Alles in 1 Wedde Vergelijk alle aanbieders en profiteer van kortingen tot €89


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Wedde vergelijken en afsluiten? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet supersnel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een rappe goede verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. Internet gebruiken we voor 0 en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Dankzij de vergelijker tref je alle aanbieders. En overstappen is kinderspel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), neem een snelle of tragere verbinding, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (begin gemist, online tv kijken, tv programma’s opnemen) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je vindt hierna zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Wedde. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €57 op jaarbasis. Zoek je een nieuwe provider exclusief voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Op basis van onze postcodetool doorzoek je uitgebreide informatie over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Wedde.

Alle aanbieders

Achterhaal de deals van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid tot wel 500MB en het gemak van interactieve TV

Check de laagste prijs

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €75 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL, kabel en glasvezel zijn de bekendste categorieën breedbandinternet. Leuk, maar welk type breedbandinternet moet ik kiezen? Lees direct meer over Alles in 1 van Tele2.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnDeze internetaansluiting is voor heel veel Nederlanders toegankelijk. Een actueel pluspunt is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Vandaar is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het grote minpunt daarvan is een lage internetsnelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je wat verder van een wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Noemenswaardig: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door te werken via de kabel surf je razendsnel online met wel 250 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Wedde heeft een beperkt aantal kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Met behulp van glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 Mbps. De upload- en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Noodzakelijk voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Wedde af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort aansluiting Positief Nadelig Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Traagste verbinding Vanaf €39
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder te kiezen Vanaf €48
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Beperkt beschikbaar Vanaf €50

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Wedde?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De populaire providers (Telfort, Tele2, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, KPN) hebben een samenwerking. Zodra jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Daardoor zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. Dit is het moment om over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? Je zult geen hinder ondervinden door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de bedrijven bieden de overstapservice. Jouw aanslaande leverancier zorgt voor de afhandeling. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Vervolgens zien zij erop toe dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. Telfort, Tele2, Ziggo, Vodafone, KPN, Online.nl geven jou deze opties. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract direct online bestellen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Cruciaal: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Ook nummerbehoud is mogelijk als je dat wenst.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Dit heet ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft het label quad play gekregen. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Wedde? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Elke maand opnieuw korting op je abonnement, extra veel mobiele data, en additionele bonussen als gratis Film1. Door toedoen van deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De verschillende providers verkondigen vaak het snelste internet. In de regel wel 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hierna tref jij een handig overzicht. Per activiteit tref jij de voorgeschreven snelheid.


Wat doe jij? Vereiste snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over circa 3 types internetgebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor elk van dezeadviseren wij een minimum snelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je bent alleen online voor E-bankieren, websites bezoeken, e-mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als Videoland of Pathé Thuis. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Of je favoriete game spelen? Dat is mogelijk met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Wapserveen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Wedde. Welk pakket past bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Daarom geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Bellingwedde?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via onze tools doorzoek je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Als je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de keuze automatisch beperkter. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals data-kabels, routers, modems? Heb jij niets aan vaste telefonie? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor aspecten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Het gros van de alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Hierbij kun je denken aan modules als extra zenderpakketten, live pauzeren, vooruitkijken of premium zenderpakketten bijv. met zenders als Adult Channel. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door te kiezen voor add-ons merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Wedde.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Via interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiel, PC, en natuurlijk je TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verschillende modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van commerciële zenders als MTV Dance Muziek.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige organisaties is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij weer andere providers kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer providers bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Additionele zenderpakketten
De TV-providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Zoals NET 5. Verder kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Gelre TV. Of wat dacht je van: Nick Jr.. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket uitbouwen met extra zenderpakketten zoals Ziggo Sport en het ART Europe tv-kanaal. Op de providers website vind je het complete zenderaanbod voor Groningen.

alles in 1 in Wedde


Internet en tv vergelijken in Wedde

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Wedde. Dit gaat gemakkelijk aan de hand van de volgende stappen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en check wat er in het pakket zit (doe een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (vooruitkijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van een nieuw pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Optionele zenderpakketten
Scherpe prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Alle bekende kanelen
Scherpe prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Betrouwbaar netwerk
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
HD-zenders kijken
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
De alles in 1 oplossing
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Wifi Boosters beschikbaar
Videotheek thuis
Korting bij 2 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Moeiteloos overstappen
1 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
De alles in 1 oplossing
Super prijs/kwaliteit


Youfone

Verschillende pakketten
Begin gemist
Welkomstkorting

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Ruim aanbod zenders
Introductiekorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Ruim aanbod zenders
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis Fox Sports
Met gratis router
Korting bij 1 jaar


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Wedde

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt langzaam de standaard. Ook in de buurt van Bellingwedde is dit ook zeker het geval. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is vliegensvlug (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarbij staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat mensen vaak zeggen: Glasvezel internet is alleen voor mensen met geld. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisiekun je al laten aansluiten vanaf €40 – €50 in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Wedde? En welke providers bieden het aan? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Niets gevonden? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Vrouwenpolder.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Wedde.