Alles in 1 Workum Vergelijk direct alle pakketten en profiteer van kortingen tot €89


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Workum vergelijken en online bestellen? Films streamen, TV-kijken: het moet snel en we willen de beste kwaliteit. Een supersnelle bekwame verbinding tot het internet is voor veel mensen onmisbaar geworden. Internet gebruiken we voor 0 en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheden bieden zij aan? En wat is het maandtarief?

Met behulp van de vergelijker ontdek je alle internetdiensten. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (tv programma’s opnemen, online tv kijken, live pauzeren) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je doorzoekt nadien zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Workum. Dit levert een forse besparing op, tot wel €72 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier uitsluitend voor tv-kijken of enkel voor internet? Of vergelijk je liever een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Dankzij ons zoekscript vind je nuttige info en adviezen over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Workum.

Alle leveranciers

Vind de prijzen van de meest populaire providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot maximaal 500 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Korting op je internetpakket

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €95 op jaarbasis.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn een voor een voorbeelden van breedbandinternet. Echter, welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Canal digitaal.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor het gros van de huishoudens toegankelijk. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Hierdoor is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. Het nadeel is de mindere snelheid van maximaal 50MB. Geen wijkcentrale in de buurt? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Praktisch: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel wordt je via de COAX televisie kabel aangesloten. Door via de kabel te internetten profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. Telefonie, televisie en internet worden gescheiden via een modem. Er is geen sprake van snelheidsverlies door bijv. streamen. De negatieve kant van de kabel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Workum heeft slechts een paar kabelaars. Ook moet je vaak verplicht een tv-abonnement nemen.

3. Glasvezel internet
Wil je toegang tot het snelste internet? Met behulp van internet via glasvezel gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en downloadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Cruciaal voor zware gebruikers. Helaas is glasvezel nog niet voorhanden bij meer dan de helft van de aansluitingen. Is glasvezel internet in Workum beschikbaar? Start met vergelijken en vind uit wat de opties zijn.


Soort aansluiting Gunstig Nadelig Prijs
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Afhankelijk van afstand wijkcentrale Vanaf €41
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder te kiezen Vanaf €44
3. Glasvezel Maximale snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €51

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Workum?

Jullie oude alles-in-1 pakket laten oversluiten? Ga dat dan online regelen. De meest bekende aanbieders (Telfort, Ziggo, XS4ALL, Online.nl, Tele2, Vodafone) werken met elkaar samen. Bij een overstap hoef jij eigenlijk niets te doen. Zodoende zit je geen dag zonder internet. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 deals duren 12 maanden. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. je kunt dan overgaan naar een nieuwe provider. Een alles-in-1 aanbieding uitgezocht? Overstappen gaat razendsnel met deze overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de aanbieders leveren deze overstapservice. De aanstaande partij neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” tv- internet en bellen abonnement. Daarna zorgen zij ervoor dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Tele2, Online.nl, XS4ALL, Telfort, Vodafone werken hier samen aan. Heb je een goede deal gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket vandaag online regelen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. Binnen een maand is het vaak geregeld.
 5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Er kan ook een monteur langskomen voor installatie.

Werkt de huidige provider niet met deze landelijke overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Tip: begin met het afsluiten van een toekomstig contract. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies ook voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat we meer en meer zien, is de keuze voor quad play. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Wat hier zo handig aan is? Zo’n internet aansluiting in Workum? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je hiervoor beloond. De belangrijkste voordelen zijn €10,00 korting, gratis mobiele data, of iets als gratis add-ons voor je interactieve TV. Dankzij combideals als deze krijg je dus meer voor je geld. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis keuzepakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis eredivisie kijken.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De grote providers verkondigen supersnelle internetpakketten. Doorgaans 425 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Onderstaand spot je een aantal praktische voorbeelden. Per handeling lees je de vereiste snelheid.


Activiteit Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
We zien grofweg drie verschillende segmenten. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke klasse bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Light users (voor het minimale werk)
Internet gebruik jij enkel voor mailen, surfen, internetbankieren. Er zijn niet meerdere apparaten op hetzelfde moment verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Af en toe download je foto’s of films, en gebruik je diensten als Pathé Thuis of Netflix. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Dit kan met verschillende mensen tegelijkertijd. Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Witharen.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Workum. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke bedrijven werken in regio Súdwest-Fryslân?
Elke regio heeft een unieke samenstelling. Met behulp van onze website vind je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Zo snel jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je voldoende aan minder?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Heb jij niets aan de vaste telefoon? Of TV uit het abonnement halen? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan aspecten die jij niet nodig hebt.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles-in-1 pakketten kun je eindeloos uitbreiden. Vaak gaat het om extra’s als online tv kijken, vooruitkijken, extra zenderpakketten of premium zenderpakketten met kanalen als BabyTV. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Juist door deze extra’s kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te pushen zijn in potentie mogelijke keuzes. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Workum.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Met behulp van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (smartphone, computer, en uiteraard de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Het digitale-tv pakket is uitbreidbaar met velerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld RTL 5.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige aanbieders kan dit slechts een paar dagen. Maar bij een groeiend aantal alles-in-1 providers kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de internetproviders laten jou gemakkelijk televisieprogramma’s opnemen. Vaak via PVR (een recorder + harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €4,50 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Diverse zenderpakketten
Veel abonnementen hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Onder andere zenders zoals Veronica / Disney XD. Verder heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV Oost. Maar ook internationalen zoals Aljazeera English. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met premium zenderpakketten evenals Film1 en het TGRT EU televisie-kanaal. Op de website van jouw provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Friesland.

alles in 1 in Workum


Internet en tv vergelijken in Workum

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Workum. Dit wordt makkelijk gemaakt door de volgende tips te gebruiken.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en noteer de samenstelling van het pakket (doe een speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en voer je locatie in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (begin gemist, vooruitkijken, live pauzeren.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Er is ook een installatieservice mogelijk. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Moeiteloos overstappen
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Met handige App
Goedkoop proberen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Wifi Boosters beschikbaar
Met installatie garantie
Lage tarieven

alles in 1 tele2 logo

Tele2

€30 aansluitkosten
Ruime keuze
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Overal online TV kijken
Eerste periode korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Moeiteloos overstappen
Korting bij 2 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Upload tot 500 Mbs.
Topkwaliteit TV
Welkomstkorting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Stabiele verbinding
Scherpe aanbieding


Youfone

Momenteel alleen DSL
Stabiel netwerk
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Top verbinding
Voordelige prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Moeiteloos overstappen
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Gemakkelijke installatie
Maximaal voordeel


Beste alles-in-1 met glasvezel in Workum

TV-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. En ook in de regio Súdwest-Fryslân zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is snel (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Bovendien biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is vele malen duurder dan ADSL of kabel. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket in met televisie, bellen & internet bestel jij tijdelijk al rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Workum? Welke aanbieders zijn er? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Wijster.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Workum.