Alles in 1 Winkel Vergelijk alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €78


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Winkel vergelijken en direct de overstap maken? Bellen, internetten en tv-kijken: het moet snel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een rappe stabiele verbinding met internet is hiervoor cruciaal. We internetten voor 0 en steeds vaker voor online shoppen. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat is het maandtarief?

Op basis van allesin1prijzen.nl ontdek je alle internetdiensten. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (online tv kijken, begin gemist, tv programma’s opnemen) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je ziet daarna meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Winkel. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €53 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket enkel voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je een voordelig internet & tv pakket zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Via ons zoekscript zoek je uitgebreide info over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Winkel.

Alle internet-aanbieders

Vind de deals van de grote Nederlandse providers

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot wel 100 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Besparen op je internetgebruik

Check alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €95 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL, kabel en glasvezel zijn de bekendste types breedbandinternet. Alleen, welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Ga direct naar de pagina over Alles in 1 abonnement KPN.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor vrijwel alle huishoudens beschikbaar. Het grootste voordeel is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Daarom zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is de lage snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Praktisch: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
In het geval van kabel internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 300 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Winkel heeft een beperkt aantal kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Dankzij glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Megabit per seconde. De download- en snelheden voor uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Een must voor de heavy users. Helaas is glasvezel internet nog niet bereikbaar voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Winkel aanwezig? Start met vergelijken en bekijk direct alle mogelijkheden.


Soort aansluiting Pluspunt Negatief Prijzen
1. ADSL Overal te ontvangen Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €41
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder te kiezen Vanaf €47
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €54

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Winkel?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is online mogelijk. De grootste landelijke spelers (Tele2, XS4ALL, Ziggo, Online.nl, KPN, Vodafone) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Als jij overstapt dan regelt de nieuwe provider alles. Op die manier ben je geen dag offline. Kan ik al overstappen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 deals hebben een looptijd van 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Dit is het moment om over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal gezien? Dit is ongecompliceerd dankzij de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de aanbieders zijn aangesloten bij een overstapservice. Jouw toekomstige provider zorgt voor de afhandeling. Denk hierbij aan het afzeggen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Daarnaast managen zij dat de verbinding wordt geactiveerd. Jij zit dus geen moment zonder service. KPN, Vodafone, XS4ALL, Tele2, Telfort, Online.nl bieden dit aan. Een goed abonnement gevonden? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract snel online kopen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Cruciaal: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien jij dat wilt.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Maar iets wat nu ontzettend in trek is, noemen ze ook wel het quad play contract. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Winkel? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan wordt je hiervoor beloond. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je abonnement, extra veel mobiele data, of iets als gratis FOX Sports. Dankzij soortgelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Gevierde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • 5 euro korting op de totale factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De verschillende providers maken reclame voor razendsnel internet. Normaal wel 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Beneden tref jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit spot je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Activiteit Welke snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Er zijn ruwweg 3 verschillende internet-users: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Internet gebruik jij enkel voor websites bezoeken, e-mailen, Social. Niet meer dan 1 device online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en gebruik je diensten als Film1 of Netflix. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Je download regelmatig grotere bestanden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen beperkingen: gewoon meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Wijk bij Duurstede.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Winkel. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is per huishouden natuurlijk verschillend. Om je de goede richting in te wijzen geven we je graag wat adviezen.

Welke leveranciers zijn er in en rondom Hollands Kroon?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Via onze tools doorzoek je snel welke leveranciers er zijn. Op het moment dat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als modems, routers, data-kabels? Geen behoefte aan vaste telefonie? Liever zonder televisie? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of enkel een internetabonnement. Zodoende betaal je niet voor services die irrelevant en overtollig zijn.

Welke add-ons kies ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Denk aan modules als vooruitkijken, live pauzeren, online tv kijken of premium zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Nick Toons. Wil je hier echt gebruik van maken? Door te kiezen voor add-ons stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Winkel.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? Vandaag de dag zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Op allerlei devices (telefoon, Playstation, en de traditionele TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verscheidene modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Dankzij programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere zenders als Ginx Entertainment.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij verscheidene internetproviders kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij steeds meer leveranciers kan dit soms wel 14 dagen.

Televisieprogramma opnemen
Vrijwel alle internetproviders bieden de mogelijkheid tot TV programma’s opnemen. Dit kan via PVR (harde schijf in de tv-ontvanger) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. De meerprijs van opnemen ligt rond de €5,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Meer zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Eigenlijk altijd met kanalen als Eén. Ook kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals VTV1. Echter ook wereldwijd: Cartoon Network. Je kunt je digitale-tv ervaring nog completer maken met betaalde zenderpakketten als Fox Sports en het Star Gold tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Noord-Holland.

alles in 1 in Winkel


Internet en tv vergelijken in Winkel

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Winkel. Dat is eenvoudig door het stappenplan van ons te volgen.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en pak even alle kleine lettertjes erbij (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Start met vergelijken en vul je postcode + huisnummer in.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (on demand films kijken, live pauzeren, tv programma’s opnemen.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de alles in 1 aanbieding die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Ben je zelf handig met installeren?Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Gratis modem
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Alle tv-zenders
Cashback kortingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Moeiteloos overstappen
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Binnen 6 weken actief
Scherpe korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Geen activatiekosten
Tot 7 dagen terugkijken
Lage tarieven

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Formule 1 kijken
Gemakkelijk overstappen
Goede welkomstkorting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Gratis nummerbehoud
1 jaar aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Moeiteloos overstappen
Voordelige tarieven


Youfone

Momenteel alleen DSL
Stabiele verbinding
Scherpe korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Top serviceteam
Scherpe voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Goedkoop vast bellen
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Met radiozenders
Maximaal voordeel


Beste alles-in-1 met glasvezel in Winkel

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de buurt Hollands Kroon is dat niet anders. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is megasnel (50 tot 100 Mbps), en bijzonder stabiel. Daarbij zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je vaak hoort: een internet glasvezel abonnement is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket in met televisie, internet en voice heb je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Winkel? En welke providers bieden het aan? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en activeer het filter “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Westervoort.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Winkel.