Alles in 1 Eext Vergelijk direct alle providers en ontvang voordeel tot wel €61


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Eext vergelijken? Films streamen, TV-kijken: het moet snel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een snelle en goede internet-connectie is voor veel mensen onmisbaar geworden. Dit gebruiken we massaal voor 0 of online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheden bieden zij aan? Zit ik aan een duur abonnement vast?

Dankzij ons zoekscript ontdek je alle aanbieders. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), kies een snelheid die bij jou past, kies extra’s voor interactieve televisie (tv programma’s opnemen, begin gemist, extra zenderpakketten) en kies uiteindelijk ook voor een vaste telefoon aansluiting. Je spot daaropvolgend ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Eext. Check zelf wat je kunt besparen, mogelijk tot wel €76 ieder jaar opnieuw. Op zoek naar een nieuw pakket uitsluitend voor tv-kijken of uitsluitend voor internetten? Of vergelijk je liever een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder telefonie? Alle combinaties zijn mogelijk! Via de vergelijker tref je nuttige informatie + tips over goedkoop bellen, internetten en tv-kijken in Eext.

Alle aanbieders

Vind de prijs van alle providers en kabelaars

Vlugge internetverbinding

Internetsnelheid tot wel 200MB en uitgebreide digitale-tv pakketten

Vind de laagste prijzen

Check alle alles-in-1 providers en geniet van kortingen tot +/- €79 per aansluiting.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internet via kabel, ADSL of glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn stuk voor stuk categorieën breedbandinternet. Leuk, maar welk type verbinding moet ik kiezen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 aanbieding Telfort.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Een dergelijk internet abonnement is voor het gros van de Nederlanders toegankelijk. Het voornaamste pluspunt is het feit dat je uit veel providers kunt kiezen. Als gevolg daarvan is dit een relatief voordelige aansluiting. Nadelen hiervan zijn o.a. de lage snelheid (limiet van 50 MB/s). Woon je op het platteland? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Noemenswaardig: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via internet via de kabel krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Door te werken via de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 250 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat er weinig verschillende leveranciers zijn. Eext heeft slechts enkele kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Internet via de glasvezel
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met behulp van glasvezel internet haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Mbps. De download- en snelheden voor uploaden ligt vaak op dezelfde hoogte. Een must voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is glasvezel nog niet te ontvangen bij veel woning. Is glasvezel internet in Eext af te sluiten? Start met vergelijken en check de diverse contracten.


Internetverbinding Voordelig Nadeel Prijzen
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Lage snelheid Vanaf €37
2. Kabel Prima internetsnelheid Minder keuzevrijheid Vanaf €47
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet altijd mogelijk Vanaf €54

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Eext?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Dat is online mogelijk. De grotere partijen (KPN, Vodafone, Online.nl, Tele2, Telfort, XS4ALL) hebben hierover afspraken gemaakt. Als jij overstapt dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Hierdoor ben je geen dag offline. Per wanneer kan ik over? Een groot deel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. En daarna? Dan is het maandelijks opzegbaar. Vanaf dit punt kun je overstappen naar een nieuw 3-in-1 pakket. Een alles-in-1 aanbieding gevonden? De overstap is eenvoudig via de overstapservice.

De overstapservice
De meeste internetproviders verschaffen de overstapservice. De aanstaande aanbieder neemt het papierwerk voor z’n rekening. Denk hierbij aan het beëindigen van het huidige tv- internet en bellen abonnement. Bovendien zorgen zij ervoor dat de nieuwe aansluiting tijdig actief wordt. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Tele2, XS4ALL, Vodafone, Online.nl, KPN geven jou deze opties. Een goed abonnement gevonden? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en de overstapservice doet de rest.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. De overstap duurt 3 a 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Werkt de huidige provider niet met deze NL overstapservice? Beëindig dan zelf het abonnement. Cruciaal: kies altijd eerst een nieuwe aanbieder. Zeg daarna je oude abonnement pas op. Kies eventueel voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je hebt dan televisie, internet en bellen van 1 aanbieder. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat we meer en meer zien, heeft het label quad play gekregen. Hiermee combineer je een 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Eext? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan profiteer je van een extra voordeel. De belangrijkste voordelen zijn korting op het maandbedrag, dubbele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld gratis zenderpakketten. Door toedoen van combideals als deze ontvang je meer voor het zelfde geld. Erkende 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis extra zenders.
 • Gratis onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • Korting op de “thuis-factuur”.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een extra tv-pakket naar keuze.
 • Ziggo “veilig online” helemaal gratis.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De verschillende providers adverteren met steeds vaker met hoge snelheden. Normaal wel 450 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Hierna bekijk je een lijst met voorbeelden. Per online activiteit spot jij de snelheid die noodzakelijk is.


Wat doe jij? Minimale snelheid?
E-mailtje versturen > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Social (Facebook, Twitter, enz.) 1-2 Mb/s
Video-oproepen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Grote filmbestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hoe snel moet mijn internet zijn?
Wij onderscheiden globaal gezien 3 types internetgebruikers: matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk van dezeadviseren wij een minimum snelheid.

1. Starters (beginnen met een minimale snelheid)
Jij gebruikt alleen de basics, denk aan E-bankieren, e-mailen, Social. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als NLziet of Youtube. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Daarnaast ook downloaden en uploaden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Geen beperkingen: gewoon verschillende personen tegelijk. Ook handig: alle info over Glasvezel internet Ee.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er zijn tal van bellen- tv en internetproviders in Eext. Hoe weet ik wat bij mij past? Dat is afhankelijk per situatie. Om die reden hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke providers zijn er in de buurt van Aa en Hunze?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via allesin1prijzen.nl vergelijk je snel welke leveranciers er zijn. Op het moment dat je jouw postcode + huisnummer ingevuld hebt, vallen veel aanbieders al af. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Heb je alle nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals routers, wifi-versterkers, data-kabels? Maak je geen gebruik van vaste telefonie? Of TV uit het abonnement halen? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zo ben je geen geld kwijt aan onderdelen die je toch niet nuttigt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Het gros van de alles in 1 pakketten kan je uitbreiden met extra modules. Hierbij kun je denken aan aanvullende opties zoals begin gemist, uitzending gemist, extra zenderpakketten of uitgebreide kanalen pakketten met betaalkanalen als VH1. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door deze dingen af te nemen stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers aan te jagen zijn opties. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Eext.

Waarmee kan ik mijn TV-abonnement uitbreiden?

Kijk jij graag naar de buis? Tegenwoordig zit in elk 3-in-1 pakket wel interactieve TV. Met behulp van interactieve televisie heb je altijd en overal toegang tot TV. Dit kan op verschillende apparaten (mobiel, Xbox, en natuurlijk je TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij allerlei modules. Daarvan lichten we er nu een aantal toe:

Uitzending gemist
Met behulp van programma gemist kan jij alle favoriete programma terugkijken. Bij veel contracten is dit normaal gesproken al actief. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Ook is het mogelijk dat er betaald moet worden voor uitzending gemist van andere kanalen als MTV Music Muziek.

Een andere optie is begin gemist. Ben je iets te laat voor een programma? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Ook live-pauzeren wordt vaak al aangeboden. Bij sommige partijen is deze mogelijkheid er tot 48 uur. Bij weer andere alles-in-1 providers kan dit tot 10 dagen of langer.

Programma’s opnemen
Meer en meer providers bieden de mogelijkheid tot tv-programma’s opnemen. Vaak via PVR (ontvanger met harde schijf) of in de cloud. Het prijskaartje van het opnemen-pakket ligt rond de €5,50 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Andere zenderpakketten
De TV-providers bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Zoals Brava Muziek. Eveneens heb je vaak toegang tot regionale kanalen als RTV West en internationale zenders als Playboy Channel. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket nog leuker maken met add-on zenderpakketten. Bijvoorbeeld Ziggo Sport en het Kral TV tv-kanaal. Bij je eigen internet-provider kun jij het complete aanbod opvragen voor Drenthe.

alles in 1 in Eext


Internet en tv vergelijken in Eext

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of staat er een verhuizing op de planning, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Eext. Het is verrassend eenvoudig door de volgende tips te gebruiken.

1. Noteer je huidige abonnementskosten en zoek naar de voorwaarden (doe een speedtest!)
2. Open de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (live pauzeren, tv programma’s opnemen, online tv kijken.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de provider die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Het internet pakket heb je in mum van tijd aangevraagd. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het aansluiten van modem / router kan zelfstandig. Een monteur aan huis is ook mogelijk. De levertijd van jouw nieuwe alles in 1 abonnement ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Binnen 6 weken actief
Korting bij 1 jaar

alles in 1 telfort logo

Telfort

Prima prijs/kwaliteit
Gratis modem
Direct profiteren

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
De alles in 1 oplossing
Hoge korting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Gratis verzending
Stabiel netwerk
Cashback kortingen

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

5 sterren service
Top serviceteam
Scherpe voorwaarden

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Ziggo Go
Overal online TV kijken
Eerste periode korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Live pauzeren
Voordelig proberen

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Mobiel + Thuis
Goede klantenservice
Hoge korting


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Top verbinding
Eerste periode korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Goedkoop vast bellen
Voordelig proberen

alles in 1 NLE logo

NLE

Met NLE V10 modem
Ruim aanbod zenders
Scherpe voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Goede klantenservice
Introductie-aanbieding


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Eext

TV-kijken en internetten via glasvezel wordt steeds gewoner. In en rondom Aa en Hunze zijn er steeds meer mogelijkheden. Alles-in-1 met glasvezel kent vele voordelen. Het is vliegensvlug (100 tot 200 Mbps), en downloaden en uploaden gaat vaak net zo snel. Verder heeft dit glasvezelnetwerk heel veel extra voordelen. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: zo’n glasvezel internetverbinding is enorm duur. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met internet, TV + bellen kun je al laten aansluiten vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Eext? En bij welke partij moet ik dan zijn? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en filter op “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen zoekresultaten? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of lees eens meer over Alles in 1 pakket Drogteropslagen.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Scherpe contracten voor TV, bellen & internet. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Eext.