Alles in 1 Wilhelminaoord Ontdek alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €57


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Wilhelminaoord vergelijken en meteen overstappen? Internetten, tv-kijken en bellen: het mag niet langzaam zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een razendsnelle degelijke internet-connectie is tegenwoordig een absolute must. Internet gebruiken we voor films streamen, thuiswerken, downloaden van bestanden, internetbankieren en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid kan ik halen? En wat is het maandtarief?

Met behulp van ons zoekscript vergelijk je alle kabelaars. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Geef je postcode en huisnummer door, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (vooruitkijken, on demand films kijken, begin gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij ziet daarna direct de goedkoopste alles in 1 provider in Wilhelminaoord. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €63 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier uitsluitend voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Met ons zoekscript ontdek jij behulpzame details en tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Wilhelminaoord.

Alle aanbieders

Bekijk de prijzen van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheid van wel 100 MB plus diverse extra zenders.

Besparen op je internetgebruik

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €84 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn allen categorieën breedbandinternet. Alleen, welk type internetverbinding is handig in mijn situatie? Ga direct naar de pagina over Internet, bellen en tv Stipte.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor bijna alle Nederlanders te ontvangen. De belangrijkste meerwaarde is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Een tegenvaller hierbij is een lage internetsnelheid (max 50 MB/s). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel honderden MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Wilhelminaoord heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door middel van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De download- en snelheden voor uploaden zijn doorgaans gelijk. Een must voor de heavy users. Helaas is glasvezel internet nog niet te ontvangen bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Wilhelminaoord leverbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en check de diverse contracten.


Soort aansluiting Voordelig Nadelen Tarieven
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €39
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder te kiezen Vanaf €45
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet overal beschikbaar Vanaf €56

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Wilhelminaoord?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Ga dat dan online regelen. De populaire providers (KPN, Tele2, Vodafone, XS4ALL, Online.nl, Ziggo) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Zodra jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor ben je geen dag offline. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gekozen? Je zult geen hinder ondervinden door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de providers bieden deze overstapservice. Jullie toekomstige leverancier zorgt voor de afhandeling. Voorbeelden zijn het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Vervolgens zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je bent dus geen dag offline. Telfort, Ziggo, KPN, Vodafone, Tele2, Online.nl kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan je het nieuwe pakket nu online sluiten.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Kun je niet gebruik maken van deze overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Tip: sluit eerst het nieuwe contract af. Pas daarna beëindig je het contract. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen als je dat wenst.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Een andere benaming is triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft te maken met het quad play abonnement. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Wilhelminaoord? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Bekende extra’s zijn €5,00 korting, dubbele MB’s, en additionele bonussen als gratis Netflix. Door deze combideals krijg je dus meer voor je geld. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe weet ik welke internetsnelheid ik nodig heb?

De grote providers schreeuwen met vaak het snelste internet. Veelal 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Onderstaand doorzoek jij een handig overzicht. Per activiteit vind je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Waar ben je mee bezig? Minimale snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We ontwaren ruwweg 3 verschillende internet-users: instap, standaard en grootverbruik. Voor iedere soort tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor e-mailen, Social, E-bankieren. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als NLziet of Pathé Thuis. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit is een optie voor verschillende personen tegelijk. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Wieringerwerf.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Wilhelminaoord. Welk pakket past bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om die reden geven we je graag wat adviezen.

Welke aanbieders zijn actief in en rondom Westerveld?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met behulp van onze website vind je gemakkelijk & snel de providers. Zodra je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, routers? Heb jij geen baat bij bellen met de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor opties die irrelevant en overtollig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Het gros van de alles-in-1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Denk aan extra services zoals tv programma’s opnemen, online tv kijken, vooruitkijken of diverse entertainment-pakketten met kanalen als Comedy Central Family. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Wilhelminaoord.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Mag jij graag naar de tv kijken? Deze dagen kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan tegenwoordig op ieder apparaat (mobiele telefoon, Playstation, en niet te vergeten de TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere zenders als Ginx Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij verscheidene aanbieders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Echter, bij andere leveranciers kijk je programma’s tot 2 weken terug.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer aanbieders bieden de mogelijkheid tot televisieprogramma’s opnemen. Dit kan via PVR (personal video recorder) of d.m.v de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Meer zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als Discovery Channel Documentaire. Verder heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Deventer TV en internationale zenders als Horse & Country TV. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog leuker maken met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld Film1 en het Samanyolu Avrupa kanaal. Bij je eigen internet-provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Drenthe.

alles in 1 in Wilhelminaoord


Internet en tv vergelijken in Wilhelminaoord

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je binnenkort verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Wilhelminaoord. Dit wordt makkelijk gemaakt middels de adviezen die hieronder staan.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en pak even alle kleine lettertjes erbij (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (on demand films kijken, extra zenderpakketten, uitzending gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies het alles in 1 pakket die matcht bij jouw wensen.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Met gratis router
2 jaar aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Stabiel netwerk
Veel voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Snel en betrouwbaar
Eerste periode korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Gemakkelijk overstappen
Korting bij 2 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Actief in enkele weken
Unieke aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Meerde add-ons
Lage tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Moeiteloos overstappen
Hoge aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Binnen 6 weken actief
Aantrekkelijk aanbieding


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Betrouwbaar netwerk
Introductie-aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

DSL & Glasvezel
Gratis nummerbehoud
Introductie-aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Eenvoudig bestellen
Overal online TV kijken
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelHD-zenders kijken
Maandelijkse korting


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Wilhelminaoord

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is sterk in opkomst. In de streek Westerveld zijn er steeds meer mogelijkheden. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is verrassend snel (150 tot 300 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarbij spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Een kreet die je veel hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Dit is echter niet aan de orde. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen + internetten en televisieheb je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Wilhelminaoord? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en kies voor “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen zoekresultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Westeremden.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Wilhelminaoord.