Alles in 1 Wormer Ontdek alle providers en bespaar tot wel €72


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Wormer vergelijken en meteen overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet supersnel zijn, en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een rappe stabiele verbinding tot het internet is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken internet voor 0 maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost het abonnement mij?

Via onze postcodetool tref je alle internetdiensten. Je kunt hierna voordelig een contract aangaan. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), kies een snelheid die bij jou past, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (uitzending gemist, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten) en schat het aantal belminuten. Jij treft nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Wormer. Start met vergelijken en bespaar zo €69 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of enkel voor internet? Of ben je aan het oriënteren naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Geen probleem! Met onze zoekmachine vergelijk je uitgebreide details over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Wormer.

Alle providers

Vind de prijzen van de meest populaire providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 500 mb/s plus handige interactieve TV

Check de laagste prijs

Controleer direct alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €91 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn een voor een categorieën breedbandinternet. Interessant, maar welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Lees direct meer over Netflix.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor vrijwel alle woningen voorhanden. Het voornaamste pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is de lage snelheid (limiet van 50 MB/s). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Belangrijk: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabel internet ontvang je internet via de televisiekabel. Met een aansluiting op de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 300 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. Nadeel hiervan is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Wormer heeft slechts een paar kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet? Met glasvezel internet surf je met snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en downloadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Vereist voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet te ontvangen voor veel mensen. Is glasvezel internet in Wormer aanwezig? Voer je gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Verbindingstype Positief Minpunt Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €37
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel De snelste verbinding Beperkt beschikbaar Vanaf €54

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Wormer?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De grote jongens (Tele2, Telfort, KPN, XS4ALL, Ziggo, Online.nl) werken in een centraal systeem. Op het moment dat jij overstapt dan zorgen de providers voor de afhandeling. Hierdoor zit je geen dag zonder internet. Per wanneer kan ik over? De meeste alles-in-1 abonnementen duren 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? Dit proces gaat soepel en vlot door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de aanbieders werken met deze overstapservice. De aanstaande aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Voorbeelden zijn het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Vervolgens managen zij dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je bent dus geen dag offline. Tele2, KPN, Telfort, Ziggo, XS4ALL, Online.nl kunnen dit aanbieden. Een scherp contract gespot? En sluit je af bij een van de genoemde providers? Dan kan je het nieuwe pakket gelijk online rondmaken.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. Het installatiepakket + modem en router wordt toegestuurd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Cruciaal: sluit eerst het nieuwe contract af. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Je telefoonnummer behouden kan ook indien jij dat wilt.

Krijg ik korting wanneer ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een goede alles in 1 aanbieding besteld? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, heeft te maken met het quad play abonnement. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Wormer? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan staat hier natuurlijk iets tegenover. De belangrijkste voordelen zijn €5,00 korting, extra veel mobiele data, en additionele bonussen als gratis Film1. Met dank aan zulke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Gevierde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De grote providers schreeuwen met enorme internetsnelheden. Veelal 475 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hierna tref je een aantal alledaagse voorbeelden. Per gebeurtenis vind jij de benodigde snelheid.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Er zijn bij benadering 3 verschillende internet-users: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Je bent alleen online voor Social, e-mailen, websites bezoeken. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wel eens bijlagen en bestanden, en gebruik je diensten als NPO of Youtube. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Alleen High Definition films kijken! Download van films en series. Houd je van online gamen? Dit is een optie voor meerdere personen op hetzelfde moment.Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Witmarsum.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Wormer. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Wormerland?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via de vergelijk module bekijk je snel welke leveranciers er zijn. Als jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt producten nodig als modems, data-kabels, routers? Geen interesse in vaste telefonie? Of TV uit het abonnement halen? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo geef jij geen geld uit aan onderdelen die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel van de alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Voorbeelden zijn extraatjes zoals begin gemist, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen of uitgebreide kanalen pakketten met aanvullende themakanalen als Nick Toons. Dit kan resulteren in een effect op je contract. Door van extra’s gebruik te maken merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Wormer.

Hoe kan ik mijn digitale-tv abonnement uitbreiden?

Zoek jij het perfecte televisie-abonnement? Hedendaags kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Met behulp van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Mogelijk op steeds meer apparaten (smartphone, PC, en vanzelfsprekend op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met verschillende modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van commerciële zenders als Ginx Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige tv-aanbieders kan dit tot 2 dagen. Maar bij andere partijen heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Het gros van de kabelaars bieden de mogelijkheid tot programma’s opnemen. Vaak via PVR (de harde schijf zit in de tv-ontvanger) maar het verschuift naar cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €4,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Diverse zenderpakketten
De TV-aanbieders bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als XITE Muziek. Bovendien kun je ook regionale zenders kijken als Baronie TV en internationale kanalen zoals RTL Telekids. Je kunt je digitale-tv ervaring nog leuker maken met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld Film1 en het Kral TV tv-kanaal. Via jouw eigen leverancier vind je het complete zenderaanbod voor Noord-Holland.

alles in 1 in Wormer


Internet en tv vergelijken in Wormer

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Wormer. Het is verrassend eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en check wat er in het pakket zit (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: voer je locatie in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (vooruitkijken, live pauzeren, online tv kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies nu de beste aanbieding die voor jou geschikt is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

KPN Compleet korting
Met radiozenders
Cashback kortingen

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Stabiele verbinding
Tijdelijke korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Alle bekende tv-zenders
Goede welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Moeiteloos overstappen
Goede voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Overal online TV kijken
Korting bij 1 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Interactieve televisie
Lage tarieven

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Installatiemonteur mogelijk
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Vlugge activatie
Introductie-aanbieding


Youfone

Gratis Fox Sports
Live pauzeren
Goede welkomstkorting

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Pakket zelf samenstellen
Maandelijkse korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Alle bekende tv-zenders
Maandelijkse korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelBetrouwbaar netwerk
Scherpe welkomstbonus


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Wormer

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt langzaam de standaard. In de streek Wormerland hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het is snel (200 tot 450 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Daarnaast staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je vaak hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, bellen & internet heb je al vanaf €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Wormer? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Dan moet je het nog even doen met kabel of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Wilbertoord.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk gemakkelijk 3-in-1 pakketten in Wormer.