met extra zenderpakketten als PTV Prime of het Star Gold kanaal. Op de providers website bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Zuid-Holland.

alles in 1 in Waarder


Internet en tv vergelijken in Waarder

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Waarder. Het is supersimpel door het stappenplan van ons te volgen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en check wat er in het pakket zit (doe een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en vul je postcode + huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (begin gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Klik op de provider met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Zorgeloos online
Lage tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Pakket zelf samenstellen
Introductie-aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Interactieve televisie
Direct profiteren

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
De alles in 1 oplossing
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Met gratis router
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Met installatie garantie
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Gratis ontvanger
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Met extra zenderpakketten
Goede welkomstkorting


Youfone

Met 26 HD zenders
Met extra zenderpakketten
Nieuwe klanten korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Met installatie garantie
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Snel en betrouwbaar
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 fiber logo

Fiber

FRITZ!Box router
Meerde add-ons
Eerste maanden korting


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Waarder

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. Met name in de omgeving Bodegraven-Reeuwijk komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (200 tot 450 Mbps), en zeer betrouwbaar. Verder heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet kun je al laten aansluiten vanaf €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Waarder? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen “hits” op glasvezel? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Visvliet.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Waarder.