Alles in 1 Werkhoven Vergelijk alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €68


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Werkhoven vergelijken en online overstappen? Films streamen, TV-kijken: het mag niet langzaam zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een razendsnelle betrouwbare internet-connectie is hiervoor cruciaal. Internet gebruiken we voor thuiswerken, rondsurfen, onze studie, internetbankieren of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheid heb ik nodig? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Middels onze postcodetool vind je alle aanbieders. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Het uitgangspunt is je adres, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), bekijk de verschillende verbindingssnelheden, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (extra zenderpakketten, uitzending gemist, online tv kijken) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Je ziet hierna meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Werkhoven. Op die manier bespaar je al gauw €99 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of enkel voor internet? Of wil je alles weten over een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Middels onze tool tref jij uitvoerige info over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Werkhoven.

Alle leveranciers

Bekijk de proposities van de grote Nederlandse providers

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden tot wel 200MB plus handige interactieve TV

Korting op je internetpakket

Controleer direct alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €81 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste voorbeelden van breedbandinternet. Maar welke verbinding moet ik kiezen? Lees direct meer over Alles in 1 alles apart Kliksafe.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor het gros van de Nederlanders toegankelijk. Een belangrijk voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Hierdoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De keerzijde hiervan is o.a de lagere snelheden (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door internet op deze kabel profiteer je van internetsnelheden tot 400 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. tv-gebruik. Het grote minpunt van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Werkhoven heeft maar 1 of 2 kabelaars. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Door middel van glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Onontbeerlijk voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Werkhoven voorhanden? Gebruik onze vergelijker en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type aansluiting Voordelen Ongunstig Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traag Vanaf €39
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Vaak maar één kabelaar Vanaf €47
3. Glasvezel Maximale snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €54

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Werkhoven?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is online mogelijk. De grootste providers (Tele2, Vodafone, Online.nl, Ziggo, Telfort, XS4ALL) werken in een centraal systeem. Zodra jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Mede daarom zit je geen dag zonder internet. Maar wanneer kan dat? Het gros van de alles-in-1 producten hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gezien? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de bedrijven leveren de overstapservice. De nieuwe aanbieder zorgt voor de afhandeling. Voorbeelden zijn het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Daarna zorgen zij ervoor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Telfort, XS4ALL, KPN, Ziggo, Online.nl bieden dit aan. Heb je een goede deal gevonden? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan jij de aanbieding vandaag online regelen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
 3. Bestel het nieuwe pakket en kies voor deze overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Van belang: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Pas daarna beëindig je het contract. Kies ook voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We noemen dit ook wel triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, heeft het label quad play gekregen. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een smartphone contract. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Werkhoven? Kies je voor alles in 1 producten dan profiteer je van een extra voordeel. Bekende extra’s zijn korting op het maandbedrag, dubbele MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis HBO. Met behulp van deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Gevierde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Extra zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internetproviders verkondigen razendsnel internet. Vaak wel 100den Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Hier beneden vind je een aantal alledaagse voorbeelden. Per bezigheid spot je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe je? Benodigde snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Er zijn grofweg 3 verschillende internet-users: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor iedere soort raden wij een internetsnelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor websites bezoeken, e-mailen, Social. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Af en toe download je foto’s of films, en maak je gebruik van o.a. NLziet of Videoland. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zwaarder verbruik (Rond 50 Mb/s en hoger)
Films kijken in de beste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor verschillende personen tegelijk. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Waterhuizen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Werkhoven. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke internet providers zijn er in en rondom Bunnik?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Met onze vergelijker tref je in een oogopslag alle spelers. Zo snel je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, wifi-versterkers, data-kabels? Geen belangstelling in de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor mogelijkheden die je niet gebruikt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een hoop alles-in-1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Denk aan extra diensten als extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, on demand films kijken of een extra zenderpakket bijv. met zenders als OUTtv. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Kies jij deze leuke toevoegingen dan schieten de prijzen omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen zijn mogelijkheden. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Werkhoven.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Deze dagen is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. D.m.v. interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (mobiel, desktop, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van allerlei modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Af en toe moet je betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld SBS 6.

Een andere extra service is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij een deel van de alles-in-1 providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Echter, bij andere organisaties kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle kabelaars verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
De meeste aanbieders werken met ongeveer 30 basiszenders. Voorbeelden zijn zenders als MTV Music Muziek. Ook kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals RTV Rijnmond. Echter ook wereldwijd: RTL Telekids. Je kunt je digitale-tv ervaring nog persoonlijker maken met meerdere zenderpakketten. Bijvoorbeeld PTV Prime en het Samanyolu Avrupa tv-kanaal. Via de klantenservice van jouw aanbieder check je het complete aanbod zenders voor Utrecht.

alles in 1 in Werkhoven


Internet en tv vergelijken in Werkhoven

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Werkhoven. Dat is eenvoudig aan de hand van de volgende stappen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (doe altijd een speedtest!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (extra zenderpakketten, uitzending gemist, online tv kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies nu de beste aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Alle bekende tv-zenders
Goedkope tarieven

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Installatiegarantie
Goede voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Videotheek thuis
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Met extra zenderpakketten
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Supersnel via Glas
Scherpe aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Power promise
Digitaal tv-kijken
Scherpe voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Programma gemist
Voordelige tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Overal online TV kijken
Goede prijs/kwaliteit


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
Begin gemist
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Met installatie garantie
Unieke korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Met gratis router
Scherpe aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Begin gemist
Scherpe aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Werkhoven

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de streek Bunnik zien we dit zeker terug. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Bovendien spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je om je heen nog wel eens hoort: internet en TV via glasvezel is enorm duur. In de praktijk is dit niet zo. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al mogelijk vanaf gemiddeld €45 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Werkhoven? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en kies voor “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen resultaten? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Waddinxveen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Werkhoven.