Alles in 1 Zuid-Holland Ontdek alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €52


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Zuid-Holland vergelijken en afsluiten? Bellen, internetten en tv-kijken: we willen dat het snel gaat, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een vlugge gedegen verbinding met internet mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor rondsurfen, films streamen, televisie kijken, social media en nog veel meer. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Hoe zit het met de snelheid van de verbinding? En wat kost dat per maand?

Dankzij onze tool tref je alle providers. Overstappen gaat gemakkelijk online. Voer je postcode + huisnummer in, maak een keus uit glasvezel, kabel of ADSL, geef je voorkeur door qua snelheid, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (live pauzeren, on demand films kijken, uitzending gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij doorzoekt vervolgens rechtstreeks de goedkoopste alles in 1 provider in Zuid-Holland. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €91 op jaarbasis. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of enkel voor internet? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Via allesin1prijzen.nl tref je behulpzame info over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Zuid-Holland.

Alle leveranciers

Achterhaal de prijs van de meest populaire providers.

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheden tot wel 100 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Vind het goedkoopste pakket

Check alle alles-in-1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €51 per jaarcontract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

ADSL, kabel en glasvezel zijn soorten breedbandinternet. Leuk, maar welke internetverbinding past bij mijn wensen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Zender Sparql.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze verbinding is voor het gros van de Nederlanders toegankelijk. De belangrijkste meerwaarde is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Daardoor betaal je nooit teveel voor ADSL. De keerzijde hiervan is o.a een wat minder snelle verbinding (limiet van 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Handig om te weten: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Door internet op deze kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 250 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie kijken. De keerzijde van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Zuid-Holland heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het beste van het beste? Door gebruik van internet via glasvezel haal je snelheden tot wel 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden verschillen tegenwoordig nauwelijks. Cruciaal voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk bij veel woning. Is glasvezel internet in Zuid-Holland verkrijgbaar? Vul de tool in en bekijk direct alle mogelijkheden.


Type aansluiting Gunstig Negatief Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Lage snelheid Vanaf €38
2. Kabel Prima internetsnelheid Beperkt aanbod Vanaf €47
3. Glasvezel De snelste verbinding Niet altijd mogelijk Vanaf €51

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Zuid-Holland?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De grotere partijen (Telfort, XS4ALL, Vodafone, KPN, Tele2, Ziggo) werken met elkaar samen. Wanneer jij overstapt hoef jij eigenlijk niets te doen. Derhalve kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Op welk moment kan ik switchen? Vrijwel alle alles-in-1 afspraken hebben een looptijd van 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. Je hebt dan de optie over te stappen naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Een nieuw 3-in-1 pakket gespot? Je zult geen hinder ondervinden via de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de providers verschaffen een overstapservice. De nieuwe partij regelt dan alles. Denk hierbij aan het beëindigen van het huidige bellen- televisie en internet abonnement. Eveneens dragen zij er zorg voor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, KPN, XS4ALL, Telfort, Ziggo, Online.nl geven jou deze opties. Een scherp contract gespot? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket snel online kopen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice-procedure gaat in werking.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met deze NL overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Let op: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies eventueel voor nummerbehoud als dat gewenst is.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Ga jij voor een alles-in-1 abonnement? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Wat op dit moment in opkomst is, is de keuze voor quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom zou jij dat moeten kiezen? Zo’n internet aansluiting in Zuid-Holland? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan dien je hiervoor beloond te worden. Elke maand opnieuw kortingen, een verdubbeling van je MB’s, en andere extra services zoals gratis gratis FOX Sports. Met behulp van soortgelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Veel besproken 4-in-1 combi-deals zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis extra zenders.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Extra zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internetproviders verkondigen supersnelle internetpakketten. In de regel wel 100den Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Beneden tref je een lijst met voorbeelden. Per online activiteit spot jij de benodigde snelheid.


Activiteit Geschatte snelheid?/th>
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We herkennen door de bank genomen 3 gebruikerstypes in internetgebruik: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elk van dezetref je onderstaand een advies m.b.t. snelheid van het internet.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent alleen online voor mailen, surfen, internetbankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Met regelmaat download je files, en maak je gebruik van o.a. Netflix of Videoland. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Download van films en series. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dat kan al voor verschillende personen tegelijk. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Zutphen.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Zuid-Holland. Alleen, welke optie is voor ons geschikt? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke aanbieders zijn actief in de omgeving van Zuid-Holland?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met behulp van onze website check je in een oogopslag alle spelers. Zo snel je jouw locatie ingevuld hebt, wordt de lijst geoptimaliseerd. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, data-kabels, wifi-versterkers? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Of kijk je amper TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je ook niet voor opties die je toch niet nuttigt.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel alles-in-1 pakketten verzorgen allerlei extraatjes. In de regel zijn dit extra’s als begin gemist, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals VH1. Heb je dit wel echt nodig? Door te kiezen voor add-ons kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers aan te jagen zijn mogelijkheden. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Zuid-Holland.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Met behulp van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan op verschillende apparaten (mobiele telefoon, desktop, en natuurlijk je TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met meerdere modules. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden:

Uitzending gemist
Via de optie programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Veel leveranciers bieden dit standaard al aan. Vaak is dit beperkt tot de Nederlandse kanalen (NPO). Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van andere zenders als MTV Hits Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij sommige leveranciers kan dit slechts een paar dagen. Bij weer andere tv-aanbieders kan dit soms wel 14 dagen.

Tv-programma opnemen
Een groeiend aantal internetproviders laten jou (gratis) programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (ontvanger met harde schijf) of d.m.v de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €6,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Denk hierbij aan zo’n 350GB / 250 uur.

Additionele zenderpakketten
Alle providers bieden een basispakket met zo’n 20 kanalen. Zoals XITE Muziek. Ook kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals TV Limburg. Echter ook wereldwijd: FOXlife. Je kunt jouw digitale-tv abonnement personaliseren met premium zenderpakketten. Denk aan Eredivisie live of het Meiden van Holland kanaal. Bij je eigen internet-provider vind je het complete zenderaanbod voor Zuid-Holland.

alles in 1 in Zuid-Holland


Internet en tv vergelijken in Zuid-Holland

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Zuid-Holland. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en check wat er in het pakket zit (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Bezoek onze vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Geef aan welke extra’s je wilt voor digitale TV (vooruitkijken, tv programma’s opnemen, begin gemist.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat is vaak korter dan 4 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Geen activatiekosten
Supersnel via Glas
Maandelijkse korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Diverse snelheden
Met installatie garantie
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Formule 1 kijken
Alle bekende tv-zenders
Goedkoop proberen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Inzicht in verbruik
Met extra zenderpakketten
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Top verbinding
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Digitaal tv-kijken
Aantrekkelijk korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Razendsnel down/uploaden
Heldere voorwaarden
Cashback kortingen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

TV Anywhere
Gratis telefoonnummer
Scherpe korting


Youfone

Verschillende pakketten
Ruime keuze
Lage tarieven

alles in 1 online logo

Online.nl

Netwerk van KPN
Betrouwbaar netwerk
Hoge aanbieding

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Met handige App
Scherpe welkomstbonus

alles in 1 fiber logo

Fiber

Voordelig bellen
HD-zenders kijken
Eerste maanden korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Zuid-Holland

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is de standaard geworden. In de buurt Zuid-Holland zijn er steeds meer mogelijkheden. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is megasnel (50 tot 500 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Verder is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Een veelgehoorde opmerking: Internetten via de glasvezel is alleen voor mensen met geld. Gelukkig klopt dit niet. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al mogelijk vanaf €50 per maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Zuid-Holland? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul eerst jouw postcode in, en klik dan op “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Niets gevonden? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Zoelen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Zuid-Holland.