Alles in 1 Weesp Check alle pakketten profiteer van kortingen tot €50


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Weesp vergelijken? Internetten, tv-kijken en bellen: we willen dat het snel gaat, en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een supersnelle betrouwbare verbinding tot het internet mag daarom niet ontbreken. We internetten voor downloaden van bestanden, televisie kijken, thuiswerken, films streamen maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Welke snelheid heb ik nodig? En wat is het maandtarief?

Met behulp van onze tool check je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (tv programma’s opnemen, online tv kijken, live pauzeren) en selecteer het aantal belminuten. Je ziet hierna ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Weesp. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €85 per jaar. Zoek je een nieuwe provider uitsluitend voor tv-kijken of een 100% internetaanbieder? Of ben je aan het oriënteren naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Het kan allemaal! Middels deze website check jij uitgebreide informatie over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Weesp.

Alle internet-aanbieders

Check de pakketten van alle providers en kabelaars

Enorm snel internet

Internetsnelheid tot wel 500 mb/s plus diverse extra zenders.

Bestel het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €52 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Een internetverbinding via glasvezel, kabel of ADSL?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn stuk voor stuk categorieën breedbandinternet. Echter, welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Bekijk snel informatie over Alles in 1 alles apart Caiway.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor vrijwel alle Nederlanders toegankelijk. De belangrijkste meerwaarde is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Om die reden betaal je nooit teveel voor ADSL. De keerzijde hiervan is o.a een lage internetsnelheid (de top ligt op 50mb). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Handig om te weten: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Via de kabel-internetverbinding heb je een prima snelheid, vaak wel 250 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie kijken. Nadeel hiervan is dat er minder keuzevrijheid is. Weesp biedt echter 1 – 3 kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Via glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden verschilt vaak niet. Vereist voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet toegankelijk in heel Nederland. Is glasvezel internet in Weesp voorhanden? Gebruik onze vergelijker en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Voordelig Ongunstig Kosten
1. ADSL Goedkopere abonnementen Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €36
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Vaak maar één kabelaar Vanaf €48
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €50

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Weesp?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Doe dat direct via internet. De populaire providers (Telfort, Online.nl, KPN, XS4ALL, Vodafone, Tele2) bieden een overstapservice aan. Op het moment dat jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Derhalve hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Op welk moment kan ik switchen? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding gezien? Dit proces gaat soepel en vlot dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders zijn aangesloten bij de overstapservice. Jouw toekomstige provider zal namelijk alles netje verzorgen. Denk aan het afzeggen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Daarna zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, Ziggo, Telfort, Tele2, XS4ALL, Online.nl doen hieraan mee. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Plaats jouw bestelling online en en kies voor deze overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Maak je geen gebruik van de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Tip: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen voor de vast telefoon.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Tv, internet en bellen wordt dan door 1 partij geleverd. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, is de keuze voor quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Weesp? Kies je voor alles in 1 producten dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Je moet dan denken aan extraatjes als €10,00 korting, dubbele data, en andere voordeeltjes zoals gratis FOX Sports. Door dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Erkende 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenderpakket.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internetproviders verkondigen enorme internetsnelheden. Gangbaar is dit 450 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hieronder tref je een handig overzicht. Per handeling lees je de geschatte snelheid.


Activiteit Benodigde snelheid?
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Wij onderscheiden naar schatting 3 gebruikerstypes in internetgebruik: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor iedere soort raden wij een internetsnelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan E-bankieren, Social, websites bezoeken. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Soms download je wat grotere bijlagen, en kijk je video’s via bijvoorbeeld Videoland of Netflix. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dit is een optie voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Lees nu ook verder over Glasvezel internet Warfhuizen.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Weesp. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat hangt af van veel aspecten. Daarom vind je hieronder wat meer info.

Welke providers zijn er in regio Weesp?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via onze tools vind je in een oogopslag alle spelers. Zodra je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, data-kabels, routers? Geen belangstelling in de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Oftewel, zo betaal je niet voor onderdelen die je niet gebruikt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een hoop alles in 1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Hierbij kun je denken aan extraatjes zoals uitzending gemist, begin gemist, extra zenderpakketten of een extra zenderpakket met kanalen als Stingray DJAZZ. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door te kiezen voor add-ons merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te pushen kunnen voor jou handig zijn. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Weesp.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Hedendaags is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (iPad , Xbox, en natuurlijk je TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld SBS9.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij enkele leveranciers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij een groeiend aantal partijen heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de aanbieders verzorgen de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Vaak via PVR (personal video recorder) of in de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De ruimte op de harde schijf / cloud is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Meer zenderpakketten
Internet bedrijven bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Denk hierbij aan Canvas. Ook heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV Sternet. Echter ook wereldwijd: Slam!TV. Je kunt je digitale-tv ervaring verder uitbreiden met meerdere zenderpakketten als Voetbalkanaal of het Planet Turk kanaal. Op de website van jouw provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Noord-Holland.

alles in 1 in Weesp


Internet en tv vergelijken in Weesp

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Weesp. Dit kan haast niet fout gaan door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (vergeet de speedtest niet!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Kies eventueel extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, tv programma’s opnemen, vooruitkijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Glasvezel internet
Aantrekkelijk korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Alle tv-zenders
Veel voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Installatiegarantie
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Pakket zelf samenstellen
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Met gratis router
Eerste maanden korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Mediabox XL
Gratis ontvanger
Veel voordeel

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Gemakkelijke installatie
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Actief in enkele weken
Maandelijkse korting


Youfone

Met 26 HD zenders
Top serviceteam
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Alle bekende tv-zenders
Tijdelijke korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Gemakkelijk uitbreiden
Goedkope tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Uitzending gemist
Maximaal voordeel


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Weesp

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. En ook in de regio Weesp is dit ook zeker het geval. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is snel (200 tot 450 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Ook heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een veelgehoorde opmerking: Glasvezel internet is enorm duur. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV kun je al laten aansluiten vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Weesp? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Niets gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Wouterswoude.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Weesp.