Alles in 1 Warns Check alle aanbieders en ontvang voordeel tot wel €60


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Warns vergelijken en direct de overstap maken? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet snel en we willen de beste kwaliteit. Een supersnelle trouwe aansluiting op internet mag daarom niet ontbreken. We internetten voor films streamen, downloaden van bestanden, uploaden van bestanden, social media en nog veel meer. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost dat per maand?

Via ons zoekscript bekijk je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Geef je postcode en huisnummer door, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (uitzending gemist, on demand films kijken, tv programma’s opnemen) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij spot hierna zonder gedoe de goedkoopste alles-in-1 provider in Warns. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €82 per jaar. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of een 100% internetaanbieder? Of wil je alles weten over een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Ook dat is mogelijk! Op basis van onze postcodetool check je uitvoerige details over voordelig bellen, tv kijken en internetten in Warns.

Alle providers

Vergelijk de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid van 500 mb/s plus handige interactieve TV

Vind de laagste prijzen

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €50 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allen soorten breedbandinternet. Alleen, welke internetverbinding is handig in mijn situatie? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Internet, televisie en bellen OnsBrabantNet.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnEen dergelijk internet abonnement is voor vrijwel alle huishoudens toegankelijk. Een grote pré van ADSL is de keuzevrijheid. Daardoor betaal je nooit teveel voor ADSL. Nadelen hiervan zijn o.a. een wat minder snelle verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door internet op deze kabel profiteer je van internetsnelheden tot honderden MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-kijken. Nadeel hiervan is dat er minder keuzevrijheid is. Warns heeft slechts enkele kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? Met behulp van internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mb/s. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Essentieel voor zware gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Warns leverbaar? Gebruik onze vergelijker en bekijk direct alle mogelijkheden.


Internetverbinding Gunstig Nadeel Prijs
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €35
2. Kabel Prima internetsnelheid Vaak maar één kabelaar Vanaf €47
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet overal beschikbaar Vanaf €52

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Warns?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De grootste providers (KPN, Tele2, Telfort, Online.nl, Ziggo, XS4ALL) hebben een samenwerking. Als jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Daardoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Op welk moment kan ik switchen? Het grootste deel van de alles-in-1 producten zijn geldig voor 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding gezien? Het overstappen gaat probleemloos via de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de aanbieders zijn aangesloten bij een overstapservice. Jouw aanslaande leverancier neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” tv- internet en bellen abonnement. Zelfs zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Tele2, Online.nl, Vodafone, KPN, Ziggo geven jou deze opties. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Kun je niet gebruik maken van de landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Cruciaal: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Ook nummerbehoud is mogelijk indien wenselijk.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is het quad play pakket. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Warns? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Denk aan leuke extra’s als €10,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en additionele bonussen als gratis Film1. Dankzij deze combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De bekende alles-in-1 aanbieders adverteren met razendsnel internet. Normaal wel 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hierna tref je een lijst met voorbeelden. Per online activiteit bekijk je de minimale snelheid.


Wat ben je aan het doen? Vereiste snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We herkennen ongeveer 3 types internetgebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk type gebruiker raden wij een internetsnelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent alleen online voor E-bankieren, e-mailen, Social. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Af en toe download je foto’s of films, en maak je gebruik van o.a. Youtube of Videoland. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Online gamen / multiplayers. Dat kan al voor verschillende personen tegelijk. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Waddinxveen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Warns. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Om je de goede richting in te wijzen hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke internet providers zijn er in omgeving Súdwest-Fryslân?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via allesin1prijzen.nl bekijk je gemakkelijk & snel de providers. Als je jouw locatie ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt producten nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Geen belangstelling in de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor opties die irrelevant en overtollig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Het gros van de alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Bekende voorbeelden zijn extra diensten als uitzending gemist, extra zenderpakketten, online tv kijken of pakketten met extra veel zenders met betaalkanalen als Nick Toons. Heb je dit wel echt nodig? Door deze dingen af te nemen merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te stimuleren zijn voor de toekomst interessant. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Warns.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Vandaag de dag is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door gebruikt van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (smartphone, Playstation, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Hits Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een deel van de providers kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere internetproviders kan dit tot 10 dagen of langer.

Tv-programma opnemen
Het gros van de providers verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Vaak via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) of in de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €6,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Diverse zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Bijvoorbeeld kanalen als MTV Rocks Muziek. Ook kun je ook regionale zenders kijken als CTV Zeeland. Of wat dacht je van: CBS Reality. Je kunt jouw digitale-tv abonnement verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten als FOX en het Euro D tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Warns


Internet en tv vergelijken in Warns

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Warns. Dit kan haast niet fout gaan door het stappenplan van ons te volgen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en schrijf op waar je recht op hebt (vergeet de speedtest niet!)
2. Klik op vergelijken en vul je postcode + huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (on demand films kijken, live pauzeren, begin gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Kies het alles in 1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Overstapservice
Binnen 6 weken actief
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Gemakkelijk uitbreiden
Scherpe prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Vodafone + Ziggo voordeel
Installatiegarantie
Eerste maanden korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Gratis nummerbehoud
Goede welkomstkorting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Snelle levertijd
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Installatiegarantie
Unieke aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Begin gemist
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Actief in enkele weken
Periodieke aanbiedingen


Youfone

Met 26 HD zenders
Gratis modem
Voordelige prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Digitaal tv-kijken
Introductiekorting

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Tot 7 dagen terugkijken
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Ruime keuze
Tijdelijke korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Warns

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In de streek Súdwest-Fryslân wordt dit bevestigd. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en zeer betrouwbaar. Ook biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een kreet die je veel hoort: Televisie en internet via glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen, televisie + internet bestel jij tijdelijk al rond de €45 – €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Warns? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen resultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Vorden.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Warns.