Alles in 1 Warmond Ontdek alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €74


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Warmond vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet razendsnel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een razendsnelle stabiele verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. Dit gebruiken we massaal voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Via de vergelijker check je alle internetbedrijven. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, neem een snelle of tragere verbinding, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (extra zenderpakketten, live pauzeren, uitzending gemist) en schat het aantal belminuten. Je spot direct meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Warmond. Op die manier bespaar je al gauw €86 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of ben je bewust op zoek naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Geen probleem! Dankzij onze postcodetool vergelijk je uitvoerige details en tips over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Warmond.

Alle providers

Ontdek de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 500MB en het gemak van interactieve TV

Bestel het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €94 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allen types breedbandinternet. Leuk, maar welk type breedbandinternet past bij mij? Ga direct naar de pagina over Internet, tv en bellen Youfone.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor het gros van de huizen voorhanden. Het voornaamste pluspunt is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daarom zijn goedkope abonnementen mogelijk. Nadelen hiervan zijn o.a. de lage snelheid van maximaal 50MB. Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Let op: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Door te werken via de kabel surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv & streamen. Het grote minpunt van de kabel is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Warmond heeft slechts een paar kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Via glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Essentieel voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Warmond aanwezig? Start met vergelijken en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Gunstig Minpunt Abonnement
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traagste verbinding Vanaf €40
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder te kiezen Vanaf €45
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet altijd mogelijk Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Warmond?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De grootste providers (Tele2, KPN, Ziggo, XS4ALL, Vodafone, Online.nl) werken in een centraal systeem. Als jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Wanneer kan ik overstappen? Een groot deel van de alles-in-1 afspraken duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt vanaf dan overstappen naar een andere partij. Een alles-in-1 aanbieding gevonden? Overstappen gaat razendsnel door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de internetproviders verschaffen de overstapservice. De aanstaande aanbieder regelt het papierwerk. Bijvoorbeeld het afhandelen van je huidige televisie- bellen en internet abonnement. Daarna regelen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Ziggo, Online.nl, XS4ALL, Tele2, Telfort bieden dit aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Van belang: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Ook nummerbehoud is mogelijk als je dat wenst.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft het label quad play gekregen. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Warmond? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan ontvang je korting. De belangrijkste voordelen zijn €10,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis add-ons voor je interactieve TV. Door zulke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De grote providers maken reclame voor hoge internetsnelheden. Veelal 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Onderstaand spot je een lijst met voorbeelden. Per gebeurtenis doorzoek je de internetsnelheid die benodigd is.


Activiteit Vereiste snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media bijhouden 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Er zijn min of meer 3 verschillende internet-users: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk type gebruiker raden wij een internetsnelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan E-bankieren, e-mailen, websites bezoeken. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als Film1 of Videoland. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Dit kan met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Wachtum.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Warmond. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke internet providers zijn er in de streek Teylingen?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via de vergelijk module check je welke aanbieders beschikbaar zijn. Wanneer jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Zijn extra producten benodig zoals wifi-versterkers, routers, data-kabels? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of heb je geen televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor mogelijkheden die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Een hoop alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. In de regel zijn dit extra services zoals live pauzeren, online tv kijken, tv programma’s opnemen of een extra zenderpakket met betaalkanalen als OUTtv. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door deze dingen af te nemen gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verbeterzijn opties. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Warmond.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Hedendaags is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (smartphone, desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via verschillende modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van overige zenders zoals 24 Kitchen Entertainment.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een deel van de internetproviders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij andere leveranciers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Veel kabelaars laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-leveranciers bieden rond de 25 standaard zenders. Denk aan kanalen als SBS9. Eveneens kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Omrop Fryslân. Maar ook internationalen zoals TVE. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience personaliseren met premium zenderpakketten als Film1 of het Planet Turk kanaal. Op de site van de aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Zuid-Holland.

alles in 1 in Warmond


Internet en tv vergelijken in Warmond

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Warmond. Dit gaat gemakkelijk wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (extra zenderpakketten, live pauzeren, uitzending gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Uitzending gemist
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Gratis modem
Heel betaalbaar

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Gemakkelijk overstappen
Maandelijkse korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Met gratis router
Voordelig proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Pakket zelf samenstellen
Introductie-aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Betrouwbaar netwerk
Eerste maanden korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Supersnel via Glas
Korting bij 1 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Tot 7 dagen terugkijken
Goedkope tarieven


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Met gratis router
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Actief in enkele weken
Scherpe prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Uitzending gemist
Tijdelijke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Glasvezel upgrade
Installatiemonteur mogelijk
Goedkope tarieven


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Warmond

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is niet meer weg te denken. In de streek Teylingen wordt dit bevestigd. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is verrassend snel (50 tot 100 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Evenzeer is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een veelgehoorde opmerking: internet en TV via glasvezel is vele malen duurder dan ADSL of kabel. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisiekun je al laten aansluiten vanaf €45 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Warmond? Welke aanbieders zijn er? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en kies voor “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Vorchten.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Warmond.