Alles in 1 Well Bekijk alle pakketten en bespaar tot wel €90


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Well vergelijken en meteen overstappen? Films streamen, TV-kijken: het moet snel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een razendsnelle goede internetaansluiting is voor veel mensen onmisbaar geworden. Onze internetverbinding gebruiken we voor televisie kijken, films streamen, rondsurfen, onze studie of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Door de vergelijker ontdek je alle internetbedrijven. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Geef je postcode en huisnummer door, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), selecteer de gewenste internetsnelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, vooruitkijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij vindt vervolgens overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Well. Dit levert een forse besparing op, tot wel €79 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor het kijken van televisie of juist alleen om te internetten? Of wil je alles weten over een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Middels deze website tref jij nuttige informatie over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Well.

Alle providers

Vergelijk de proposities van alle bekende providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot wel 100 mb/s plus diverse extra zenders.

Korting op je internetpakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €98 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn de bekendste types breedbandinternet. Maar welk type verbinding past bij mij? Ga direct naar de pagina over 3-in-1 met glasvezel Youfone.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor het gros van de gezinnen te ontvangen. Een grote pré van ADSL is de keuzevrijheid. Als gevolg daarvan kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De negatieve kant daarvan is een wat minder snelle verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan is het vaak nog wat trager. Handig om te weten: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding bereik je maximale snelheden van +/- 350 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Well heeft slechts een paar kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? D.m.v. glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden zijn doorgaans gelijk. Een must voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Well aanwezig? Vul de gegevens van jouw woning in en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Gunstig Ongunstig Abonnement
1. ADSL Overal te ontvangen Traag Vanaf €41
2. Kabel Prima snelheid Beperkt aanbod Vanaf €49
3. Glasvezel Razendsnel internet Matig leverbaar Vanaf €52

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Well?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grote jongens (Telfort, KPN, Online.nl, Vodafone, Ziggo, Tele2) bieden een overstapservice aan. Op het moment dat jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Zodoende ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Vrijwel alle alles-in-1 deals kan jij eens per jaar aanpassen. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket gevonden? Dit gaat moeiteloos via de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de internetproviders bieden deze overstapservice. De nieuwe partij regelt het papierwerk. Denk aan het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Bovendien letten zij er op dat alles op tijd wordt omgezet.Je bent dus geen dag offline. Online.nl, KPN, Vodafone, Ziggo, Telfort, Tele2 kunnen dit aanbieden. Heb je een goede deal gevonden? En is de overstapservice toepasbaar? Dan kun jij het toekomstige pakket direct online bestellen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Tip: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft het label quad play gekregen. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Well? Kies je voor alles in 1 producten dan ontvang je korting. Bekende extra’s zijn €10,00 korting, extra veel mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis uitbreiding van je digitale-tv. Met behulp van zulke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De internet-aanbieders beloven steeds vaker met hoge snelheden. Soms tot wel 425 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Hier beneden tref jij een lijst met voorbeelden. Per handeling tref jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
We ontwaren naar schatting 3 gebruikerstypes in internetgebruik: instap, standaard en grootverbruik. Voor elke categorie vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Internet gebruik jij enkel voor e-mailen, websites bezoeken, Social. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als NLziet of Pathé Thuis. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Warstiens.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Well. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Daarom vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke providers zijn er in de streek Maasdriel?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via ons zoekscript doorzoek je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Zodra jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt het overzicht aangepast. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je voldoende aan minder?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, wifi-versterkers, routers? Maak je geen gebruik van bellen met de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Bestel dan een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan diensten die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles in 1 abonnementen hebben allerlei extra’s. In de regel zijn dit extra services zoals uitzending gemist, begin gemist, online tv kijken of uitgebreide kanalen pakketten bijv. met zenders als Stingray DJAZZ. Heb je dit wel echt nodig? Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te bevorderen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Well.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Deze dagen is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (smartphone, PC, en natuurlijk je TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verschillende modules. Deze vind je hieronder:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals FOX Entertainment.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een andere handige optie is live pauzeren. Bij sommige leveranciers kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Bij andere partijen kan je tot 2 weken terugkijken.

TV-programma’s opnemen
Veel bedrijven laten jou (gratis) televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Meer zenderpakketten
De meeste pakketten bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Onder andere zenders zoals Discovery Channel Documentaire. Daarnaast kan je kijken naar regio omroepen zoals Mercurius RTV en internationale kanalen zoals TRT Türk. Je kunt jouw digitale-tv abonnement personaliseren met premium zenderpakketten zoals Fox Sports of het Meiden van Holland kanaal. Op de providers website kun je bekijken waar jij recht op hebt in Gelderland.

alles in 1 in Well


Internet en tv vergelijken in Well

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Well. Dit gaat gemakkelijk wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en check wat er in het pakket zit (doe een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (live pauzeren, vooruitkijken, begin gemist.)
5. Klik op het gewenste (onbeperkt) bellen pakket.
6. Kies het alles in 1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Begin gemist
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Glasvezel internet
1 jaar aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Installatiemonteur mogelijk
Scherpe prijzen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Zwarte schaap
Ruime keuze
Maandelijkse korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

WiFi-versterker
Live pauzeren
Aantrekkelijk korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Begin gemist
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Met installatie garantie
Hoge korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Pakket zelf samenstellen
Goede welkomstkorting


Youfone

Met 26 HD zenders
Moeiteloos overstappen
Lage tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Videotheek thuis
Introductie-aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Begin gemist
1 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Downloaden tot 100 Mb/s
Glasvezel internet
Heel betaalbaar


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Well

Digitale televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de buurt Maasdriel hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (100 tot 200 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Tevens spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een misvatting: Internetten via de glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen heb je al vanaf €45 – €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Well? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Vul je locatie in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen resultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Waarde.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Well.