Alles in 1 Duiven Ontdek alle pakketten bespaar jaarlijks tot wel €70


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Duiven vergelijken en online bestellen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet snel en uiteraard zonder haperingen / storingen. Een rappe betrouwbare internetaansluiting is om die reden erg belangrijk. We internetten voor 0 of online shoppen. Welke leveranciers voor 3 in 1 deals zijn er precies? Welke snelheid kan ik halen? En wat is het maandtarief?

Via ons zoekscript tref je alle leveranciers. Het overstappen naar andere providers is eenvoudig. Vul jouw locatie in, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), kies een snelheid die bij jou past, kies eventueel voor extra opties voor interactieve TV (tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, on demand films kijken) en selecteer het aantal belminuten. Je spot vervolgens meteen de goedkoopste alles in 1 provider in Duiven. Start met vergelijken en bespaar zo €77 per jaar. Wil je een nieuwe kabelaar alleen voor tv-kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een televisie en internet pakket voor lage prijzen zonder telefonie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden! Via ons zoekscript doorzoek jij handige informatie over goedkoop internetten, bellen en tv-kijken in Duiven.

Alle kabelaars

Vergelijk de aanbiedingen van de grote Nederlandse providers

Supersnel internet

Internetsnelheden tot maar liefst 200 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Korting op je internetpakket

Controleer direct alles in 1 providers en krijg een voordeel oplopend tot €56 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste soorten breedbandinternet. Leuk, maar welk type verbinding kan ik nu het beste kiezen? Geen tijd? Ga dan verder naar Alles in 1 pakket Caiway.

1. ADSL
ADSL ontvang je gewoon via je telefoonkabel. Dit type verbinding is voor een groot deel van de huizen bereikbaar. Een grote pré van ADSL is dat je kunt kiezen uit veel aanbieders. Om die reden is dit een oplossing met prima prijs/kwaliteitverhouding. De negatieve kant daarvan is de lage snelheid (max 50 MB/s). Woon je in afgelegen gebied? Dan is het vaak nog wat trager. Let op: VDSL is een snellere variant.

2. Kabel
Bij internet via de kabel wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Via de kabel-internetverbinding bereik je maximale snelheden van +/- 250 MB/s. In tegenstelling tot ADS blijven TV- en internet gescheiden. Je internet wordt dus niet trager door toedoen van tv-kijken. De keerzijde van dit type verbinding is de zeer beperkte keuzemogelijkheden. Duiven heeft maar 1 of 2 kabelaars. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Profiteren van de meest snelle verbinding? Via glasvezel internet haal je snelheden tot wel 500 Mb/s tot wel 1 Gb per seconde. De upload- en snelheid voor downloaden is vaak gelijk. Onmisbaar voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Helaas is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk bij alle huishoudens. Is glasvezel internet in Duiven verkrijgbaar? Vul snel jouw gegevens in en achterhaal wat er mogelijk is.


Type internet Voordeel Negatief Kosten
1. ADSL Keuzevrijheid aanbieder Kan traag zijn Vanaf €36
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Keuze is zeer beperkt Vanaf €45
3. Glasvezel Hoogste snelheden Niet altijd mogelijk Vanaf €53

Hoe kan ik overstappen van internetprovider in Duiven?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Doe dat direct via internet. De grotere partijen (Tele2, Telfort, Ziggo, Online.nl, Vodafone, KPN) werken in een centraal systeem. Ga jij online overstappen? Dan hoef jij eigenlijk niets te doen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je zonder verbinding zit. Per wanneer kan ik over? Het gros van de alles-in-1 contracten zijn geldig voor 1 jaar. Daarna is het per maand opzegbaar. je kunt dan overgaan naar een (goedkoper) alles-in-1 abonnement. Heb je een goedkope alles-in-1 provider geselecteerd? Je zult geen hinder ondervinden met de Nederlandse overstapservice.

De overstapservice
Het gros van de aanbieders leveren een overstapservice. Jouw nieuwe provider neemt het papierwerk voor z’n rekening. In het bijzonder het beëindigen van je bestaande internet- tv- en bellen abonnement. Daarna dragen zij er zorg voor dat de verbinding wordt geactiveerd. Je zit dus geen dag zonder internet. Telfort, Ziggo, KPN, XS4ALL, Tele2, Vodafone werken hier samen aan. Een scherp contract gespot? Is jouw huidige en nieuwe provider aangesloten? Dan kan jij de aanbieding snel online kopen.

 1. Controleer duur huidige verbintenis.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Koop het toekomstige pakket en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. Binnen een week of 4 ben je overgestapt.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Twee linker handen? Neem dan de installatieservice.

Geen toegang tot deze NL overstapservice? Je zegt dan zelf je contract op. Belangrijk: draag eerst zorg voor je nieuwe abonnement. Pas daarna beëindig je het contract. Selecteer ook de optie voor nummerbehoud indien wenselijk.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Gebruik jij een alles-in-1 abonnement? Jij krijgt dan Internet + televisie + bellen via één leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Wat we meer en meer zien, is het quad play pakket. In dat geval combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Duiven? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan wordt je hiervoor beloond. Maandelijks heb je dan recht op korting op je pakket, dubbele data, en additionele bonussen als gratis FOX Sports. Door deze combideals ontvang je meer voor het zelfde geld. Vaak bestelde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Vijf euro korting op je het mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis zenderpakket.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Een flinke korting op de mobiele factuur.
 • Extra zenders.
 • Een gratis “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De internet-aanbieders beloven enorme internetsnelheden. In de regel wel 500 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Beneden spot je veel voorkomende handelingen. Per handeling spot jij de vereiste snelheid.


Waar ben je mee bezig? Welke snelheid?
Mailen zonder bijlage > 1 Mb/s
Een website bezoeken 1-2 Mb/s
Chatten en sociale media 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
Films streamen 4-8 Mb/s
HD Interactieve video 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid past bij mij?
Wij onderscheiden ongeveer 3 types internetgebruikers: kleine verbruikers, standaard en “heavy users”. Voor elk type gebruiker bevelen we een andere snelheid aan.

1. Kleine verbruikers (lage snelheid benodigd)
Het internet open jij alleen voor social media, surfen, internetbankieren. Niet meer dan 1 device online.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Met regelmaat download je files, en gebruik je diensten als NLziet of Videoland. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Grootverbruik (vanaf 50 Mb/s)
Films kijken in de beste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Online gamen / multiplayers. Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Check nu ook de laatste updates over Glasvezel internet Dreumel.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er zijn verschillende bellen- tv en internet providers in Duiven. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Daarom hebben we een paar vragen opgesteld.

Welke bedrijven werken in de omgeving van Duiven?
In elke streek is er een ander aanbod beschikbaar. Via allesin1prijzen.nl tref je in 1 overzicht alle internetbedrijven. Als jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, merk je dat een aantal aanbieders überhaupt geen optie zijn. Dat maakt het kiezen al wat gemakkelijker.

Kan je niet beter iets weglaten?
Heb je echt producten nodig als modems, data-kabels, routers? Heb jij niets aan een vaste telefoonlijn? Of TV uit het abonnement halen? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of wellicht voor een 100% internetabonnement. Zo betaal je ook niet voor opties die irrelevant en overtollig zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Veel van de alles in 1 abonnementen kan je uitbreiden met extra modules. Hierbij kun je denken aan extra diensten als live pauzeren, tv programma’s opnemen, vooruitkijken of dure zenderpakketten met kanalen als MTV Music. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Door deze dingen af te nemen kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om de werking van routers te verhogen zijn voor de toekomst interessant. Dit beperkt de kans op een storing en zorgt voor snel internet in Duiven.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Kijk jij graag naar de buis? Op dit moment vind je in elk drie in één pakket digitale TVVia interactieve televisie kijk je TV waar en wanneer je wil. Dit kan op verschillende apparaten (mobiele telefoon, laptop, en natuurlijk je TV). Live Online tv kijken is erg in trek. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van verscheidene modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist kijk je een groot aantal programma’s gratis terug. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Vaak kan dit alleen met Nederlandse zenders (NPO). Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als XITE Muziek.

Een andere extra service is begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Kijken vanaf begin kan mij steeds meer providers. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige leveranciers kan dit tot 2 dagen. Bij andere kabelaars kan je tot 2 weken terugkijken.

Tv-programma opnemen
Meer en meer aanbieders laten je televisieprogramma’s opnemen. Vaak nog d.m.v. PVR (een recorder + harde schijf) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €6,00 per maand. Bij Ziggo en XS4All betaal je niets extra’s. Er zit wel een max aan de opnametijd. De verwachting is ongeveer 325GB / 275 uur film.

Andere zenderpakketten
De TV-leveranciers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Hierbij moet je denken aan zenders als Nickelodeon Kids. Daarbij kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als Mercurius RTV en je kunt kiezen voor TV 538. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld Film1 of het TGRT EU kanaal. Op de site van de aanbieder bekijk je van welk aanbod jij gebruik kunt maken in Gelderland.

alles in 1 in Duiven


Internet en tv vergelijken in Duiven

Zoek jij een goedkoop internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en wil jij een nieuwe alles in 1 aansluiting? Check wat jij kunt besparen en begin met bellen, internet en tv vergelijken in Duiven. Het is supersimpel middels de adviezen die hieronder staan.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en pak even alle kleine lettertjes erbij (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Klik op vergelijken en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (vooruitkijken, extra zenderpakketten, online tv kijken.)
5. Belminuten afrekenen per seconde of onbeperkt bellen.
6. Kies nu de beste aanbieding die matcht bij jouw wensen.
7. Bevestig je bestelling door je gegevens in te vullen. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Er is ook een installatieservice mogelijk. De actuele wachttijd tot alles live is, bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Met installatie garantie
Unieke korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Meer dan 60 zenders
Ruime keuze
Hoge aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Veilig online pakket
Diverse pakketten
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Fair Use Policy
Tot 7 dagen terugkijken
Heel betaalbaar

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

F-Secure Beveiliging
Gratis telefoonnummer
Heel betaalbaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Tot 40 Mbit/s upload
Heldere voorwaarden
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Meerde add-ons
Unieke korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

3-in-1 en 2-in-1
Betrouwbaar netwerk
Korting bij 2 jaar


Youfone

Download tot 100 Mb/s
Glasvezel internet
Periodieke aanbiedingen

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Gemakkelijk overstappen
Voordelig proberen

alles in 1 NLE logo

NLE

Uitstekende prijs/kwaliteit
Snel en betrouwbaar
Voordelige tarieven

alles in 1 fiber logo

Fiber

Gratis eredivisie kijken
Meerde add-ons
Tijdelijke korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Duiven

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. In de buurt Duiven is dat niet anders. Een 3-in-1 pakket met glasvezel is enorm praktisch. Het is snel (50 tot 500 Mbps), en ook nog eens hartstikke stabiel. Bovendien biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. De keuzevrijheid is behoorlijk. Een veelgehoorde opmerking: internet en TV via glasvezel is alleen voor mensen met geld. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Een glasvezel alles in één pakket met internet + bellen en TV kun je al laten aansluiten vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Is er ook glasvezel internet beschikbaar in Duiven? Welke leveranciers doen dit? Voer allereerst de postcode + huisnummer in, en activeer het filter “glasvezel”. Je ziet dan direct of “glas” al geleverd wordt. Geen resultaten? Kabel en ADSL zijn de alternatieven. Of bekijk de mogelijkheden van Alles in 1 pakket Dijken.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Vergelijk 3-in-1 pakketten in Duiven.