Alles in 1 Ysselsteyn Ontdek alle aanbieders profiteer van kortingen tot €82


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ysselsteyn vergelijken en afsluiten? Internetten, tv-kijken en bellen: het moet snel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een supersnelle bekwame internetverbinding is om die reden erg belangrijk. Dit gebruiken we massaal voor thuiswerken, rondsurfen, social media, televisie kijken en steeds vaker voor online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat kost dat per maand?

Met allesin1prijzen.nl vind je alle providers. En overstappen is kinderspel. Vul jouw locatie in, klik op ADSL, kabel of glasvezel (indien beschikbaar), selecteer de gewenste internetsnelheid, kies extra’s voor interactieve televisie (vooruitkijken, extra zenderpakketten, on demand films kijken) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je ziet daaropvolgend overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Ysselsteyn. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €75 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar exclusief voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Dit is zeker een goede optie! Op basis van ons zoekscript vind je nuttige details en tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Ysselsteyn.

Alle providers

Ontdek de deals van alle bekende providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheden van wel 100 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Vind de laagste prijzen

Bekijk snel de alles in 1 providers en bespaar gemakkelijk €98 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn categorieën breedbandinternet. De vraag is: welke soort verbinding past bij mij? Lees direct meer over Videoland prijzen.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Deze verbinding is voor een groot deel van de Nederlanders verkrijgbaar. Een belangrijk voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daarom zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het grote minpunt daarvan is de mindere snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je wat verder van een wijkcentrale? De snelheden zullen dan nog wat trager zijn. Let op: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet ontvang je internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 200 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens tv & streamen. Het grote minpunt van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Ysselsteyn heeft slechts een paar kabelaanbieders. Ook wordt er standaard een tv-abonnement meegeleverd.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Via internet via glasvezel bereik je hoge snelheden tot 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De download- en snelheden voor uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Essentieel voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel nog niet verkrijgbaar voor veel mensen. Is glasvezel internet in Ysselsteyn verkrijgbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en ga op zoek naar een aanbieder.


Type internet Voordelen Nadeel Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Lage snelheid Vanaf €35
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €45
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Beperkt beschikbaar Vanaf €52

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Ysselsteyn?

Overstappen naar een andere alles-in-1 pakket? Dat is online mogelijk. De grootste providers (Tele2, XS4ALL, KPN, Vodafone, Ziggo, Telfort) hebben hiervoor gezamenlijk beleid gemaakt. Wanneer jij overstapt wordt dit allemaal uit handen genomen. Op die manier ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Het grootste deel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je kunt vanaf dan overstappen naar een nieuwe aanbieder. Een goede alles-in-1 deal uitgekozen? Dit gaat moeiteloos door middel van de overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de internetproviders zijn aangesloten bij de overstapservice. Jouw aanstaande provider regelt het papierwerk. Bijvoorbeeld het beëindigen van het huidige bellen- internet en tv abonnement. Daarnaast letten zij er op dat de aansluiting op tijd ingaat. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, XS4ALL, KPN, Telfort, Online.nl, Ziggo kunnen dit aanbieden. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kunnen jullie dit toekomstige contract nu online sluiten.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Tip: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat op dit moment in opkomst is, heeft te maken met het quad play abonnement. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Ysselsteyn? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Denk aan leuke extra’s als korting op je pakket, extra veel mobiele data, en andere extraatjes als gratis Spotify. Door toedoen van zulke combideals haal je het maximale uit je pakket. Veel besproken 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis zenderpakket.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Dubbel internet voor jouw smartphone.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De internet-aanbieders beloven razendsnel internet. Vaak wel 425 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Onderstaand lees je een handig overzicht. Per gebeurtenis bekijk je de voorgeschreven snelheid.


Wat doe je? Minimale snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
We zien bij benadering drie verschillende segmenten. de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie tref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor internetbankieren, social media, mailen. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en gebruik je diensten als Pathé Thuis of Netflix. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Downloads zijn vliegensvlug binnen. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat is mogelijk met diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Woltersum.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Ysselsteyn. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat is afhankelijk per situatie. Hierom vind je hierbij wat tips.

Welke leveranciers zijn er in omgeving Venray?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl vergelijk je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Wanneer je jouw locatie ingevuld hebt, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, wifi-versterkers, modems? Maak je geen gebruik van bellen met de vaste telefoon? Of niet betalen voor TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor services die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra services wil ik?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. Vaak gaat het om extraatjes zoals uitzending gemist, live pauzeren, on demand films kijken of premium zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Animal Planet. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te stimuleren zijn voor de toekomst interessant. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Ysselsteyn.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ook zo dol op televisie kijken? Tegenwoordig is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Door gebruikt van interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Vandaag de dag doe je dit met elk device (smartphone, consoles, en uiteraard de TV). Online TV kijken gebeurt in toenemende mate. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met diverse modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als The QYOU Entertainment.

Een andere optie is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Een korte break? Dan kun je gewoon pauzeren. Bij sommige internetproviders kan dit max. 48 uur. Bij weer andere tv-aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Steeds meer providers bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (personal video recorder) of in de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Je kunt niet eindeloos opnemen. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Zenderpakketten toevoegen
Internet bedrijven bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Denk aan kanalen als RTL 7. Verder kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals VTV1. Echter ook wereldwijd: Motors TV. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met betaalde zenderpakketten zoals Eredivisie live en het Star Gold televisie-kanaal. Op de site van de aanbieder kun je bekijken waar jij recht op hebt in Limburg.

alles in 1 in Ysselsteyn


Internet en tv vergelijken in Ysselsteyn

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Ysselsteyn. Dit gaat gemakkelijk door het stappenplan van ons te volgen.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en check wat er in het pakket zit (vergeet de speedtest niet!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (live pauzeren, vooruitkijken, uitzending gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De overstap wordt in goede banen geleid door de provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Of laat een monteur alles installeren. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Interactieve televisie
Direct profiteren

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Diverse pakketten
Veel voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Ziggo Go
Heldere voorwaarden
Voordelig proberen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Meerde add-ons
Voordelig proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
Ruim aanbod zenders
Korting bij 2 jaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Met handige App
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Ruim aanbod zenders
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

14 dagen bedenktijd
Supersnel via Glas
Leuke welkomstcadeaus


Youfone

Experia Box V10
Gratis ontvanger
Sportgoedkoop

alles in 1 online logo

Online.nl

24 HD zenders
Stabiel netwerk
2 jaar aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Gemakkelijke installatie
Veel voordeel

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Supersnel via Glas
Simpele voorwaarden


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Ysselsteyn

Interactieve televisie en internet via glasvezel is niet meer weg te denken. In de buurt Venray is dat niet anders. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (50 tot 500 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Ook spreken we bij glasvezel over “open netwerk”. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Wat je vaak hoort: Glasvezel internet is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Een glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice kun je al laten aansluiten vanaf €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Ysselsteyn? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Wintelre.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Internet + televisie & bellen voor lage tarieven. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Ysselsteyn.