Alles in 1 Wirdum Vergelijk online alle aanbieders en bespaar tot wel €61


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Wirdum vergelijken? Films streamen, TV-kijken: het mag niet langzaam zijn, en we willen de beste kwaliteit. Een rappe bekwame internet-connectie mag daarom niet ontbreken. We gebruiken het voor onze studie, internetbankieren, downloaden van bestanden, thuiswerken en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat is het maandtarief?

Via de vergelijker vind je alle leveranciers. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer je postcode + huisnummer in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), kies een snelheid die bij jou past, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (vooruitkijken, tv programma’s opnemen, on demand films kijken) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Je spot daaropvolgend meteen de goedkoopste alles-in-1 provider in Wirdum. Dit levert een forse besparing op, tot wel €88 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider alleen voor tv-kijken of enkel voor internet? Of wil je alles weten over een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Op basis van onze postcodetool bekijk jij uitvoerige details en tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Wirdum.

Alle internet-aanbieders

Vind de aanbiedingen van alle providers en kabelaars

Meest snelle internet

Internetsnelheden tot 200MB plus diverse extra zenders.

Vind de laagste prijzen

Bezoek de alles in 1 providers en ontvangen kortingen tot wel €93 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn allen soorten breedbandinternet. De vraag is: welk type verbinding is handig in mijn situatie? Bekijk snel informatie over Alles in 1 pakket aanbieding Stipte.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor een groot deel van de Nederlanders toegankelijk. Het grootste voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is de mindere snelheid van maximaal 50MB. Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Let op: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 350 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie kijken. Het nadeel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Wirdum heeft slechts enkele kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Door middel van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden ligt hierbij meestal even hoog. Essentieel voor de zwaargewichten. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Wirdum voorhanden? Vul de tool in en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Voordeel Negatief Prijzen
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Lage snelheid Vanaf €41
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder keuzevrijheid Vanaf €48
3. Glasvezel Hoogste snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €55

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Wirdum?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is online mogelijk. De meest bekende aanbieders (Tele2, Online.nl, Ziggo, Vodafone, XS4ALL, KPN) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap wordt dit allemaal uit handen genomen. Daardoor zit je nooit zonder internet. Maar wanneer kan dat? De meeste alles-in-1 deals zijn geldig voor 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuwe provider. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? Dit proces gaat soepel en vlot met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meeste aanbieders zijn aangesloten bij de overstapservice. De aanstaande aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande tv- internet en bellen abonnement. Verder zien zij erop toe dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. KPN, Ziggo, Tele2, Telfort, XS4ALL, Vodafone bieden dit aan. Een scherp contract gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket direct online bestellen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Plaats jouw bestelling online en en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze landelijke overstapservice? Laat dan je abonnement stopzetten. Tip: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien jij dat wilt.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We noemen dit ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met een mobiel abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Wirdum? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan ontvang je korting. Elke maand opnieuw kortingen, dubbele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis add-ons voor je interactieve TV. Met behulp van combideals als deze krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Extra belminuten.
 • Gratis filmpakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De bekende alles-in-1 aanbieders maken reclame voor enorme internetsnelheden. In de regel wel 450 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hier beneden vind jij een praktisch overzicht. Per gebeurtenis spot je de geschatte snelheid.


Activiteit Minimale snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We zien circa 3 categorieën internetgebruikers. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor ieder segment bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent alleen online voor websites bezoeken, Social, E-bankieren. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je online video’s op Youtube of Netflix. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Video’s streamen in de hoogste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Houd je van online gamen? Dat is mogelijk met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Wilnis.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Vandaag de dag zijn er enorm veel bellen- tv en internetproviders in Wirdum. Hoe weet ik wat bij mij past? Jouw verbruik is daarvoor leading. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke internet providers zijn er in en rondom Leeuwarden?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via onze tools check je welke aanbieders beschikbaar zijn. Op het moment dat je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je voldoende aan minder?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als wifi-versterkers, data-kabels, modems? Geen behoefte aan bellen met de vaste telefoon? Of wil jij een contract zonder TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo geef jij geen geld uit aan opties die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Vaak gaat het om extra’s als begin gemist, on demand films kijken, vooruitkijken of dure zenderpakketten met extra zenders zoals Boomerang. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router aan te jagen kunnen voor jou handig zijn. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Wirdum.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Op dit moment is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door middel van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (mobiele telefoon, Playstation, of “ouderwets” op de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met allerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere zenders als MTV Dance Muziek.

Daarnaast heb je vaak de add-on begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige leveranciers is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij andere providers kan dit weer tot 2 weken.

Tv-programma opnemen
Vrijwel alle providers laten jou gemakkelijk tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (personal video recorder) maar we zien ook steeds vaker cloudoplossingen. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,00 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Diverse zenderpakketten
Internet providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Denk hierbij aan The QYOU Entertainment. Eveneens kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Brug TV en je kunt kiezen voor Discovery Science. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met betaalde zenderpakketten. Denk aan HBO en het Passie XXX tv-kanaal. Op de providers website check je het complete aanbod zenders voor Friesland.

alles in 1 in Wirdum


Internet en tv vergelijken in Wirdum

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en kijken jullie uit naar een andere alles in 1 leverancier? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Wirdum. Dit wordt makkelijk gemaakt wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Open de vergelijker en vul je postcode + huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, online tv kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die matcht bij jouw wensen.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Glasvezel internet
Scherpe korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Gratis ontvanger
Aantrekkelijk korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Alle bekende tv-zenders
Hoge korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Goede klantenservice
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Betrouwbaar netwerk
Nieuwe klanten korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Met handige App
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 caiway logo

Caiway

TP-Link Archer C1200
Alle bekende tv-zenders
Direct profiteren

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Moeiteloos overstappen
Aantrekkelijk aanbieding


Youfone

Verschillende pakketten
Alle bekende kanelen
Goedkope prijzen

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Videotheek thuis
Scherpe korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Met radiozenders
Eerste periode korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Met radiozenders
Duidelijke voorwaarden


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Wirdum

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In de omgeving van Leeuwarden zien we dit zeker terug. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het vliegt er over (200 tot 450 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Evenzeer biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat je om je heen nog wel eens hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket in met bellen, televisie + internet beginnen qua prijs rond de €45 per maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Wirdum? Welke aanbieders zijn er? Vul eerst jouw postcode in, en activeer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Niets gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Wezup.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Wirdum.