Alles in 1 Wons Check alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €92


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Wons vergelijken en online bestellen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet supersnel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een snelle en solide aansluiting op internet is hiervoor cruciaal. Onze internetverbinding gebruiken we voor social media, uploaden van bestanden, onze studie, downloaden van bestanden en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat is het maandtarief?

Met behulp van allesin1prijzen.nl tref je alle kabelaars. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (begin gemist, tv programma’s opnemen, vooruitkijken) en selecteer het aantal belminuten. Jij ziet daaropvolgend ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Wons. Op die manier bespaar je al gauw €62 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket exclusief voor televisie kijken of een 100% internetaanbieder? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Ook dat is mogelijk! Met onze tool bekijk je handige informatie over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Wons.

Alle kabelaars

Check de pakketten van de meest populaire providers.

Razendsnel internet

Internetsnelheden oplopend tot 500 mb/s en extra zenderpakketten.

Vind het goedkoopste pakket

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €83 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kan ik het beste gaan voor ADSL, kabel of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allemaal genres van breedbandinternet. Interessant, maar welk type breedbandinternet is voor mij geschikt? Check nu alles over Alles in 1 alles apart Youfone.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor heel veel gezinnen toegankelijk. Het grootste voordeel is dat je niet vast zit aan max. 1 of 2 aanbieders. Als gevolg daarvan is dit een relatief voordelige aansluiting. Het nadeel is de lage snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Geen wijkcentrale in de buurt? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via kabel internet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv-kijken. De keerzijde van dit type verbinding is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Wons heeft slechts enkele kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Door gebruik van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De upload- en snelheid voor downloaden is vaak gelijk. Noodzakelijk voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Wons verkrijgbaar? Start met vergelijken en vind uit wat de opties zijn.


Type internet Voordelig Nadelen Kosten
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Sloom i.c.m. interactieve TV Vanaf €37
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder te kiezen Vanaf €47
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet overal beschikbaar Vanaf €56

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Wons?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is online mogelijk. De grootste landelijke spelers (KPN, Ziggo, Online.nl, Telfort, Tele2, Vodafone) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan regelt je provider dit allemaal. Op die manier zit je geen dag zonder internet. Kan ik al overstappen? De meeste alles-in-1 deals hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. je kunt dan overgaan naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een goede alles-in-1 deal gevonden? Dit proces gaat soepel en vlot door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de providers verschaffen de overstapservice. Jullie toekomstige leverancier regelt het papierwerk. Denk aan het beëindigen van het huidige internet- tv- en bellen abonnement. Daarna dragen zij er zorg voor dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Tele2, Online.nl, KPN, Ziggo, XS4ALL bieden dit aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding snel online kopen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met deze overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Let op: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies eventueel voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Dit heet ook wel triple play. Wat we meer en meer zien, heeft het label quad play gekregen. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Wons? Wanneer je alle multimedia afneemt bij 1 aanbieder, dan dien je hiervoor beloond te worden. Je moet dan denken aan extraatjes als €5,00 korting, een verdubbeling van je MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door dergelijke combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis zenderpakket.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De bekende alles-in-1 aanbieders adverteren met razendsnel internet. Normaal wel 450 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Beneden vind jij een praktisch overzicht. Per bezigheid spot je de voorgeschreven snelheid.


Gebeurtenis Geschatte snelheid?/th>
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
Youtube video’s bekijken 4-8 Mb/s
Interactieve/digitale tv via internet 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Er zijn plusminus 3 types internetgebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor elk van dezeadviseren wij een minimum snelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor e-mailen, E-bankieren, Social. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Zo af en toe download je bestanden, en stream je films via NLziet of Videoland. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloads zijn vliegensvlug binnen. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Wissenkerke.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Wons. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke internet providers zijn er in en rondom Súdwest-Fryslân?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via ons zoekscript check je snel welke leveranciers er zijn. Als je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb je echt producten nodig als modems, wifi-versterkers, routers? Heb jij geen baat bij bellen via de vaste lijn? Of TV uit het abonnement halen? Bestel dan een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo betaal je ook niet voor diensten die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 abonnementen kun je nog persoonlijker maken. Denk aan extra services zoals online tv kijken, vooruitkijken, uitzending gemist of een extra zenderpakket met kanalen als Nick Toons. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan zullen de tarieven hoger worden. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te stimuleren zijn opties. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Wons.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Deze dagen zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Door gebruikt van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Op allerlei devices (iPad , Xbox, en niet te vergeten de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van allerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere zenders als NET 5.

Een andere optie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met 1 druk op de knop start je vanaf ’t begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Bij andere organisaties kan dit tot 10 dagen of langer.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle kabelaars verzorgen de optie tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) of via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Andere zenderpakketten
De TV-providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Onder andere zenders zoals Brava Muziek. Daarnaast kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals RTV Drenthe. Echter ook wereldwijd: CNBC Europe. Je kunt je digitale-tv ervaring personaliseren met extra zenderpakketten zoals Voetbalkanaal of het TeVeSur televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Wons


Internet en tv vergelijken in Wons

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of ga je op jezelf wonen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Wons. Het is supersimpel door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en pak even alle kleine lettertjes erbij (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (online tv kijken, begin gemist, on demand films kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van een nieuw pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Stabiel netwerk
Scherpe aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

7+ score klantenservice
Meerde add-ons
Welkomstkorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Ruime keuze
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Stabiel netwerk
Korting bij 1 jaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Gratis WiFi-check
Pakket zelf samenstellen
Goede voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Max Verstappen kijken
Betrouwbaar netwerk
Korting bij 2 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Stabiel netwerk
Scherpe korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Met handige App
Scherpe voorwaarden


Youfone

Verschillende pakketten
Met handige App
Hoge aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Ruim aanbod zenders
Lage tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Met Ubiquiti versterker
Programma gemist
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Top serviceteam
1 jaar aanbieding


Beste alles-in-1 met glasvezel in Wons

Interactieve televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. Ook in de buurt van Súdwest-Fryslân hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is verrassend snel (50 tot 100 Mbps), en zeer betrouwbaar. Bovendien spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Een misvatting: internet en TV via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Zo’n glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen heb je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Wons? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Wijnjewoude.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Wons.