Alles in 1 Zetten Vergelijk direct alle aanbieders en ontvang een voordeel tot €86


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Zetten vergelijken en online bestellen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een snelle en gedegen internetaansluiting is voor veel mensen onmisbaar geworden. Internet gebruiken we voor downloaden van bestanden, social media, televisie kijken, rondsurfen of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheid heb ik nodig? En wat is het maandtarief?

Op basis van onze tool bekijk je alle aanbieders. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Vul jouw locatie in, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (online tv kijken, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij spot direct zonder gedoe de goedkoopste alles in 1 provider in Zetten. Start met vergelijken en bespaar zo €91 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket exclusief voor televisie kijken of uitsluitend voor internetten? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder bellen? Dat is ook mogelijk! Middels de vergelijker spot jij praktische informatie + tips over goedkoop televisie kijken, bellen en internetten in Zetten.

Alle providers

Check de aanbiedingen van meer dan 10 providers.

Supersnel internet

Internetsnelheden tot wel 500MB en digitale TV met alles erop en eraan

Bespaar vele euro's per jaar

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €70 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn allemaal vormen van breedbandinternet. De vraag is: welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Check nu alles over FOX Sports zenderpakket.

1. ADSL
ADS is gekoppeld aan je telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is voor bijna alle huishoudens toegankelijk. Een actueel pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Daardoor zijn goedkope abonnementen mogelijk. De negatieve kant daarvan is een lage internetsnelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabel-internet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met een aansluiting op de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 250 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens televisie gebruik. De negatieve kant van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Zetten werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door gebruik van glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 MB/s of sneller. De upload- en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Een must voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel nog niet te ontvangen voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Zetten leverbaar? Vul snel jouw gegevens in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type internet Positief Minpunt Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €41
2. Kabel Snelheid tot 200 Mb/s Verplicht TV-abonnement Vanaf €46
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet altijd mogelijk Vanaf €51

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Zetten?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat kan snel online. De grootste landelijke spelers (Tele2, Vodafone, Online.nl, XS4ALL, KPN, Telfort) werken met elkaar samen. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Op die manier blijf jij gegarandeerd online. Per wanneer kan ik over? Vrijwel alle alles-in-1 abonnementen duren 12 maanden. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je kunt dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een nieuw 3-in-1 pakket uitgezocht? Dit is ongecompliceerd met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
De meeste aanbieders werken samen met een overstapservice. De toekomstige aanbieder zorgt voor de afhandeling. Onder andere het afhandelen van je huidige internet- tv- en bellen abonnement. Eveneens regelen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Vodafone, Telfort, Online.nl, XS4ALL, Tele2 geven jou deze opties. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract gelijk online rondmaken.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per post/mail ontvang je een bevestigingsbrief. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Geen toegang tot deze NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Van belang: sluit eerst het nieuwe contract af. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook in het kader van vaste telefonie.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. Dit heet ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift noemt men in de volksmond quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Zetten? Kies je voor alles in 1 producten dan kunnen de kortingen flink oplopen. Bekende extra’s zijn korting op je abonnement, dubbele MB’s, en andere extraatjes als gratis FOX Sports. Door gebruik te maken van deze combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Belminuten en MB’s worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De bekende alles-in-1 aanbieders adverteren met steeds vaker met hoge snelheden. In de regel wel 100den Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hieronder spot je een lijst met voorbeelden. Per online activiteit vind je de geschatte snelheid.


Wat ben je aan het doen? Geschatte snelheid?/th>
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Er zijn plusminus 3 verschillende internet-users: starters, gevorderden en experts in verbruik. Voor elke categorie vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Het internet open jij alleen voor e-mailen, websites bezoeken, E-bankieren. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en kijk je online video’s op Videoland of Netflix. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Download van films en series. Houd je van online gamen? Dat kan al voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Zaltbommel.

Welk internet- tv en bellen pakket kies ik?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Zetten. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Dat hangt af van veel aspecten. Om die reden vind je hieronder wat meer info.

Welke providers zijn er in omgeving Overbetuwe?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via de vergelijk module vind je welke aanbieders beschikbaar zijn. Wanneer jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Hierdoor wordt kiezen een stuk makkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb je echt alle extra’s nodig als modems, data-kabels, wifi-versterkers? Geen belangstelling in vaste telefonie? Of heb je geen televisie? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo geef jij geen geld uit aan services die totaal niet relevant zijn.

Welke extra services wil ik?
Veel alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Vaak gaat het om extra diensten als live pauzeren, on demand films kijken, uitzending gemist of premium zenderpakketten met aanvullende themakanalen als Nick Jr.. Wil je hier echt gebruik van maken? Door van extra’s gebruik te maken merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te verhogen zijn mogelijkheden. Op een storing zit niemand te wachten maar wel snel internet in Zetten.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? In de actuele situatie is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Via interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (tablet, PC, en uiteraard de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als TV Oranje Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij verscheidene providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij een groeiend aantal aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

Televisieprogramma opnemen
Het gros van de providers laten jou (gratis) tv-programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een recorder + harde schijf) of in de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €4,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Diverse zenderpakketten
Alle providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Onder andere zenders zoals RTL 4. Verder heb je 24/7 toegang tot regionale omroepen als RTV LOVE. Maar ook internationalen zoals BBC One. Je kunt je digitale-tv ervaring uitbouwen met betaalde zenderpakketten. Bijvoorbeeld PTV Prime of het ART Movies kanaal. Op de site van de aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Gelderland.

alles in 1 in Zetten


Internet en tv vergelijken in Zetten

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of ga je verhuizen naar een andere plaats, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Zetten. Dit gaat gemakkelijk middels de adviezen die hieronder staan.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en zoek naar de voorwaarden (doe altijd een speedtest!)
2. Open de vergelijker en geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (vooruitkijken, extra zenderpakketten, on demand films kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de provider die jou aanspreekt.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Met gratis router
Scherpe prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Videotheek thuis
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Dubbele data combideal
Goede klantenservice
Tijdelijke korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Alle bekende kanelen
Scherpe voorwaarden

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Heldere voorwaarden
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Pakket zelf samenstellen
Simpele voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Installatiemonteur mogelijk
Scherpe prijzen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Videotheek thuis
Goedkope tarieven


Youfone

Met 26 HD zenders
Topkwaliteit TV
Unieke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Digitaal tv-kijken
Maximaal voordeel

alles in 1 NLE logo

NLE

Gratis wifi-versterker
Binnen 6 weken actief
Unieke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
Uitzending gemist
Scherpe welkomstcadeaus


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Zetten

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is de standaard geworden. In de streek Overbetuwe zien we dit zeker terug. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het vliegt er over (50 tot 500 Mbps), en uploaden en downloaden gaat vaak even snel. Daarnaast staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel jij tijdelijk al rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Zetten? En welke providers bieden het aan? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en klik dan op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of check onze actuele info over Alles in 1 pakket Woldendorp.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Snel alle 3-in-1 pakketten vergelijken in Zetten.