Alles in 1 Wyns Vergelijk direct alle pakketten en ontvang voordeel tot wel €75


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Wyns vergelijken en meteen overstappen? Digitaal TV kijken en rondsurfen op internet: het moet razendsnel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een supersnelle degelijke verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. We internetten voor downloaden van bestanden, onze studie, films streamen, thuiswerken of online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Op basis van ons zoekscript vind je alle aanbieders. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (on demand films kijken, uitzending gemist, online tv kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij treft nadien rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Wyns. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €50 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket alleen voor het kijken van televisie of uitsluitend voor internetten? Of zoek je naar een goedkoop internet & tv pakket zonder telefonie? Dit is zeker een goede optie! Dankzij onze zoekmachine vergelijk je nuttige details over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Wyns.

Alle internet-providers

Ontdek de prijs van alle erkende providers

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot maar liefst 500MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind de laagste prijzen

Verifieer vandaag de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €86 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

Glasvezel, ADSL/VDSL en kabel zijn allen genres van breedbandinternet. De vraag is: welk type internetverbinding is voor mij geschikt? Lees direct meer over Sparql pakket.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor het gros van de gezinnen verkrijgbaar. Een actueel pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Hierdoor betaal je nooit teveel voor ADSL. Het nadeel is een lage internetsnelheid (limiet van 50 MB/s). Geen wijkcentrale in de buurt? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Noemenswaardig: er bestaat ook VDSL.

2. Kabel
In het geval van internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 300 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-kijken. Nadeel hiervan is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Wyns biedt maar diverse kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Met internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en uploadsnelheid is vaak gelijk. Een must voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet te ontvangen voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Wyns voorhanden? Voer je gegevens in en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Gunstig Ongunstig Abonnement
1. ADSL Goedkopere abonnementen Kan traag zijn Vanaf €38
2. Kabel Prima snelheid Minder te kiezen Vanaf €43
3. Glasvezel De snelste verbinding Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Wyns?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat is online mogelijk. De grootste landelijke spelers (Tele2, KPN, XS4ALL, Telfort, Vodafone, Ziggo) hebben hierover afspraken gemaakt. Als jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Maar wanneer kan dat? Het leeuwendeel van de alles-in-1 producten zijn geldig voor 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een andere partij. Een alles-in-1 aanbieding gekozen? Dit is ongecompliceerd via de overstapservice.

De overstapservice
Veel partijen zijn aangesloten bij de overstapservice. De aanstaande partij zorgt voor het administratieve gedeelte. Onder andere het afzeggen van je huidige internet- televisie- en bellen abonnement. Tevens zien zij erop toe dat het contract tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. KPN, Tele2, Telfort, Ziggo, XS4ALL, Vodafone doen hieraan mee. Een scherp contract gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Geen toegang tot de NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Tip: sluit eerst het nieuwe contract af. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen voor de vast telefoon.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Kies je voor een alles-in-1 pakket? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Wyns? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Maandelijks heb je dan recht op korting op je abonnement, gratis mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door combideals als deze haal je het maximale uit je pakket. Vaak bestelde 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis zenders/kanalen.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Extra zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internet-aanbieders adverteren met supersnelle internetpakketten. Normaal wel 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? Hier beneden lees jij een praktisch overzicht. Per werkzaamheid lees jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Waar ben je mee bezig? Geschatte snelheid?/th>
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We herkennen ruwweg drie verschillende soorten gebruikers: instap, standaard en grootverbruik. Voor elke categorie tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Internet gebruik jij enkel voor Social, e-mailen, websites bezoeken. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Standaard gebruik (vanaf 20 Mb/s)
Soms download je wat grotere bijlagen, en je houdt van streamingdiensten als Netflix of Videoland. Zonder moeite met meerdere apparaten verbonden.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Downloaden en uploaden gaat supersnel. Online gamen / multiplayers. Dit kan met verschillende personen tegelijk. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Woerdense Verlaat.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Wyns. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is afhankelijk per situatie. Om je op weg te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke bedrijven werken in omgeving Tytsjerksteradiel?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via allesin1prijzen.nl check je in een oogopslag alle spelers. Op het moment dat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt alle extra’s nodig als routers, modems, wifi-versterkers? Geen behoefte aan vaste telefonie? Of niet betalen voor TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan mogelijkheden die eigenlijk overbodig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel van de alles in 1 abonnementen kun je eindeloos uitbreiden. Denk aan modules als online tv kijken, vooruitkijken, live pauzeren of dure zenderpakketten met betaalkanalen als Stingray Brava. Heb je dit wel echt nodig? Door deze dingen af te nemen merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te verbeterzijn mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Wyns.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Hang jij graag voor de TV? Op dit moment is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door middel van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Vandaag de dag doe je dit met elk device (iPad , laptop, en vanzelfsprekend op de TV). Online TV streamen is erg populair. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met diverse modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van overige zenders zoals NPO 101 Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Een andere handige optie is live pauzeren. Bij enkele aanbieders kan dit tot 2 dagen. Echter, bij andere kabelaars kan dit weer tot 2 weken.

Televisieprogramma opnemen
Meer en meer providers laten je tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (ontvanger met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Deze optie kost je om en nabij de €4,00 per maand. Ziggo en XS4All bieden het zelfs gratis. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Meer zenderpakketten
De TV-leveranciers hanteren een basispakket met zo’n 25 zenders. Bijvoorbeeld kanalen als Comedy Central Entertainment. Bovendien heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als Baronie TV en je kunt kiezen voor MGM Movie Channel. Bovendien kun je jouw interactieve-tv pakket nog persoonlijker maken met add-on zenderpakketten. Check o.a. Fox Sports of het Star Plus tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider doorzoek je het zenderaanbod per pakket voor Friesland.

alles in 1 in Wyns


Internet en tv vergelijken in Wyns

Vind jij jouw internet, bellen + tv pakket ook te duur? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Wyns. Het is verrassend eenvoudig wanneer jij de volgende volgorde aanhoudt.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en schrijf op waar je recht op hebt (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (online tv kijken, vooruitkijken, tv programma’s opnemen.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de provider die matcht bij jouw wensen.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Ben je zelf handig met installeren?Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket is meestal 3 tot 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Top serviceteam
Scherpe voorwaarden

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Goedkoop vast bellen
Direct profiteren

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Mediabox XL
Optionele zenderpakketten
Goede welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Glasvezel internet
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Gemakkelijke installatie
Korting bij 1 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Alle tv-zenders
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Installatiegarantie
Veel voordeel

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Digitaal tv-kijken
Scherpe aanbieding


Youfone

Tot 100 Mbit/s downloaden
De alles in 1 oplossing
Scherpe aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Gratis telefoonnummer
Korting bij 1 jaar

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Met radiozenders
2 jaar aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL tot 100/30 Mb/s
Snel en betrouwbaar
Direct profiteren


Beste alles-in-1 met glasvezel in Wyns

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is de standaard geworden. In en rondom Tytsjerksteradiel wordt dit bevestigd. Wat is de aantrekkingskracht van glasvezel internet? Het is megasnel (100 tot 400 Mbps), en zeer betrouwbaar. Tevens staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je vaak hoort: een internet glasvezel abonnement is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV kun je al laten aansluiten vanaf €45 – €50 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Wyns? Zo ja, bij wie kan ik dit aanvragen? Voer jouw gegevens in, en filter op “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Niets gevonden? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Winde.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Wyns.