Alles in 1 Ee Vergelijk alle aanbieders bespaar jaarlijks tot wel €74


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Ee vergelijken en online bestellen? Tv-kijken, internetten en bellen: we willen dat het snel gaat, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een snelle en bekwame internet-connectie is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor 0 of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke internet-bellen-TV aanbieders zijn er? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost het abonnement mij?

Via de vergelijker bekijk je alle providers. En overstappen is kinderspel. Het uitgangspunt is je adres, kies voor ADSL, glasvezel (niet overal verkrijgbaar) of kabel, klik op de snelheid die je wilt afnemen, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (tv programma’s opnemen, vooruitkijken, extra zenderpakketten) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je spot vervolgens overzichtelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Ee. Zo bespaar je tot wel €95 per jaar. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier puur voor tv kijken of juist alleen om te internetten? Of ben je bewust op zoek naar een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Geen probleem! Met onze zoekmachine spot je nuttige details en tips over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Ee.

Alle internet-aanbieders

Vergelijk de deals van de meest populaire providers.

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot wel 100 mb/s plus veel uitbreidingspakketten.

Bespaar vele euro's per jaar

Bekijk snel de alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €51 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, glasvezel en ADSL zijn een voor een soorten breedbandinternet. Maar welke internetverbinding past bij mijn wensen? Bekijk snel informatie over 3-in-1 met glasvezel Tele2.

1. ADSL
ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijnHet is nog steeds populair, en is voor bijna alle gezinnen verkrijgbaar. Het grootste voordeel is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Vandaar kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. De negatieve kant daarvan is de lage snelheid (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je op het platteland? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: er zijn ook VDSL connecties.

2. Kabel
Bij kabelinternet krijg je toegang tot internet via de televisiekabel. Met internet via de kabel heb je een prima snelheid, vaak wel 200 MB/s. Telefonie, TV en internet zijn gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van televisie kijken. Het nadeel is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Ee heeft slechts een paar kabelaanbieders. Je ontvangt ook een “verplicht” TV-abonnement.

3. Glasvezel internet
Is voor jou alleen de snelste verbinding goed genoeg? Met glasvezel internet gaat de snelheid boven alles, tot wel 500 Megabit per seconde. De download- en uploadsnelheid ligt hierbij meestal even hoog. Cruciaal voor de heavy users. Jammer genoeg is glasvezel internet nog niet verkrijgbaar voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Ee voorhanden? Vul de gegevens van jouw woning in en ontdek wat de mogelijkheden zijn.


Type aansluiting Voordelen Nadelig Tarief
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Lage snelheid Vanaf €36
2. Kabel Tv snoept geen bandbreedte Minder keuzevrijheid Vanaf €49
3. Glasvezel Hoogste snelheden Geen landelijke dekking Vanaf €56

Hoe gaat overstappen van internetprovider in Ee?

Overstappen en een nieuw alles-in-1 pakket afsluiten? Ga dat dan online regelen. De grootste landelijke spelers (Telfort, XS4ALL, Tele2, Online.nl, KPN, Vodafone) werken met elkaar samen. Ga jij online overstappen? Dan wordt alles voor jou geregeld. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Kan ik al overstappen? De meeste alles-in-1 deals duren 12 maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. je kunt dan overgaan naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal gezien? Het overstappen gaat probleemloos met deze overstapservice.

De overstapservice
De meeste internetproviders werken samen met de overstapservice. Jouw nieuwe provider regelt het papierwerk. Voorbeelden zijn het beëindigen van het huidige internet- tv- en bellen abonnement. Verder regelen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Ziggo, Online.nl, Tele2, XS4ALL, Vodafone hebben deze mogelijkheid. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? Werken de bestaande en aanstaande provider met de overstapservice? Dan kunnen jullie dit contract meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Start met vergelijken op basis van jouw locatie.
 3. Bestel jouw nieuwe alles-in-1 abonnement online en maak gebruik van de overstapservice.
 4. Een paar dagen later ontvang je per post een bevestiging. Overstappen duurt gemiddeld een maand.
 5. De router/modem wordt opgestuurd. Niet technisch aangelegd? Laat dan een installatiemonteur komen.

Werkt de huidige provider niet met de overstapservice? Dan moet je het opzeggen zelf regelen. Belangrijk: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas hierna zeg je het bestaande contract op. Kies eventueel voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Alles in 1 combineren met mijn mobiel abonnement, hoe werkt dat?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan ontvang je internet, tv en vaste telefonie van een provider. Triple play wordt dit steeds vaker genoemd. Maar waar dit langzaam naar verschuift is de keuze voor quad play. Beter gezegd: je combineert een 3-in-1 pakket met zo’n 06 nummer abonnement. Oftewel een 4-in-1 pakket.

Waarom wordt hier voor gekozen? Zo’n internet aansluiting in Ee? Als je alle diensten afneemt bij één provider, dan wordt je hiervoor beloond. Elke maand opnieuw korting op je pakket, dubbele data, en additionele bonussen als gratis HBO. Door zulke combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Geliefde 4-in-1 combi-aanbiedingen zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Verdubbeling van je databundel.
 • Gratis filmpakketten.
 • MB’s geven en ontvangen van vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports eredivisie.
 • Pakket voor opnemen.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Korting op je mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Welke snelheid van internet past bij mij?

De internetproviders adverteren met hoge internetsnelheden. In de regel wel 425 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel doorzoek je veel voorkomende handelingen. Per werkzaamheid vind je hoeveel snelheid je nodig hebt.


Wat doe je? Vereiste snelheid?
E-mailen (zonder bijlagen) > 1 Mb/s
Surfen op simpele websites 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Interactieve tv via mobiele app 16-24 Mb/s
Zware bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
Wij onderscheiden circa 3 gebruikerstypes in internetgebruik: licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor elke klasse bieden wij hieronder wat meer informatie .

1. Instap huishoudens (basis-internetsnelheid)
Je bent alleen online voor Social, E-bankieren, e-mailen. Met 1 of maximaal 2 apparaten op hetzelfde moment.

2. Normaal verbruik (tenminste 20 Mb/s)
Af en toe download je foto’s of films, en stream je films via Film1 of Pathé Thuis. Online met meerdere devices.

3. Expert huishoudens (50+ Mb/s)
Alleen High Definition films kijken! Download van films en series. Of je favoriete game spelen? Dat kan al voor meerdere personen op hetzelfde moment.Lees nu ook verder over Glasvezel internet Duiven.

Welk internet- tv en bellen pakket moet ik kiezen?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Ee. Maak wat moet ik nou kiezen? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Om jou te helpen vind je hierna wat praktische keuzehulp.

Welke partijen leveren in en rondom Dongeradeel?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Met behulp van onze website vergelijk je direct de beschikbare aanbieders. Zo snel jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, vallen veel aanbieders al af. Dit is voor jou uiteindelijk eenvoudiger.

Welke producten heb je nodig?
Heb je echt producten nodig als wifi-versterkers, modems, data-kabels? Heb jij geen baat bij bellen via de vaste lijn? Of kijk je amper TV? Kies dan voor een 2-in-1 pakket of zelfs een internet-only abonnement. Zodoende betaal je niet voor services die je niet gebruikt.

Welke extra modules heb ik nodig?
Steeds meer alles-in-1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals begin gemist, vooruitkijken, online tv kijken of diverse entertainment-pakketten bijv. met zenders als Extreme Sports Channel. Dit heeft mogelijk wel consequenties voor je contract. Door van extra’s gebruik te maken stijgen de abonnementsprijzen. Ook Wifi-versterkers om de reikwijdte van een router te pushen zijn in potentie mogelijke keuzes. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Ee.

Welke extra services zijn er voor mijn interactieve TV?

Ook zo dol op televisie kijken? In de actuele situatie kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. D.m.v. interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Vandaag de dag doe je dit met elk device (mobiele telefoon, PC, en vanzelfsprekend op de TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket kun je uitbreiden via velerlei modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Via programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit wordt bij veel abonnementen standaard geactiveerd. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van commerciële zenders als MTV Brand New Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Bij interactieve TV kijk je gewoon vanaf het begin. Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij een deel van de internetproviders kan dit slechts een paar dagen. Bij andere aanbieders heb je de optie om tot 10 dagen terug te kijken.

TV-programma’s opnemen
Meer en meer bedrijven laten je programma’s opnemen. In veel gevallen via PVR (een recorder + harde schijf) of via de cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €5,00 per maand. XS4All en Ziggo bieden het gratis aan. Houd er rekening mee dat de opslag beperkt is. Dat is om en nabij de 250GB / 300 uur.

Meer zenderpakketten
Veel abonnementen bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Voorbeelden zijn zenders als RTL 5. Bovendien kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als GPTV. Of wat dacht je van: Playboy Channel. Tip: je kunt nu jouw interactieve-tv abonnement uitbouwen met premium zenderpakketten. Denk aan FOX of het PCNE kanaal. Op de website van jouw provider vind je het complete zenderaanbod voor Friesland.

alles in 1 in Ee


Internet en tv vergelijken in Ee

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Zie nu jouw potentiële besparing en start met bellen, internet en tv vergelijken in Ee. Het is verrassend eenvoudig middels de adviezen die hieronder staan.

1. Zoek uit wat je huidige tarieven zijn, en check wat er in het pakket zit (doe altijd een speedtest!)
2. De eeste vergelijk stap is: vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Je hebt verschillende keuzes in snelheid en verbinding.
4. Kies optionele extra’s voor je interactieve televisie (vooruitkijken, extra zenderpakketten, live pauzeren.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Klik op de provider die jou aanspreekt.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Jouw nieuwe aanbieder regelt het overstappen.
8. Het installeren en activeren kan je zelf doen. Ook kun je een monteur aanvragen. De actuele wachttijd tot alles live is, ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Gratis onderling bellen
Installatiegarantie
Tijdelijke aanbieding

alles in 1 telfort logo

Telfort

Experia Box V10
Pakket zelf samenstellen
Goede voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Extra voordeel i.s.m. Ziggo
Gratis modem
Korting bij 2 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Wireless Multi PC
Alle tv-zenders
Sportgoedkoop

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Met installatie garantie
Aantrekkelijk korting

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Gratis Ziggo Sports
Gemakkelijk overstappen
Voordelige prijzen

alles in 1 caiway logo

Caiway

Ervaren glasvezelprovider
Diverse pakketten
Eerste periode korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Combinatievoordeel
Goedkoop vast bellen
Tijdelijke korting


Youfone

Met YoufoneTV app
Snel en betrouwbaar
Unieke aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

30 Mb/s – 200 Mb/s
Interactieve televisie
Tijdelijke korting

alles in 1 NLE logo

NLE

Snelst groeiende provider
Diverse pakketten
Goedkoop proberen

alles in 1 fiber logo

Fiber

Ultieme televisie beleving
Goede klantenservice
Scherpe welkomstcadeaus


Goedkoopste alles-in-1 met glasvezel in Ee

Digitale televisie en internet via glasvezel wordt steeds gewoner. In de buurt Dongeradeel hebben ook veel mensen hier behoefte aan. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (150 tot 300 Mbps), en bijzonder stabiel. Evenzeer zijn er naast snelheid nog veel meer pluspunten. Het is niet zoals de kabel dat je max. 1 kabelaar kunt kiezen. Wat je om je heen nog wel eens hoort: Glasvezel internet is duurder dan de kabel of ADSL. Dit is vaak niet het geval. Het glasvezel alles in één pakket in met internet, TV + bellen bestel je al vanaf €50 per maand. Kan ik gebruik maken van glasvezel internet in Ee? indien dit het geval is, waar kan ik het bestellen? Vul eerst jouw postcode in, en selecteer het filter “glasvezel”. Je achterhaalt meteen het aanbod. Geen aanbieders gevonden? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket Doornenburg.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Aantrekkelijke prijs voor internet & televisie + bellen. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Ee.