Alles in 1 Dreumel Ontdek alle pakketten profiteer van kortingen tot €80


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Dreumel vergelijken en online overstappen? Tv-kijken, internetten en bellen: het moet razendsnel en als het even kan in de hoogste kwaliteit. Een rappe solide internet-connectie is tegenwoordig een absolute must. Onze internetverbinding gebruiken we voor onze studie, films streamen, thuiswerken, internetbankieren en natuurlijk voor het bezoeken van een webwinkel. Maar welke aanbieders zijn er? Is de mb snelheid voldoende voor mij? En wat is het maandtarief?

Met ons zoekscript ontdek je alle internetbedrijven. Overstappen gaat gemakkelijk online. Het uitgangspunt is je adres, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), klik op de snelheid die je wilt afnemen, kies optioneel extra diensten voor digitale TV (live pauzeren, extra zenderpakketten, begin gemist) en bepaal of je ook vaste telefonie wilt. Jij vindt nadien ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Dreumel. Start met vergelijken en bespaar zo €50 ieder jaar opnieuw. Ben jij aan het kijken naar een nieuwe leverancier enkel voor televisie kijken of puur voor het internetten? Of vergelijk je liever een betaalbaar tv & internet pakket zonder telefonie? Ook dan zit je hier goed! Op basis van ons zoekscript doorzoek je praktische info en adviezen over goedkoop tv-kijken, bellen en internetten in Dreumel.

Alle internet-providers

Bekijk de deals van alle erkende providers

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot wel 100 mb/s en digitale TV met alles erop en eraan

Vind de laagste prijzen

Bezoek de alles in 1 providers en ontdek jouw voordeel, oplopend tot €77 per jaar.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn de bekendste vormen van breedbandinternet. Alleen, welke verbinding past bij mijn wensen? Doorzoek eerst alle info m.b.t. Alles in 1 pakket aanbieding Fiber.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze verbinding is voor heel veel consumenten voorhanden. Een actueel pluspunt is de keuzevrijheid. Om die reden kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het nadeel is de relatief trage verbinding (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je wat verder van een wijkcentrale? Gemiddeld genomen heb je dan een slechtere verbinding. Ook interessant: tegenwoordig is er ook VDSL.

2. Kabel
Via internet via de kabel ontvang je internet via de televisiekabel. Door internet op deze kabel loopt jouw internetsnelheid al gauw op tot honderden MB/s. Kabel televisie signaal is gescheiden van het internet signaal. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld tv-gebruik. De keerzijde van dit type verbinding is dat hiervoor slechts enkele bedrijven actief zijn. Dreumel heeft slechts een paar kabelaanbieders. Daarnaast geldt er een verplicht tv-abonnement.

3. Glasvezel internet
Wil jij het beste van het beste? Via internet via glasvezel profiteer je van megasnel internet, tot 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden ligt hierbij meestal even hoog. Essentieel voor gebruikers die intensief gebruik maken van het internet. Jammer genoeg is internet via de glasvezel nog niet toegankelijk voor het merendeel van de consumenten. Is glasvezel internet in Dreumel beschikbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en check de diverse contracten.


Type internet Voordelen Ongunstig Abonnement
1. ADSL Bijna overal beschikbaar Traag Vanaf €38
2. Kabel Op grote schaal verkrijgbaar Verplicht TV-abonnement Vanaf €43
3. Glasvezel Top-internetsnelheid Beperkt beschikbaar Vanaf €54

Hoe werkt overstappen van internetprovider in Dreumel?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is online mogelijk. De grotere partijen (KPN, Vodafone, Telfort, Tele2, Online.nl, Ziggo) hebben een samenwerking. Wanneer jij overstapt wordt alles voor jou geregeld. Mede daarom kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Kan ik de overstap al maken? Het leeuwendeel van de alles-in-1 deals zijn jaarlijks te vernieuwen. Vervolgens geldt een variabele maandcontract. je kunt dan overgaan naar een andere partij. Een goede alles-in-1 deal geselecteerd? Overstappen gaat razendsnel via de overstapservice.

De overstapservice
De meeste providers leveren een overstapservice. Jullie toekomstige leverancier regelt dan alles. Voorbeelden zijn het opzeggen van het “oude” internet- televisie- en bellen abonnement. Eveneens managen zij dat alles op tijd wordt omgezet.Je zit dus geen dag zonder internet. KPN, Telfort, Tele2, Online.nl, Vodafone, XS4ALL bieden dit aan. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij deze aanbieding vandaag online regelen.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Voer je gegevens in en klik op de beste deal.
 3. Bestel jouw nieuwe pakket online en de overstapservice-medewerkers gaan aan de slag.
 4. Je ontvang meteen een bevestigingsmail. Het nieuwe abonnement gaat ongeveer 1 maand later in.
 5. De router van de nieuwe provider wordt (gratis) bezorgd. Je kunt het ook laten installeren door een monteur.

Jouw bestaande/aanstaande provider niet aangesloten bij deze overstapservice? Zeg dan altijd zelf het contract op. Cruciaal: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Laat daarna je abonnement z.s.m. stopzetten.Selecteer ook de optie voor nummerbehoud voor de vast telefoon.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Een andere benaming is triple play. Wat vandaag de dag veel gekozen wordt, is de keuze voor quad play. Dan combineer je een 3-in-1 pakket met smartphone abonnementen. Ook wel 4 in 1 genoemd.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Dreumel? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan wordt je hiervoor beloond. Maandelijks heb je dan recht op korting op je pakket, dubbele MB’s, en andere voordeeltjes zoals gratis uitbreiding van je digitale-tv. Door gebruik te maken van deze combideals ontvang jij dus een hoog prijs/kwaliteit product. Populaire 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • €5 korting op de mobiele telefoonrekening.
 • Je mag meer data verbruiken.
 • Gratis entertainment.
 • MB’s uitwisselen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Dubbel zoveel data en belminuten.
 • Maandelijks 5 euro minder betalen.
 • Fox Sports zonder kosten.
 • Gratis opnemen pakket.

VodafoneZiggo

 • Extra data voor je mobiele telefoon.
 • Korting van 5 euro op je telefoonrekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Kies voor de “veilig online” optie.

Is internetsnelheid belangrijk voor mij?

De 3-in-1 pakketten verkondigen razendsnel internet. In de regel wel 425 Mbit/s. Is dit eigenlijk wel relevant voor mij? Onderstaand lees je veel voorkomende handelingen. Per activiteit spot jij de benodigde snelheid.


Gebeurtenis Welke snelheid?
Versturen van e-mails > 1 Mb/s
Openen van een website 1-2 Mb/s
Facebook gebruiken 1-2 Mb/s
Facetimen >4Mb/s
On-demand video kijken 4-8 Mb/s
Televisie kijken via Apps 16-24 Mb/s
Grote presentaties of films downloaden 8-24 Mb/s

Welke internetsnelheid kies ik?
We zien plusminus 3 categorieën internetgebruikers. matig, gemiddeld en heel zwaar verbruik. Voor elk van dezeadviseren wij een minimum snelheid.

1. Light users (voor het minimale werk)
Het internet open jij alleen voor e-mailen, Social, E-bankieren. Dit gebeurt met maximaal één computer of tablet.

2. Gemiddeld verbruik (Rond 20 Mb/s en hoger)
Zo nu en dan download je (niet al te grote) bestanden, en kijk je online video’s op Netflix of Pathé Thuis. Online met meerdere devices.

3. Zwaar gebruik (50 Mb/s of meer)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Download van films en series. Game via internet zonder storing? Geen beperkingen: gewoon diverse apparaten, 100% gelijktijdig!Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Doetinchem.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Dreumel. Welk pakket past bij mij? Daarop is geen standaard antwoord te geven. Hierom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke bedrijven werken in de omgeving van West Maas en Waal?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met onze vergelijker doorzoek je direct de beschikbare aanbieders. Nadat jij jouw woonplaats kenbaar gemaakt hebt, wordt de keuze automatisch beperkter. De keuze wordt je zo iets eenvoudiger gemaakt.

Welke pakket-onderdelen wil je?
Ga je echt gebruik maken van extra producten als data-kabels, modems, routers? Heb jij geen baat bij een vaste telefoonlijn? Of wil jij een contract zonder TV? Je bent dan beter af met een 2-in-1 pakket of misschien een abonnement met alleen internet. Zo betaal je niet voor onderdelen die je toch niet nuttigt.

Welke extra services wil ik?
Steeds meer alles in 1 pakketten kun je nog persoonlijker maken. Hierbij kun je denken aan modules als online tv kijken, uitzending gemist, vooruitkijken of uitgebreide kanalen pakketten met betaalkanalen als MTV Brand New. Dit kan echter wel gevolgen hebben. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan merk je een toename in het maandbedrag. Ook Wifi-versterkers om het signaal van een router te bevorderen kunnen voor jou handig zijn. Niemand wil toch storingen maar snel internet in Dreumel.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Ook zo dol op televisie kijken? Op dit moment kijken we allemaal tv op digitale / interactieve manier. Dankzij interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Dit kan op verschillende apparaten (smartphone, Xbox, en niet te vergeten de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket kun je verder uitbouwen met meerdere modules. Bekijk deze nu direct:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kijk je snel en gemakkelijk elk programma terug. Dit is vaak standaard inbegrepen in het basispakket. Dit is alleen mogelijk voor Nederlandse programma’s. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de commerciële kanalen als MTV Music Muziek.

Je kunt vaak ook kiezen voor begin gemist. Is jouw favoriete tv-programma net begonnen? Met digitale TV kijk jij altijd terug vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij een deel van de aanbieders kan dit tot 2 dagen. Maar bij een groeiend aantal kabelaars kan dit tot 10 dagen of langer.

Tv-programma opnemen
Steeds meer internetproviders laten jou (gratis) programma’s opnemen. Dit gaat via PVR (een decoder met harde schijf) maar het verschuift naar cloud. Vaak kost het opnemen-pakket ongeveer €4,00 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Je kunt niet eindeloos opnemen. Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Andere zenderpakketten
Internet providers bieden in de basis een pakket met zo’n 20 zenders. Zoals MTV Dance Muziek. Bovendien kun je ook onbeperkt kijken naar regio kanalen als TV Maastricht. Of wat dacht je van: VH-1 Classic. Daarnaast kan je jouw digitale-tv pakket personaliseren met premium zenderpakketten evenals Film1 en het LBC Europe tv-kanaal. Op de site van de aanbieder kun jij het complete aanbod opvragen voor Gelderland.

alles in 1 in Dreumel


Internet en tv vergelijken in Dreumel

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of heb je plannen om te verhuizen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Begin dan direct met bellen, televisie en internet vergelijken in Dreumel. Dit kan haast niet fout gaan door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Controleer wat je nu per maand kwijt bent en check wat er in het pakket zit (check je huidige snelheid met een speedtest!)
2. Start met vergelijken en vul je postcode + huisnummer in.
3. Kies de gewenste internetverbinding en snelheid.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (vooruitkijken, on demand films kijken, uitzending gemist.)
5. Wil je per minuut bellen of onbeperkt?
6. Kies het alles in 1 pakket die goedkoop en betrouwbaar is.
7. Bestel het nieuwe alles-in-1 pakket direct online. De overstap wordt (meestal) geregeld door de nieuwe provider.
8. Kies of je het pakket zelf installeert Of laat een monteur alles installeren. De periode tot het nieuwe pakket ingaat ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Snelheden tot 100 Mb/s
Meerde add-ons
Maandelijkse korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

CombiVoordeel
Uitzending gemist
Simpele voorwaarden

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Tot 40 Mbit/s upload
Alle bekende kanelen
Unieke aanbieding

alles in 1 tele2 logo

Tele2

20, 60 of 100 Mb/s
Videotheek thuis
2 jaar aanbieding

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

FRITZ!Box-modem
Installatiemonteur mogelijk
Heel betaalbaar

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Premium sportkanalen
Tot 7 dagen terugkijken
Korting bij 2 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Kabel- en glasvezelinternet
Alle bekende tv-zenders
Scherpe aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

30 HD zenders
Installatiegarantie
Hoge korting


Youfone

Met 26 HD zenders
Alle bekende tv-zenders
1 jaar aanbieding

alles in 1 online logo

Online.nl

Gratis monteur
Gratis telefoonnummer
Scherpe welkomstcadeaus

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Gratis modem
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
De alles in 1 oplossing
Introductie-aanbieding


Voordeligste alles-in-1 met glasvezel in Dreumel

Interactief tv-kijken en internetten via glasvezel is erg populair. In de buurt West Maas en Waal is dat niet anders. Waarom stapt iedereen over op internet + tv via glasvezel? Het vliegt er over (150 tot 300 Mbps), en de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Daarnaast biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Je zit niet vast aan een vaste aanbieder. Wat mensen vaak zeggen: Internetten via de glasvezel is fors duurder dan kabel of ADSL. Gelukkig klopt dit niet. Het glasvezel alles in één pakket met televisie, internet en voice is al verkrijgbaar vanaf 4 – 5 tientjes in de maand. Kan ik al gebruik maken van glasvezel internet in Dreumel? En bij welke partij moet ik dan zijn? Voer jouw gegevens in, en beperk de resultaten tot enkel “glasvezel”. Je ziet direct wat het aanbod in jouw regio is. Geen “hits” op glasvezel? Kijk wat er mogelijk is met ADSL of kabel. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket Den Helder.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voordelig bellen, televisie en internet. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Dreumel.