Alles in 1 Warten Bekijk alle pakketten en profiteer van kortingen tot €90


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Warten vergelijken en online bestellen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet supersnel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een razendsnelle degelijke internetverbinding is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken internet voor films streamen, rondsurfen, onze studie, social media of voor het plaatsen van een online bestelling. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Via onze postcodetool vergelijk je alle providers. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (online tv kijken, extra zenderpakketten, live pauzeren) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je spot daarna ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Warten. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €96 per jaar. Op zoek naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of zoek je naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Geen probleem! Via ons zoekscript zoek je uitvoerige informatie + tips over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Warten.

Alle aanbieders

Achterhaal de deals van meer dan 10 providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden oplopend tot 100 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Check de laagste prijs

Vergelijk alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €55 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn stuk voor stuk vormen van breedbandinternet. Maar welke internetverbinding is voor mij geschikt? Ga direct naar de pagina over Internet, tv en bellen Reggefiber.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze verbinding is voor bijna alle huishoudens te ontvangen. De belangrijkste meerwaarde is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Om die reden kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Een tegenvaller hierbij is de relatief trage verbinding van maximaal 50MB. Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door via de kabel te internetten loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot 350 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-gebruik. Nadeel hiervan is dat er minder keuzevrijheid is. Warten heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Via glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Broodnodig voor de zwaargewichten. Helaas is glasvezel internet nog niet bereikbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Warten af te sluiten? Vul de gegevens van jouw woning in en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Voordelig Nadeel Tarieven
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €38
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder te kiezen Vanaf €47
3. Glasvezel Razendsnel internet Niet altijd mogelijk Vanaf €56

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Warten?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Dat is online mogelijk. De grootste providers (Tele2, Telfort, Vodafone, KPN, XS4ALL, Ziggo) hebben een samenwerking. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Derhalve zit je nooit zonder internet. Maar wanneer kan dat? Het grootste deel van de alles-in-1 producten zijn geldig voor 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een goede alles-in-1 deal uitgekozen? Dit is ongecompliceerd door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de internetproviders zijn aangesloten bij de overstapservice. Jullie toekomstige leverancier regelt het papierwerk. Bijvoorbeeld het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Verder dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, XS4ALL, Online.nl, Vodafone, Tele2, Telfort hebben deze mogelijkheid. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket direct online bestellen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Kun je niet gebruik maken van deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Belangrijk: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies eventueel voor nummerbehoud indien wenselijk.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemt men in de volksmond quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobieltjes of tablets. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Warten? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn korting op het maandbedrag, dubbele data, en andere voordeeltjes zoals gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met dank aan deze combideals krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De grote providers verkondigen vaak het snelste internet. Normaal wel 500 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? In de tabel vind jij veel voorkomende handelingen. Per bezigheid spot jij de vereiste snelheid.


Wat doe jij? Welke snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
XL-bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Er zijn bij benadering 3 types internetgebruikers: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor iedere soort vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Internet gebruik jij enkel voor E-bankieren, e-mailen, websites bezoeken. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als Film1 of NPO. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dit is een optie voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Wagenborgen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Warten. Hoe maak ik een goede keuze? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Leeuwarden?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met onze vergelijker vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Wanneer de woonplaats is ingevuld, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als data-kabels, wifi-versterkers, routers? Heb jij niets aan bellen via de vaste lijn? Of wil jij een contract zonder TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Zo betaal je niet voor aspecten die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Denk aan extraatjes zoals uitzending gemist, tv programma’s opnemen, on demand films kijken of een extra zenderpakket met betaalkanalen als BBC Entertainment. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Door van extra’s gebruik te maken zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verbeterzijn voor de toekomst interessant. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Warten.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Vandaag de dag kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Door middel van interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiel, Playstation, en niet te vergeten de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als The QYOU Entertainment.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige providers kan dit max. 48 uur. Bij andere partijen kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Veel bedrijven laten jou gemakkelijk TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een decoder met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Andere zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Voorbeelden zijn zenders als MTV Hits Muziek. Daarbij kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Omroep Zeeland TV. Maar ook internationalen zoals MTV Dance. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement uitbouwen met extra zenderpakketten als Voetbalkanaal of het Haber Türk TV tv-kanaal. Op de website van jouw provider check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Warten


Internet en tv vergelijken in Warten

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Warten. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en schrijf op waar je recht op hebt (doe altijd een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (begin gemist, live pauzeren, tv programma’s opnemen.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Ruime keuze
Maandelijkse korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Pakket zelf samenstellen
Nieuwe klanten korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Topkwaliteit TV
Goedkope prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Gratis telefoonnummer
Nieuwe klanten korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
De alles in 1 oplossing
Aantrekkelijk korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Met handige App
Eerste maanden korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Meerde add-ons
Goedkope prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Actief in enkele weken
Simpele voorwaarden


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Betrouwbaar netwerk
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Actief in enkele weken
Voordelig proberen

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Vlugge activatie
Sportgoedkoop

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Zorgeloos online
Korting bij 1 jaar


Beste alles-in-1 met glasvezel in Warten

Interactieve televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. Ook in de buurt van Leeuwarden zien we dit zeker terug. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is sneller dan welke verbinding (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarbij staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat mensen vaak zeggen: zo’n glasvezel internetverbinding is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV heb je al vanaf €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Warten? Welke leveranciers doen dit? Vul nu jouw gegevens in, en klik dan op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen aanbieders gevonden? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Vragender.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Warten.