Alles in 1 Zweins Bekijk alle aanbieders en bespaar tot wel €87


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Zweins vergelijken en online overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en het liefst in hoge kwaliteit. Een rappe stabiele verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. Internet gebruiken we voor rondsurfen, uploaden van bestanden, internetbankieren, downloaden van bestanden en steeds vaker voor online shoppen. Maar welke aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? En wat is het maandtarief?

Met behulp van onze postcodetool check je alle leveranciers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Het uitgangspunt is je adres, selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, online tv kijken, begin gemist) en kies of je niet/weinig/gemiddeld/veel belt. Jij treft daarna overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Zweins. Dit levert een forse besparing op, tot wel €81 ieder jaar opnieuw. Aan het oriënteren naar een nieuwe aanbieder exclusief voor televisie kijken of enkel voor internet? Of ben je bewust op zoek naar een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Op basis van onze postcodetool vind jij behulpzame details over voordelig televisie kijken, bellen en internetten in Zweins.

Alle internet-aanbieders

Vergelijk de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Enorm snel internet

Internetsnelheid van wel 100 MB plus diverse extra zenders.

Check de laagste prijs

Bezoek de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €74 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste voorbeelden van breedbandinternet. Leuk, maar welk type verbinding past bij mijn wensen? Lees direct meer over Pakket Videoland.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Het is nog steeds populair, en is voor vrijwel alle consumenten voorhanden. Een belangrijk voordeel is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Als gevolg daarvan zijn goedkope abonnementen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a een lage internetsnelheid van maximaal 50MB. Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Door te werken via de kabel bereik je maximale snelheden van +/- 400 MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-gebruik. Het nadeel is dat er minder keuzevrijheid is. Zweins heeft maar 1 of 2 kabelaanbieders. Bovendien is er doorgaans een verplicht TV-pakket.

3. Glasvezel internet
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door middel van glasvezel internet profiteer je van megasnel internet, tot 500 MB/s of sneller. De upload- en snelheid voor downloaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Broodnodig voor zware gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk in heel Nederland. Is glasvezel internet in Zweins verkrijgbaar? Gebruik onze vergelijker en ga op zoek naar een aanbieder.


Type aansluiting Voordelig Ongunstig Prijs
1. ADSL Keuzevrijheid + prijs Traag Vanaf €38
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Vaak maar één kabelaar Vanaf €48
3. Glasvezel Hoogste snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €53

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Zweins?

Wil je overstappen naar een nieuw alles-in-1 pakket? Dat kan snel online. De grootste landelijke spelers (Tele2, Vodafone, KPN, Online.nl, XS4ALL, Ziggo) werken met elkaar samen. Op het moment dat jij overstapt dan regelt je provider dit allemaal. Hierdoor ben je geen dag offline. Kan ik de overstap al maken? Het gros van de alles-in-1 afspraken duren 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een nieuw 3-in-1 pakket geselecteerd? De overstap is eenvoudig door middel van de overstapservice.

De overstapservice
Het merendeel van de organisaties bieden deze overstapservice. Jouw aanstaande provider zal namelijk alles netje verzorgen. Denk hierbij aan het opzeggen van het “oude” bellen- televisie en internet abonnement. Vervolgens regelen zij dat het contract tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Tele2, Online.nl, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, KPN werken hier samen aan. Een nieuw alles-in-1 pakket gespot? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Achterhaal hoe lang het huidige contract loopt.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij de NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Let op: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Beëindig pas hierna jouw huidige verbintenis. Vergeet niet de optie nummerbehoud te kiezen indien wenselijk.

Ontvang ik korting als ik alles in 1 combineer met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met mobiele telefonie contracten. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Zweins? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn korting op het maandbedrag, dubbele data, en andere voordeeltjes zoals een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Dankzij combideals als deze krijg je echt waar voor jouw geld. Erkende 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Meer data in je abonnement.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Een dubbel aantal MB’s en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports voor gratis eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De verschillende providers schreeuwen met vaak het snelste internet. Soms tot wel 100den Mbit/s. Echter, wat voor snelheid moet ik kiezen? In de tabel lees jij een aantal praktische voorbeelden. Per gebeurtenis tref je de voorgeschreven snelheid.


Wat ben je aan het doen? Geschatte snelheid?/th>
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mijn gebruik?
Er zijn min of meer 3 gebruikerstypes in internetgebruik: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor iedere soort adviseren wij een minimum snelheid.

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Internet gebruik jij enkel voor websites bezoeken, E-bankieren, Social. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en stream je films via Youtube of Pathé Thuis. Dit kan zonder problemen met meerdere devices.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Grote bestanden binnen no-time binnen. Online gamen / multiplayers. Geen limiet: juist voor meerdere mensen op hetzelfde ogenblik. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Zuidveld.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er is een groot aantal bellen- tv en internetproviders in Zweins. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Om je de goede richting in te wijzen geven we je graag wat adviezen.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Franekeradeel?
Het aanbod providers wisselt enorm per plaats. Via allesin1prijzen.nl bekijk je in een oogopslag alle spelers. Als je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de keuze automatisch beperkter. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Heb je echt producten nodig als modems, routers, wifi-versterkers? Geen interesse in een vaste telefoonlijn? Of niet betalen voor TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Oftewel, zo betaal je niet voor onderdelen die jij niet nodig hebt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 pakketten bieden optionele extra diensten. Vaak gaat het om extra services zoals extra zenderpakketten, live pauzeren, vooruitkijken of een extra zenderpakket met extra zenders zoals VH1. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Juist door deze extra’s kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het bereik van de router te stimuleren zijn opties. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Zweins.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Ben jij een echte tv-liefhebber? Hedendaags is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Dankzij interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Mogelijk op steeds meer apparaten (mobiele telefoon, laptop, en uiteraard de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van diverse modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist heb je de mogelijkheid alles gratis terug te kijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Soms moet je extra betalen voor uitzending gemist van andere kanalen als Discovery Channel Documentaire.

Een andere extra service is begin gemist. Een tv-programma net begonnen? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij verscheidene alles-in-1 providers kan dit max. 48 uur. Maar bij steeds meer kabelaars kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal bedrijven verzorgen de optie tot televisieprogramma’s opnemen. Dit gaat via PVR (personal video recorder) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €6,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Diverse zenderpakketten
Internet bedrijven bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Bijvoorbeeld kanalen als VH1 Muziek. Eveneens kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Dijkland. Echter ook wereldwijd: Eén. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket uitbouwen met betaalde zenderpakketten. Check o.a. Film1 of het Planet Turk tv-kanaal. Op de providers website kun je bekijken waar jij recht op hebt in Friesland.

alles in 1 in Zweins


Internet en tv vergelijken in Zweins

Betaal jij teveel voor internet, televisie en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Start direct met bellen, tv en internet vergelijken in Zweins. Dat is eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Check de prijzen van je huidige contract, en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Open de vergelijker en voer je locatie in.
3. Geef aan welke snelheid en verbinding je wilt.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (on demand films kijken, online tv kijken, vooruitkijken.)
5. Geef aan of je een ongelimiteerd bel-pakket wil afsluiten.
6. Selecteer het 3-in-1 abonnement die past bij jouw eisen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Of laat een monteur alles installeren. De levertijd van een nieuw pakket is gemiddeld genomen 30 dagen.

alles in 1 kpn logo

KPN

Landelijk beschikbaar
Goedkoop vast bellen
Scherpe prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Installatiegarantie
Tijdelijke korting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Betrouwbaar netwerk
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Top verbinding
Voordelige prijzen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Videotheek thuis
Direct profiteren

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Top serviceteam
Scherpe prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Sitecom X4 N300
Interactieve televisie
Goedkope tarieven

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Gratis ontvanger
Unieke korting


Youfone

Verschillende pakketten
Live pauzeren
Korting bij 1 jaar

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Tot 7 dagen terugkijken
Goede welkomstkorting

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Overal online TV kijken
Goede voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Kaspersky Total Security
Uitzending gemist
Lage tarieven


Beste alles-in-1 met glasvezel in Zweins

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In en rondom Franekeradeel zijn er steeds meer mogelijkheden. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is verrassend snel (50 tot 500 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Verder zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een veelgehoorde opmerking: een internet glasvezel abonnement is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. In de praktijk is dit niet zo. Dit glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice bestel je al vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Zweins? Welke aanbieders zijn er? Vul je locatie in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Dan kun je kiezen uit Kabel en/of ADSL.Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Zevenbergschen Hoek.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Zweins.