Alles in 1 Wijk aan Zee Bekijk alle providers bespaar jaarlijks tot wel €64


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Wijk aan Zee vergelijken en afsluiten? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet razendsnel en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een razendsnelle stabiele verbinding tot het internet is om die reden erg belangrijk. We internetten voor onze studie, internetbankieren, social media, uploaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheid kan ik halen? Welke tarieven en contracten gelden hierbij?

Via allesin1prijzen.nl check je alle internetbedrijven. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Voer je postcode + huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), geef je voorkeur door qua snelheid, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (on demand films kijken, online tv kijken, begin gemist) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je ziet hierna rechtstreeks de goedkoopste alles-in-1 provider in Wijk aan Zee. Op die manier bespaar je al gauw €96 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder enkel voor televisie kijken of enkel voor internet? Of wil je een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Geen probleem! Op basis van onze tool check je nuttige informatie over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Wijk aan Zee.

Alle providers

Achterhaal de prijs van alle erkende providers

Razendsnel internet

Internetsnelheid tot 100 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €56 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn allen soorten breedbandinternet. De vraag is: welke internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over 3-in-1 met glasvezel Vodafone.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Een dergelijk internet abonnement is voor bijna alle gezinnen voorhanden. De belangrijkste meerwaarde is de keuzevrijheid. Vandaar zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is de relatief trage verbinding (maximaal 50 mb per seconde). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan is het vaak nog wat trager. Noemenswaardig: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Bij kabel internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door te werken via de kabel surf je razendsnel online met wel 350 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. tv-kijken. Nadeel hiervan is dat het aanbod beperkt is. Wijk aan Zee werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met glasvezel internet bereik je hoge snelheden tot 500 MB/s of sneller. Downloadsnelheid of deze uploadsnelheden ligt vaak op dezelfde hoogte. Onontbeerlijk voor zware gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen voor veel mensen. Is glasvezel internet in Wijk aan Zee af te sluiten? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Voordelen Nadelig Prijzen
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Kan traag zijn Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €44
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €52

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Wijk aan Zee?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Ga dat dan online regelen. De grotere partijen (Telfort, Tele2, KPN, XS4ALL, Vodafone, Ziggo) bieden een overstapservice aan. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Op welk moment kan ik switchen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 contracten zijn geldig voor 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een nieuwe aanbieder. Een goede alles-in-1 deal gespot? Overstappen gaat razendsnel door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meeste organisaties zijn aangesloten bij een overstapservice. Jouw nieuwe provider neemt het papierwerk voor z’n rekening. Voorbeelden zijn het beëindigen van je bestaande bellen- televisie en internet abonnement. Bovendien regelen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Ziggo, Vodafone, Tele2, KPN, XS4ALL hebben deze mogelijkheid. Heb je een goede deal gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket snel online kopen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en het overstapservice-team handelt alles af.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Geen toegang tot de landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Van belang: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Kies eventueel voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat momenteel zeer populair is, heeft te maken met het quad play abonnement. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Wijk aan Zee? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn korting op je abonnement, extra MB’s of iets als gratis HBO. Dankzij zulke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Vaak bestelde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis zenderpakket.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De verschillende providers beloven razendsnel internet. Soms tot wel 425 Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? Hieronder spot je een lijst met voorbeelden. Per handeling tref jij de geschatte snelheid.


Waar ben je mee bezig? Benodigde snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Het bezoeken van sites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over grofweg drie verschillende segmenten. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elke klasse tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Het internet open jij alleen voor social media, mailen, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en kijk je online video’s op Netflix of Film1. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Houd je van online gamen? Dit kan met verschillende personen tegelijk. Lees nu ook verder over Glasvezel internet Westzaan.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Wijk aan Zee. Hoe maak ik een goede keuze? Jouw verbruik is daarvoor leading. Daarom geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in regio Beverwijk?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via de vergelijk module tref je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Nadat de woonplaats is ingevuld, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Maak je geen gebruik van de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zo betaal je niet voor onderdelen die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. In de regel zijn dit extra diensten als on demand films kijken, extra zenderpakketten, vooruitkijken of diverse entertainment-pakketten met premium zenders zoals OUTtv. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterbehoren tot de mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Wijk aan Zee.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? In de actuele situatie kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Vandaag de dag doe je dit met elk device (tablet, desktop, en niet te vergeten de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met verscheidene modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld The QYOU Entertainment.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij enkele kabelaars kan dit slechts een paar dagen. Echter, bij andere partijen kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal organisaties verzorgen de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Vaak via PVR (ontvanger met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. De opslagcapaciteit is beperkt. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Extra zenderpakketten
Veel leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Onder andere zenders zoals Discovery Channel Documentaire. Bovendien heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV Amstelveen en je kunt kiezen voor Nick Hits. Je kunt jouw digitale-tv abonnement verder uitbreiden met extra zenderpakketten. Denk aan PTV Prime of het MAX televisie-kanaal. Via jouw eigen leverancier doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Noord-Holland.

alles in 1 in Wijk aan Zee


Internet en tv vergelijken in Wijk aan Zee

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je binnenkort verhuizen, en zoek je een nieuwe alles-in-1 aanbieder? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Wijk aan Zee. Dit wordt makkelijk gemaakt aan de hand van de volgende stappen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (vooruitkijken, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die past bij jouw eisen.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Overal online TV kijken
Veel voordeel

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Pakket zelf samenstellen
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Alle bekende kanelen
Introductie-aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Actief in enkele weken
Maandelijkse korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Overal online TV kijken
Goede welkomstkorting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Alle tv-zenders
Korting bij 1 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Gratis modem
Simpele voorwaarden

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Betrouwbaar netwerk
Nieuwe klanten korting


Youfone

Met YoufoneTV app
Snelle levertijd
Voordelige prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Uitzending gemist
Tijdelijke korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Gemakkelijk uitbreiden
Unieke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Zorgeloos online
Cashback kortingen


Beste alles-in-1 met glasvezel in Wijk aan Zee

Digitale televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de streek Beverwijk hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is sneller dan welke verbinding (150 tot 300 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een veelgehoorde opmerking: Televisie en internet via glasvezel is enorm duur. Gelukkig klopt dit niet. Zo’n glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet beginnen qua prijs rond de €50 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Wijk aan Zee? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul nu jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen aanbieders gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Wervershoof.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Wijk aan Zee.