Alles in 1 Wetsens Check alle pakketten en profiteer van kortingen tot €84


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Wetsens vergelijken en afsluiten? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet razendsnel en we willen de beste kwaliteit. Een supersnelle bekwame internetaansluiting is om die reden erg belangrijk. We gebruiken het voor onze studie, films streamen, thuiswerken, internetbankieren maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Met behulp van ons zoekscript tref je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Vul jouw locatie in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (live pauzeren, on demand films kijken, begin gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij treft nadien rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Wetsens. Zo bespaar je tot wel €69 per jaar. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder uitsluitend voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Via ons zoekscript vergelijk je uitgebreide info en adviezen over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Wetsens.

Alle internet-providers

Check de prijzen van meer dan 10 providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden van maar liefst 100 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Bezoek de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €75 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn stuk voor stuk types breedbandinternet. Maar welke soort verbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over Alles in 1 alles apart NLE.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor een groot deel van de huizen toegankelijk. Het grootste voordeel is de keuzevrijheid. Daarom betaal je nooit teveel voor ADSL. Het nadeel is de relatief trage verbinding (max 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Belangrijk: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door te werken via de kabel surf je razendsnel online met wel 400 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie gebruik. Nadeel hiervan is dat het aanbod beperkt is. Wetsens werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Dankzij internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 Mb/s. De download- en uploadsnelheid verschillen tegenwoordig nauwelijks. Broodnodig voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel nog niet bereikbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Wetsens leverbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort verbinding Voordeel Nadelig Prijs
1. ADSL Goedkopere abonnementen Lage snelheid Vanaf €36
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder te kiezen Vanaf €43
3. Glasvezel Razendsnel internet Lastig aansluitbaar Vanaf €50

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Wetsens?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dit is eenvoudig online te regelen. De grotere partijen (Telfort, Ziggo, Online.nl, Tele2, Vodafone, XS4ALL) hebben een samenwerking. Ga jij online overstappen? Dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Op die manier zit je geen dag zonder internet. Wanneer kan ik overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 afspraken zijn jaarlijks te vernieuwen. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Dit is het moment om over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een alles-in-1 aanbieding geselecteerd? Dit is ongecompliceerd dankzij de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de bedrijven werken samen met deze overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zorgt voor het administratieve gedeelte. Onder andere het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Vervolgens zien zij erop toe dat het contract tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Tele2, XS4ALL, Vodafone, Ziggo, Online.nl kunnen dit aanbieden. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Maak je geen gebruik van de landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Belangrijk: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je dat wenst.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemt men in de volksmond quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Wetsens? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je abonnement, dubbele MB’s, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis Netflix. Met dank aan dergelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Gratis data / GB’s voor je telefoon contract.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De bekende alles-in-1 aanbieders verkondigen razendsnel internet. In de regel wel 450 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hierna doorzoek je een praktisch overzicht. Per bezigheid spot jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat ben je aan het doen? Voorgeschreven snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Bellen via internet >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We hebben het vaak over om en nabij drie verschillende soorten gebruikers: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Per doelgroep bevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent alleen online voor E-bankieren, Social, websites bezoeken. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo af en toe download je bestanden, en stream je films via Videoland of NPO. Online met meerdere devices.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat kan al voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Westerbroek.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Wetsens. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat hangt af van veel aspecten. Hierom vind je hieronder wat meer info.

Welke partijen leveren in de streek Dongeradeel?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via allesin1prijzen.nl check je direct de beschikbare aanbieders. Zo snel je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals wifi-versterkers, routers, modems? Geen interesse in vast bellen? Of kijk je amper TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan aspecten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Bekende voorbeelden zijn extra diensten als extra zenderpakketten, live pauzeren, uitzending gemist of een extra zenderpakket met aanvullende themakanalen als Disney Junior. Heb je dit wel echt nodig? Door van extra’s gebruik te maken kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verbeterzijn mogelijkheden. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Wetsens.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Vandaag de dag vind je in elk drie in één pakket digitale TVDankzij interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (tablet, laptop, en vanzelfsprekend op de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van commerciële zenders als NET 5.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige providers kan dit max. 48 uur. Bij andere internetproviders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Televisieprogramma opnemen
Steeds meer organisaties laten je tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) of via de cloud. Zo’n extra opnemen-pakket kost rond de €5,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Meer zenderpakketten
De TV-leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Eigenlijk altijd met kanalen als Nickelodeon Kids. Daarentegen kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals RTV Noord-Holland. Echter ook wereldwijd: Eén. Je kunt jouw digitale-tv abonnement personaliseren met meerdere zenderpakketten zoals Eredivisie live of het Haber Türk TV tv-kanaal. Op de site van de aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Wetsens


Internet en tv vergelijken in Wetsens

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Wetsens. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en noteer de samenstelling van het pakket (doe een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (on demand films kijken, online tv kijken, tv programma’s opnemen.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Binnen 6 weken actief
Scherpe voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Meerde add-ons
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Goedkoop vast bellen
Sportgoedkoop

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Gratis modem
Korting bij 2 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
De alles in 1 oplossing
Korting bij 1 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Vlugge activatie
Lage tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Download tot 500 Mb/s.
Overal online TV kijken
Korting bij 1 jaar

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Diverse pakketten
Nieuwe klanten korting


Youfone

Met 26 HD zenders
Goedkoop vast bellen
Welkomstkorting

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Optionele zenderpakketten
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Goede klantenservice
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Tot 7 dagen terugkijken
Scherpe voorwaarden


Beste alles-in-1 met glasvezel in Wetsens

Televisie kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. In en rondom Dongeradeel wordt dit bevestigd. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Ook biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet beginnen qua prijs rond de €50 per maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Wetsens? Welke leveranciers doen dit? Vul eerst jouw postcode in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Weerselo.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Wetsens.