Alles in 1 Enter Ontdek alle pakketten en bespaar tot wel €99


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Enter vergelijken en online bestellen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet razendsnel en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een innovatieve solide internetverbinding mag daarom niet ontbreken. Internet gebruiken we voor 0 en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Wat is het aanbod op het gebied van alles in 1? Is de mb snelheid voldoende voor mij? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Met behulp van ons zoekscript vind je alle internetbedrijven. En overstappen is kinderspel. Neem jouw adresgegevens als basis en kies het gewenste breedband internet (ADSL, kabel, glasvezel), neem een snelle of tragere verbinding, geef aan of je jouw interactieve televisie wil uitbreiden (uitzending gemist, vooruitkijken, extra zenderpakketten) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Jij ziet daarna overzichtelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Enter. Zo bespaar je tot wel €51 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier uitsluitend voor tv-kijken of juist alleen om te internetten? Of wil je een internet en tv pakket voor een lage prijs zonder bellen? Geen probleem! Dankzij deze website check je uitvoerige details en tips over goedkoop bellen, tv kijken en internetten in Enter.

Alle providers

Bekijk de aanbiedingen van alle providers en kabelaars

Supersnel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 200MB en het gemak van interactieve TV

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar gemakkelijk €63 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Glasvezel, kabel of ADSL, wat past bij mij?

ADSL, kabel en glasvezel zijn een voor een vormen van breedbandinternet. De vraag is: welk type verbinding kan ik nu het beste kiezen? Check nu alles over Voordelig alles in 1 Tweak.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnHet is nog steeds populair, en is voor het gros van de huishoudens bereikbaar. Een actueel pluspunt is dat je zelf bepaalt bij welke provider je het afneemt. Als gevolg daarvan zijn er vaak flinke kortingen mogelijk. Het nadeel is de lage snelheid van maximaal 50MB. Ligt jouw woning in het buitengebied (wijkcentrale ver weg)? Dan gaat de snelheid nog verder omlaag. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabel-internet wordt het internetsignaal over de kabel naar je woning gestuurd. Door te werken via de kabel profiteer je van internetsnelheden tot 200 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Je hebt dus niet te maken met slomer internet door televisie gebruik. Het grote minpunt van de kabel is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Enter heeft slechts een paar kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Glasvezel
Wil jij het allersnelste internet? Door middel van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 MB/s tot 1Gbps. De snelheid van downloaden en uploaden verschilt vaak niet. Een must voor de intensieve gebruikers. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Enter voorhanden? Vul de tool in en vind uit wat de opties zijn.


Soort verbinding Voordelig Minpunt Prijs
1. ADSL Overal te ontvangen Traag Vanaf €37
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Vaak maar één kabelaar Vanaf €46
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Lastig aansluitbaar Vanaf €50

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Enter?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Dat is erg gemakkelijk. De meest bekende aanbieders (KPN, Ziggo, Tele2, Online.nl, Telfort, Vodafone) werken met elkaar samen. Bij een overstap zorgen de providers voor de afhandeling. Daardoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? Het leeuwendeel van de alles-in-1 producten duren 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt vanaf dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Heb je een goedkope alles-in-1 provider uitgezocht? Je zult geen hinder ondervinden via de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de providers bieden een overstapservice. De toekomstige aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Denk hierbij aan het beëindigen van het huidige televisie- bellen en internet abonnement. Bovendien regelen zij dat de aansluiting op tijd ingaat. Zo kom je niet zonder aansluiting te zitten. KPN, Ziggo, Online.nl, Tele2, Telfort, Vodafone werken hier samen aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kun jij deze aanbieding gelijk online rondmaken.

  1. Bekijk looptijd huidige contract.
  2. Vul je gegevens in, en kies het nieuwe pakket.
  3. Plaats jouw bestelling online en en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
  4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
  5. Jouw nieuwe router (indien nodig) wordt thuis afgeleverd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Geen toegang tot deze NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Cruciaal: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Kies eventueel voor nummerbehoud indien wenselijk.

Hoe kan ik alles in 1 combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Dit heet ook wel triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, noemt men in de volksmond quad play. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. Technisch gezien is het een 4 in 1 abonnement.

Waarom dit zo populair is? Zo’n internet aansluiting in Enter? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan kunnen de kortingen flink oplopen. De belangrijkste voordelen zijn korting op het maandbedrag, extra MB’s of iets als gratis Netflix. Door gebruik te maken van combideals als deze ontvang je meer voor het zelfde geld. Gevierde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

  • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
  • Je mag meer data verbruiken.
  • Gratis zenders/kanalen.
  • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

  • Je data + belminuten worden verdubbeld.
  • Maandelijks 5 euro minder betalen.
  • Gratis Fox Sports pakket.
  • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

  • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
  • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
  • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
  • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De verschillende providers maken reclame voor supersnelle internetpakketten. Normaal wel 500 Mbit/s. Maar hoeveel snelheid heb ik eigenlijk nodig? Onderstaand doorzoek jij een handig overzicht. Per bezigheid lees jij hoeveel snelheid je nodig hebt.


Waar ben je mee bezig? Vereiste snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
Televisie kijken via internet 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
Er zijn circa 3 categorieën internetgebruikers. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor ieder segment raden wij een internetsnelheid aan.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Je gebruikt het internet alleen voor E-bankieren, e-mailen, websites bezoeken. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en je houdt van streamingdiensten als Youtube of NPO. Dit kan met meerdere personen tegelijkertijd.

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Of je favoriete game spelen? Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Tip: lees nu ook meer over Glasvezel internet Ellecom.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Enter. Maak wat moet ik nou kiezen? Dat is afhankelijk per situatie. Hierom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke leveranciers zijn er in de buurt van Wierden?
Dit is per plaats (en soms per wijk) verschillend. Via ons zoekscript tref je direct de beschikbare aanbieders. Zo snel jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de keuze automatisch beperkter. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Zijn extra producten benodig zoals data-kabels, modems, routers? Geen belangstelling in de vaste telefoon? Liever zonder televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zodoende betaal je niet voor onderdelen die jij niet nodig hebt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Het gros van de alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. In de regel zijn dit aanvullende opties zoals on demand films kijken, online tv kijken, extra zenderpakketten of pakketten met extra veel zenders met premium zenders zoals Ziggo Sport. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Kies jij deze leuke toevoegingen dan kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers aan te jagen zijn in potentie mogelijke keuzes. Zo verlaag je de scoringskansen en heb je snel internet in Enter.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Mag jij graag naar de tv kijken? Tegenwoordig vind je in elk drie in één pakket digitale TVMet behulp van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiele telefoon, consoles, en niet te vergeten de TV). Tv-programma’s online kijken gebeurt steeds meer. Jouw digitale-tv pakket maak je nog completer met meerdere modules. We zullen er nu wat voorbeelden uitpakken:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van commerciële zenders als MTV Brand New Muziek.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij enkele partijen kan dit tot 2 dagen. Maar bij steeds meer organisaties kan dit weer tot 2 weken.

TV-programma’s opnemen
Vrijwel alle providers laten je programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (ontvanger met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,50 per maand. Sommige aanbieders bieden het gratis (Ziggo en XS4ALL). Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Diverse zenderpakketten
Veel abonnementen werken met ongeveer 30 basiszenders. Hierbij moet je denken aan zenders als MTV Music Muziek. Daarbij kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals Graafschap TV. Echter ook wereldwijd: NostalgieNet. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement uitbouwen met add-on zenderpakketten. Check o.a. FOX of het SET Asia kanaal. Bij je eigen internet-provider check je het complete aanbod zenders voor Overijssel.

alles in 1 in Enter


Internet en tv vergelijken in Enter

Ben jij maandelijks veel geld kwijt voor internet, tv en bellen? Of ga je binnenkort verhuizen, en je contract voor alles in 1 diensten oversluiten? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Enter. Dit wordt makkelijk gemaakt door het stappenplan van ons te volgen.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (vergeet de speedtest niet!)
2. De eeste vergelijk stap is: geef jouw woonplaats door (huisnr + postcode).
3. Vertel het systeem: welke type verbinding en snelheid.
4. Wil je extra opties voor interactief tv kijken? (tv programma’s opnemen, uitzending gemist, online tv kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de provider die past bij jouw eisen.
7. Maak de aankoop definitief met het online contract. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Er is ook een installatieservice mogelijk. De levertijd van het nieuwe 3-in-1 pakket bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Betrouwbaarste netwerk
Stabiele verbinding
Cashback kortingen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Met radiozenders
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Optionele zenderpakketten
Scherpe aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Al jaren actief
Supersnel via Glas
Eerste periode korting

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

40 Mbit/s – 500 Mbit/s
HD-zenders kijken
1 jaar aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
HD-zenders kijken
Goedkoop proberen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Top verbinding
Nieuwe klanten korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

20 Mbit/s – 750 Mbit/s
Goede klantenservice
Scherpe welkomstbonus


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Met handige App
Nieuwe klanten bonus

alles in 1 online logo

Online.nl

WiFi Model inbegrepen
Gemakkelijk uitbreiden
Goede voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Devolo verbindingsset
Interactieve televisie
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
Ruime keuze
Simpele voorwaarden


Beste alles-in-1 met glasvezel in Enter

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. En ook in de regio Wierden wordt dit bevestigd. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Daarnaast heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je vaak hoort: Televisie en internet via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is echter niet aan de orde. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen heb je al vanaf €45 per maand. Hoe staat het met glasvezel internet in Enter? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Voer jouw gegevens in, en kies voor “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen “hits” op glasvezel? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Eerbeek.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Enter.