Alles in 1 Wanssum Check alle providers en profiteer van kortingen tot €90


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Wanssum vergelijken? Films streamen, TV-kijken: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe gedegen verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken het voor 0 en steeds vaker voor online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Met de vergelijker bekijk je alle aanbieders. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (online tv kijken, live pauzeren, begin gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij spot hierna rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Wanssum. Dit levert een forse besparing op, tot wel €55 op jaarbasis. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder puur voor tv kijken of exclusief en alleen voor internet? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Het kan allemaal! Door deze website check je praktische informatie + tips over voordelig bellen, televisie kijken en internetten in Wanssum.

Alle aanbieders

Achterhaal de prijs van alle providers en kabelaars

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot maximaal 200MB en het gemak van interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €67 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allen vormen van breedbandinternet. Interessant, maar welke internetverbinding past bij mijn wensen? Geen tijd? Ga dan verder naar Internet, tv en bellen Tele2.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de telefoonkabel. Dit type verbinding is voor het gros van de gezinnen beschikbaar. Een grote pré van ADSL is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Nadelen hiervan zijn o.a. een lage internetsnelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Let op: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 250 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Wanssum heeft een beperkt aantal kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Via glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s of sneller. De download- en uploadsnelheid ligt vaak op dezelfde hoogte. Onmisbaar voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Wanssum leverbaar? Gebruik onze vergelijker en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Pluspunt Ongunstig Kosten
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €35
2. Kabel Prima internetsnelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €45
3. Glasvezel Razendsnel internet Beperkt beschikbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Wanssum?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De meest bekende aanbieders (Telfort, KPN, Vodafone, Tele2, Online.nl, XS4ALL) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Hierdoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Maar wanneer kan dat? Het grootste deel van de alles-in-1 deals kan jij eens per jaar aanpassen. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een nieuw 3-in-1 pakket gekozen? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de bedrijven verschaffen deze overstapservice. De nieuwe aanbieder regelt dan alles. Bijvoorbeeld het afzeggen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Tevens regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, XS4ALL, Vodafone, Telfort, Ziggo, Tele2 kunnen dit aanbieden. Heb je een goede deal gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Maak je geen gebruik van deze overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Tip: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas daarna beëindig je het contract. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen voor de vast telefoon.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Wanssum? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Bekende extra’s zijn €5,00 korting, extra MB’s of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis premium zenderpakketten. Met behulp van soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De verschillende providers adverteren met supersnelle internetpakketten. Gangbaar is dit 500 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hierna bekijk jij een handig overzicht. Per gebeurtenis vind jij de voorgeschreven snelheid.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We hebben het vaak over naar schatting drie verschillende soorten gebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor elke klasse bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor e-mailen, E-bankieren, websites bezoeken. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Videoland of Film1. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Waal.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Wanssum. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je de goede richting in te wijzen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke providers zijn er in de buurt van Venray?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via onze tools check je direct de beschikbare aanbieders. Zo snel je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, wifi-versterkers, data-kabels? Heb jij niets aan de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Bestel dan een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor onderdelen die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Denk aan extraatjes zoals live pauzeren, vooruitkijken, begin gemist of een extra zenderpakket met betaalkanalen als Extreme Sports Channel. Wil je hier echt gebruik van maken? Kies jij deze leuke toevoegingen dan stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Wanssum.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Hedendaags vind je in elk drie in één pakket digitale TVMet behulp van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Mogelijk op steeds meer apparaten (tablet, consoles, en vanzelfsprekend op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als MTV Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Te laat thuis voor je favo-programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij enkele kabelaars kan dit max. 48 uur. Maar bij een groeiend aantal tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer providers verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De opslagcapaciteit is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Zenderpakketten toevoegen
De meeste pakketten bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Onder andere zenders zoals TV Oranje Muziek. Bovendien kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Seaport TV. Echter ook wereldwijd: VH-1 Classic. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket personaliseren met extra zenderpakketten zoals Eredivisie live of het Private Spice kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Limburg.

alles in 1 in Wanssum


Internet en tv vergelijken in Wanssum

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je binnenkort verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Wanssum. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en check wat er in het pakket zit (vergeet de speedtest niet!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (tv programma’s opnemen, live pauzeren, begin gemist.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies nu de beste aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Een monteur aan huis is ook mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Interactieve televisie
Unieke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Glasvezel internet
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Actief in enkele weken
Goedkope prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Gratis telefoonnummer
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Actief in enkele weken
Nieuwe klanten korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Live pauzeren
Introductie-aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Uitzending gemist
Eerste maanden korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Topkwaliteit TV
Korting bij 2 jaar


Youfone

Met 26 HD zenders
Ruime keuze
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Begin gemist
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
De alles in 1 oplossing
Maandelijkse korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelVlugge activatie
Lage tarieven


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Wanssum

Digitale televisie en internet via glasvezel is erg populair. In en rondom Venray wordt dit bevestigd. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is verrassend snel (50 tot 100 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een veelgehoorde opmerking: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV is al mogelijk vanaf €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Wanssum? En welke providers bieden het aan? Voer jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen zoekresultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Volendam.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Wanssum.