Alles in 1 Ellecom Bekijk alle providers en bespaar tot wel €57


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ellecom vergelijken en online bestellen? Televisie kijken en surfen op het internet: het moet snel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een supersnelle goede verbinding met internet is hiervoor cruciaal. We gebruiken het voor social media, televisie kijken, downloaden van bestanden, rondsurfen en nog veel meer. Welke providers zijn er allemaal? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost dat per maand?

Op basis van de vergelijker vergelijk je alle aanbieders. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, geef ook aan of je extra services voor je TV wilt (on demand films kijken, live pauzeren, extra zenderpakketten) en selecteer het aantal belminuten. Jij spot hierna direct de goedkoopste alles-in-1 provider in Ellecom. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €92 op jaarbasis. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier alleen voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of zoek je naar een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Geen probleem! Middels ons zoekscript tref jij handige informatie + tips over voordelig internetten, bellen en tv-kijken in Ellecom.

Alle providers

Ontdek de deals van de meest populaire providers.

Enorm snel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 500MB plus diverse extra zenders.

Korting op je internetpakket

Check alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €76 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn de bekendste vormen van breedbandinternet. Leuk, maar welk type internetverbinding kan ik nu het beste kiezen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 alles apart Plinq.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Deze vorm van breedbandinternet is voor vrijwel alle gezinnen beschikbaar. De belangrijkste meerwaarde is de keuzevrijheid. Om die reden zijn goedkope abonnementen mogelijk. Het nadeel is de mindere snelheid (de top ligt op 50mb). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Handig om te weten: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
In het geval van kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Via de kabel-internetverbinding surf je razendsnel online met wel 300 MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er vind geen verbindingsverlies plaats tijdens streamen. De keerzijde van de kabel is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Ellecom heeft slechts een paar kabelaars. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met behulp van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 MB/s of sneller. De snelheid van downloaden en uploaden zijn doorgaans gelijk. Onontbeerlijk voor intensief internetgebruik. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet beschikbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Ellecom voorhanden? Gebruik onze vergelijker en achterhaal wat er mogelijk is.


Soort aansluiting Positief Nadelen Prijs
1. ADSL Betaalbaar en stabiel Traag Vanaf €40
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €43
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Beperkt beschikbaar Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Ellecom?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De grootste landelijke spelers (Telfort, XS4ALL, Ziggo, KPN, Vodafone, Online.nl) hebben hierover afspraken gemaakt. Wanneer jij overstapt regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor ben je geen dag offline. Op welk moment kan ik switchen? Vrijwel alle alles-in-1 afspraken zijn geldig voor 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je hebt dan de optie over te stappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Heb je een goedkope alles-in-1 provider gespot? Het overstappen gaat probleemloos door de samenwerkende overstapservice.

De overstapservice
De meeste providers zijn aangesloten bij een overstapservice. De nieuwe partij zal namelijk alles netje verzorgen. Denk hierbij aan het opzeggen van je oude internet- televisie- en bellen abonnement. Tevens dragen zij er zorg voor dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, KPN, Online.nl, Ziggo, Vodafone, XS4ALL bieden dit aan. Heb jij het perfecte pakket geselecteerd? En ondersteunt jouw aanbieder de overstapservice? Dan kan jij de aanbieding nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en kies voor deze overstapservice.
 4. Per mail en/of post ontvang je een definitieve bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Werkt de huidige provider niet met de NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Noemenswaardig: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Je telefoonnummer behouden kan ook als je die wilt meenemen.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een alles in 1 pakket gekozen? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. Een andere benaming is triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is de keuze voor quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met een mobiel abonnement. We spreken hier ook wel over een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Ellecom? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan kunnen de kortingen flink oplopen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals €5,00 korting, dubbele data, en additionele bonussen als gratis zenderpakketten. Door toedoen van dergelijke combideals is de korting / het voordeel dus flink opgelopen. Geliefde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • €5,00 korting op mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis entertainment.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Gratis tv-pakketten.
 • Keuze voor de “veilig online” service.

Welke snelheid is voor mij goed genoeg?

De internetproviders beloven razendsnel internet. Normaliter 425 Mbit/s. Maar heb ik dat wel nodig? Hier beneden bekijk jij een handig overzicht. Per handeling doorzoek je de geschatte snelheid.


Wat doe je? Welke snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Rondklikken op sites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Streamen van video content 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We zien grofweg drie verschillende segmenten. instap, standaard en grootverbruik. Voor elk type gebruiker bevelen we een andere snelheid aan.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor Social, E-bankieren, websites bezoeken. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Ervaren huishoudens (20+ Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en maak je gebruik van o.a. Youtube of Netflix. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Films kijken in de hoogste resolutie (4K). Downloads zijn vliegensvlug binnen. Ben je liefhebber van online gaming? Dat is mogelijk met alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet Eext.

Welk internet- tv en bellen pakket is geschikt voor mij?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Ellecom. Hoe weet ik wat bij mij past? Jouw verbruik is daarvoor leading. Hierom vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke leveranciers zijn er in regio Rheden?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Via allesin1prijzen.nl tref je in een oogopslag alle spelers. Op het moment dat je jouw poscode hebt ingevoerd, vallen veel aanbieders al af. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij daadwerkelijk extra’s nodig als routers, wifi-versterkers, data-kabels? Heb jij geen baat bij vaste telefonie? Of niet betalen voor TV? Dan kies je voor een voordelig 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo ben je geen geld kwijt aan services die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Het gros van de alles-in-1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Vaak gaat het om modules als on demand films kijken, uitzending gemist, tv programma’s opnemen of een extra zenderpakket met extra zenders zoals Food Network. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Kies jij deze leuke toevoegingen dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen zijn voor sommige huizen onmisbaar. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Ellecom.

Uit welke extra's kan ik kiezen voor mijn televisie-abonnement?

Mag jij graag naar de tv kijken? Op dit moment vind je in elk drie in één pakket digitale TVMet behulp van interactieve televisie kijk jij TV, waar en wanneer je wil. Dit doe je op vrijwel ieder apparaat (telefoon, consoles, en de traditionele TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met allerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Het is handig als je even snel iets wil terugkijken. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Dance Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook tv-programma’s pauzeren is vaak mogelijk. Bij enkele alles-in-1 providers kun je maximaal 2 dagen terugkijken. Maar bij steeds meer internetproviders kan dit weer tot 2 weken.

Televisieprogramma opnemen
Steeds meer organisaties bieden de mogelijkheid tot TV programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (personal video recorder) of d.m.v de cloud. De meerprijs van opnemen ligt rond de €6,50 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. De opslagcapaciteit is beperkt. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Additionele zenderpakketten
Internet providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Zoals Brava Muziek. Daarbij heb je vaak toegang tot regionale kanalen als Gelre TV. Of wat dacht je van: 100% NL TV. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement verder uitbreiden met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld PTV Prime en het Zee Cinema kanaal. Bij je eigen internet-provider check je het complete aanbod zenders voor Gelderland.

alles in 1 in Ellecom


Internet en tv vergelijken in Ellecom

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Ellecom. Dit kan haast niet fout gaan door de volgende tips te gebruiken.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (doe altijd een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je postcode + huisnummer in.
3. Maak een keuze uit glasvezel, ADSL of kabel..
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (vooruitkijken, online tv kijken, live pauzeren.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Selecteer direct het 3-in-1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Binnen enkele minuten kun je een bestelling plaatsen. De nieuwe provider regelt meestal de overstap.
8. Heb je zelf twee linkerhanden (ontechnisch)? Ook kun je een monteur aanvragen. De opleveringstijd voor je nieuwe pakket is doorgaans een kleine maand.

alles in 1 kpn logo

KPN

Groenste telecombedrijf
Snel en betrouwbaar
Scherpe aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

20 jaar actief
Optionele zenderpakketten
Welkomstkorting

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Max Verstappen kijken
Actief in enkele weken
Scherpe aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Gratis modem
Goedkoop proberen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Videotheek thuis
Hoge aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Dubbele data combideal
Betrouwbaar netwerk
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 caiway logo

Caiway

Met 70 TV-zenders
Met gratis router
Aantrekkelijk korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Uitzending gemist
Korting bij 1 jaar


Youfone

Momenteel enkel via DSL
Programma gemist
Direct profiteren

alles in 1 online logo

Online.nl

2 weken bedenktijd
Alle bekende kanelen
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Ubiquiti leverbaar voor €135
Betrouwbaar netwerk
Goedkope tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Winnaar snelheid
Tot 7 dagen terugkijken
Simpele voorwaarden


Beste alles-in-1 met glasvezel in Ellecom

Interactieve televisie en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de streek Rheden komen hiervoor ook steeds meer aanvragen. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is verrassend snel (50 tot 100 Mbps), waarbij de up- en downloadsnelheid vaak gelijk ligt. Daarnaast biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Qua aanbieders is er namelijk heel veel te kiezen. Een misvatting: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Het glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen bestel jij tijdelijk al rond de 4 – 5 tientjes in de maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Ellecom? En bij welke partij moet ik dan zijn? Vul eerst jouw postcode in, en selecteer het filter “glasvezel”. Eventuele providers worden nu meteen getoond. Geen resultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of lees eens verder op de pagina over Alles in 1 pakket Echt.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Vergelijk eenvoudig 3-in-1 pakketten in Ellecom.