Alles in 1 Zurich Vergelijk alle providers en bespaar tot wel €95


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Zurich vergelijken? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet supersnel zijn, en natuurlijk in de beste kwaliteit. Een razendsnelle solide internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. We gebruiken het voor downloaden van bestanden, onze studie, films streamen, televisie kijken maar bijvoorbeeld ook voor gamen. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheid kan ik halen? En wat kost dat per maand?

Dankzij de vergelijker vergelijk je alle internetdiensten. Het afsluiten van een abonnement gaat erg snel. Voer alleen jouw postcode en huisnummer in, kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (extra zenderpakketten, on demand films kijken, tv programma’s opnemen) en schat het aantal belminuten. Jij spot hierna direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Zurich. Dit levert een forse besparing op, tot wel €57 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier exclusief voor televisie kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je bewust op zoek naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Het kan allemaal! Middels deze website spot je nuttige details en tips over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Zurich.

Alle internet-aanbieders

Achterhaal de pakketten van alle providers en kabelaars

Enorm snel internet

Internetsnelheid van maar liefst 200 mb/s en uitgebreide digitale-tv pakketten

Korting op je internetpakket

Bezoek de alles in 1 providers en bespaar tot wel €70 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

ADSL/VDSL, glasvezel en de kabel zijn types breedbandinternet. Interessant, maar welk type verbinding kan ik nu het beste kiezen? Ga direct naar de pagina over Korting op Sparql.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze internetaansluiting is voor vrijwel alle consumenten beschikbaar. Een belangrijk voordeel is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Vandaar betaal je nooit teveel voor ADSL. De negatieve kant daarvan is een lage internetsnelheid (de top ligt op 50mb). Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Praktisch: een VDSL verbinding is vlugger.

2. Kabel
Bij kabelinternet ontvang je internet via de televisiekabel. Via de kabel-internetverbinding heb je een prima snelheid, vaak wel 200 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat je maar uit 1 of 2 aanbieders kunt kiezen. Zurich biedt maar diverse kabelaars. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? D.m.v. internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Mbps. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Onmisbaar voor intensief internetgebruik. Helaas is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar in heel Nederland. Is glasvezel internet in Zurich voorhanden? Vul de gegevens van jouw woning in en check de diverse contracten.


Soort verbinding Voordelen Minpunt Prijzen
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €37
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Minder keuzevrijheid Vanaf €45
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Niet altijd mogelijk Vanaf €53

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Zurich?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dit is eenvoudig online te regelen. De grootste landelijke spelers (KPN, Online.nl, Telfort, Tele2, Vodafone, XS4ALL) hebben een samenwerking. Zodra jij overstapt dan wordt dit allemaal uit handen genomen. Mede daarom kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 contracten duren 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Je hebt dan de optie over te stappen naar een van de vele andere aanbieders. Een nieuw 3-in-1 pakket geselecteerd? Dit proces gaat soepel en vlot door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de providers verschaffen een overstapservice. Jouw aanstaande provider zal namelijk alles netje verzorgen. Denk aan het opzeggen van je oude internet- tv- en bellen abonnement. Daarna zien zij erop toe dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Vodafone, Ziggo, Telfort, Online.nl, Tele2 kunnen dit aanbieden. Heb je een goede deal gevonden? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket gelijk online rondmaken.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Eventueel kun je kiezen voor de installatieservice.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Tip: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies ook voor nummerbehoud in het kader van vaste telefonie.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat op dit moment in opkomst is, noemen ze ook wel het quad play contract. Voor de duidelijkheid: je combineert een 3-in-1 abonnement met mobiele telefonie contracten. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Zurich? Wanneer jij een alles in 1 aanbieder kiest dan kunnen de kortingen flink oplopen. Maandelijks heb je dan recht op korting op je pakket, een verdubbeling van je MB’s, en additionele bonussen als een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Door toedoen van soortgelijke combideals haal je het maximale uit je pakket. Gevierde 4-in-1 combideals zijn:

KPN Compleet

 • Elke maand €5,00 korting op je mobiele abonnement.
 • Extra databundel.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitdelen aan familie en vrienden.

Telfort CombiVoordeel

 • Verdubbeling van je MB’s en minuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • €5,00 korting op jouw mobiele abonnement.
 • Gratis betaalde zenders.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internet-aanbieders maken reclame voor enorme internetsnelheden. Normaliter 100den Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Beneden lees je een praktisch overzicht. Per online activiteit lees je de internetsnelheid die benodigd is.


Waar ben je mee bezig? Welke snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-gesprekken >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
We herkennen grofweg 3 verschillende internet-users: de “light users”, de normale verbruikers en de zware categorie. Voor elke categorie vind je hieronder een aanbevolen internetsnelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je bent alleen online voor e-mailen, E-bankieren, Social. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Film1 of NPO. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen beperkingen: gewoon meerdere personen op hetzelfde moment.Ook handig: alle info over Glasvezel internet Zuid-Beijerland.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Zurich. Maar welk pakket past nu bij mij? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om je op weg te helpen vind je hierbij wat tips.

Welke internet providers zijn er in omgeving Súdwest-Fryslân?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via de vergelijk module vind je gemakkelijk & snel de providers. Zo snel je jouw poscode hebt ingevoerd, merk je dat er bepaalde bedrijven afvallen. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Heb je voldoende aan minder?
Zijn extra producten benodig zoals modems, wifi-versterkers, routers? Heb jij geen baat bij vaste telefonie? Of niet betalen voor TV? Bestel dan een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan opties die eigenlijk overbodig zijn.

Welke extra modules heb ik nodig?
Veel alles in 1 pakketten hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om modules als tv programma’s opnemen, live pauzeren, uitzending gemist of uitgebreide kanalen pakketten met betaalkanalen als Discovery Science. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te verhogen zijn voor de toekomst interessant. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Zurich.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Mag jij graag naar de tv kijken? In de actuele situatie bevat elk alles in 1 pakket digitale televisie. Met behulp van interactieve televisie is de tv-experience flink verbeterd. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, laptop, en niet te vergeten de TV). Steeds meer Nederlanders kijken online TV. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Betalen moet je soms wel: voor uitzending gemist van commerciële zenders als FOX Entertainment.

Een vergelijkbare situatie is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij enkele tv-aanbieders is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Maar bij steeds meer alles-in-1 providers kan dit weer tot 2 weken.

Tv-programma opnemen
Steeds meer organisaties bieden de optie tot tv-programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (ontvanger met harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €6,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. De inschatting is +/- 225GB / 200+ uur video.

Zenderpakketten toevoegen
De TV-providers werken met ongeveer 30 basiszenders. Hierbij moet je denken aan zenders als TLC Entertainment. Ook kan je kijken naar regio omroepen zoals Gelre TV en internationale kanalen zoals MTV Brand New. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement uitbouwen met betaalde zenderpakketten evenals Voetbalkanaal en het TGRT EU televisie-kanaal. Op de website van jouw provider kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Zurich


Internet en tv vergelijken in Zurich

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je binnenkort verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Bekijk hoeveel jij kunt besparen dankzij bellen, tv en internet vergelijken in Zurich. Dit wordt makkelijk gemaakt door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en check wat er in het pakket zit (een handig hulpmiddel is de speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en voer je locatie in (huisnummer + postcode).
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (vooruitkijken, begin gemist, uitzending gemist.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt rond de 25 werkdagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

4K-tv kijken
Interactieve televisie
Eerste maanden korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

600.000+ klanten
Zorgeloos online
Scherpe prijzen

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 400 Mbit/s download
Digitaal tv-kijken
Welkomstkorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Ruime keuze
Nieuwe klanten korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

First Class Internet
Optionele zenderpakketten
Eerste periode korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Vodafone + Ziggo voordeel
Goede klantenservice
Direct profiteren

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Optionele zenderpakketten
Scherpe aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Gratis aanpassen
Vlugge activatie
Simpele voorwaarden


Youfone

Met 26 HD zenders
Stabiele verbinding
Goede voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Live pauzeren
Lage tarieven

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Goedkoop vast bellen
Simpele voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

(V)DSL + GlasvezelActief in enkele weken
Korting bij 1 jaar


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Zurich

TV-kijken en internetten via glasvezel komt steeds meer in trek. In en rondom Súdwest-Fryslân is dat niet anders. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is snel (50 tot 500 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Er zijn standaard meerdere partijen waar je uit kunt kiezen. Wat je vaak hoort: Internetten via de glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Een glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisieis al verkrijgbaar vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Zurich? Welke aanbieders zijn er? Vul je locatie in, en filter op “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Voldoet er geen provider aan jouw zoekopdracht? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Zeewolde.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Zurich.