Alles in 1 Doetinchem Vergelijk online alle pakketten en bespaar tot wel €77


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Doetinchem vergelijken en online bestellen? Tv-kijken, internetten en bellen: het mag niet langzaam zijn, en het liefst in hoge kwaliteit. Een snelle en betrouwbare verbinding met internet is om die reden erg belangrijk. We gebruiken het voor onze studie, social media, films streamen, downloaden van bestanden of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke providers zijn er allemaal? Op wat voor internetsnelheid kan ik rekenen? Hoe zit het met de abonnementskosten?

Met behulp van onze postcodetool check je alle providers. En overstappen is kinderspel. Het uitgangspunt is je adres, maak een keuze uit de verbindingstypes (ADSL/Kabel/Glasvezel), geef je voorkeur door qua snelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (vooruitkijken, uitzending gemist, online tv kijken) en selecteer het aantal belminuten. Jij doorzoekt daaropvolgend ogenblikkelijk de goedkoopste alles in 1 provider in Doetinchem. Start met vergelijken en bespaar zo €62 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider puur voor tv kijken of exclusief en alleen voor internet? Of wil je alles weten over een tv + internet deal tegen een laag tarief zonder bellen? Ook dan zit je hier goed! Middels deze website vind jij behulpzame details en tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Doetinchem.

Alle leveranciers

Achterhaal de pakketten van de grote Nederlandse providers

Meest snelle internet

Internetsnelheid van 100 mb/s en extra zenderpakketten.

Bestel het goedkoopste pakket

Bekijk snel de alles in 1 providers en geniet van kortingen tot +/- €66 per contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Internetten via de kabel, ADSL of via glasvezel?

Kabel, ADSL en glasvezel zijn allen voorbeelden van breedbandinternet. Maar welke internetverbinding past bij mijn wensen? Geen tijd? Ga dan verder naar 3-in-1 met glasvezel Youfone.

1. ADSL
ADSL is internet via de telefoonlijn. Deze vorm van breedbandinternet is eigenlijk voor alle consumenten bereikbaar. De belangrijkste meerwaarde is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Vandaar zijn goedkope abonnementen mogelijk. De keerzijde hiervan is o.a de lagere snelheden (hoogstens 50 mb/p/sec). Woon je verder dan 2km van de wijkcentrale? Dan zal het zelfs nog ietsjes trager zijn. Belangrijk: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Bij kabelinternet wordt niet alleen het tv-signaal maar ook het internet via de kabel verstuurd. Met een aansluiting op de kabel heb je niet te klagen qua snelheid, vaak wel 250 MB/s. Het TV- en internet signaal blijven verder gescheiden. Daardoor verlies je geen snelheid door bijvoorbeeld streamen. De keerzijde van dit type verbinding is dat het aanbod beperkt is. Doetinchem werken helaas 1 of 2 kabelaanbieders. Het is een verplichting om ook direct TV af te nemen.

3. Internet via de glasvezel
Wil jij het allersnelste internet van NL? Door gebruik van internet via glasvezel surf je met snelheden tot 500 Megabit per seconde. De upload- en downloadsnelheid zijn doorgaans gelijk. Essentieel voor zware gebruikers. Jammer genoeg is glasvezel nog niet toegankelijk voor 75% van de huizen. Is glasvezel internet in Doetinchem verkrijgbaar? Start met vergelijken en ga op zoek naar een aanbieder.


Soort aansluiting Pluspunt Nadelig Tarief
1. ADSL Overal te ontvangen Kan traag zijn Vanaf €39
2. Kabel Prima snelheid Keuze is zeer beperkt Vanaf €46
3. Glasvezel Meest snelle internet Niet altijd mogelijk Vanaf €55

Hoe kan ik snel overstappen van internetprovider in Doetinchem?

Jouw alles-in-1 pakket direct oversluiten? Doe dat direct via internet. De grotere partijen (KPN, Telfort, Ziggo, Online.nl, Vodafone, Tele2) bieden een overstapservice aan. Bij een overstap wordt dit allemaal uit handen genomen. Hierdoor kom je niet zonder internetverbinding te zitten. Op welk moment kan ik switchen? Het grootste deel van de alles-in-1 deals duren 1 jaar. Daarna heb je steeds een maand opzegtermijn. je kunt dan overgaan naar een nieuwe provider. Een aantrekkelijk geprijsd alles in 1 pakket gekozen? Je zult geen hinder ondervinden via de overstapservice.

De overstapservice
Een groot deel van de internetproviders leveren deze overstapservice. De toekomstige aanbieder zorgt voor het administratieve gedeelte. Bijvoorbeeld het opzeggen van het “oude” televisie- bellen en internet abonnement. Verder zien zij erop toe dat de aansluiting op tijd ingaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Telfort, Vodafone, Tele2, Ziggo, XS4ALL, Online.nl hebben deze mogelijkheid. Het pakket van jullie voorkeur gekozen? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kun jij het toekomstige pakket meteen via internet aanschaffen.

 1. Bekijk looptijd van je contract.
 2. Vergelijk de providers en kies een aanbieding.
 3. Sluit het nieuwe pakket af en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. Je ontvangt het installatiepakket + router van de nieuwe aanbieder. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Maak je geen gebruik van deze NL overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Van belang: maak eerst een keuze voor de nieuwe leverancier. Pas daarna beëindig je het contract. Kies ook voor nummerbehoud als je die wilt meenemen.

Kan ik mijn alles in 1 pakket combineren met mobiel?

Een geschikt alles in 1 pakket gevonden? Je neemt internetten, tv-kijken en bellen van 1 aanbieder af. Tegenwoordig noemen we dat triple play. Wat we meer en meer zien, is de keuze voor quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met mobieltjes of tablets. In wezen is dit een 4 in 1 pakket.

Wat bereik je daar precies mee? Zo’n internet aansluiting in Doetinchem? Door alles bij 1 aanbieder af te sluiten, dan dien je hiervoor beloond te worden. Elke maand opnieuw kortingen, extra veel mobiele data, of extra producten zoals bijvoorbeeld een gratis uitgebreid interactief TV pakket. Met dank aan dergelijke combideals krijg je dus meer voor je geld. Geliefde 4-in-1 comb-pakketten zijn:

KPN Compleet

 • Korting op je mobiele abonnement.
 • Extra belminuten.
 • Gratis filmpakketten.
 • Gratis MB’s delen met vrienden en familie.

Telfort CombiVoordeel

 • Je data + belminuten worden verdubbeld.
 • €5,00 korting op de thuis factuur.
 • Gratis Fox Sports pakket.
 • Pakket voor pauzeren.

VodafoneZiggo

 • 1GB+ gratis data voor je smartphone.
 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Gratis toegang tot extra tv-kanalen.
 • Zonder kosten het “veilig online” pakket.

Hoe zit het met de internetsnelheden?

De bekende alles-in-1 aanbieders schreeuwen met steeds vaker met hoge snelheden. Gangbaar is dit 500 Mbit/s. Heb ik echt zulk snel internet nodig? In de tabel vind je een aantal praktische voorbeelden. Per bezigheid spot jij de internetsnelheid die benodigd is.


Waar ben je mee bezig? Geschatte snelheid?/th>
E-mail versturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Facebook app / website gebruiken 1-2 Mb/s
Online telefoneren >4Mb/s
Videoland streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Grote bestanden downloaden 8-24 Mb/s

Wat voor internet-pakket kies ik
Wij onderscheiden globaal gezien 3 categorieën internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor ieder segment bevelen we een andere snelheid aan.

1. De matig internetter (lage snelheid)
Je bent niet veel online, je gebruikt internet enkel voor e-mailen, websites bezoeken, Social. Doorgaans met max. 1 apparaat tegelijk verbonden.

2. Gemiddeld gebruik (20 Mb/s of meer)
Met regelmaat download je files, en je houdt van streamingdiensten als Film1 of Videoland. Tegelijk online met 3 apparaten.

3. Zware categorie (minimaal 50 Mb/s)
Video’s kijk jij alleen in de hoogste kwaliteit. Je download regelmatig grotere bestanden. Geen vertragingen tijdens het gamen? Dit is een optie voor verschillende mensen tegelijkertijd. Je vind op deze website ook informatie over Glasvezel internet Deurze.

Welk internet- tv en bellen pakket past bij mij?

Het aanbod is enorm qua bellen- tv en internetproviders in Doetinchem. Hoe weet ik wat bij mij past? Hierop is geen “normaal” antwoord te geven. Hierom voorzien we je graag van wat concrete info.

Welke leveranciers zijn er in en rondom Doetinchem?
Dit is heel erg afhankelijk van je locatie. Via allesin1prijzen.nl doorzoek je welke aanbieders beschikbaar zijn. Wanneer je jouw poscode hebt ingevoerd, wordt de lijst geoptimaliseerd. Dit biedt overzicht en maakt kiezen simpeler.

Heb je alle nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals data-kabels, wifi-versterkers, modems? Geen belangstelling in de vaste telefoon? Of kijk je amper TV? Ga dan voor het 2-in-1 pakket of voor enkel internet. Oftewel, zo betaal je niet voor onderdelen die je niet gebruikt.

Welke extra services wil ik?
Veel van de alles in 1 abonnementen hebben allerlei extra’s. Hierbij kun je denken aan extra’s als live pauzeren, on demand films kijken, extra zenderpakketten of pakketten met extra veel zenders met extra zenders zoals VH1. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Wil jij toch deze pakketten aanzetten dan gaat het maandbedrag omhoog. Ook Wifi-versterkers om de kwaliteit van de routers te bevorderen zijn voor de toekomst interessant. Geen trage verbindingen en storingen maar snel internet in Doetinchem.

Wat zijn de extra's die ik kan kiezen bij mijn TV-contract?

Kijk jij graag naar de buis? Deze dagen is de wijze waarop we tv kijken interactief / digitaal. Door middel van interactieve televisie is TV kijken nog makkelijker geworden. Vandaag de dag doe je dit met elk device (smartphone, computer, en uiteraard de TV). Online TV streamen is erg populair. Het digitale-tv pakket maak je nog persoonlijker dankzij velerlei modules. Deze hebben we voor je opgesomd:

Uitzending gemist
Door gebruik te maken van programma gemist kun je verschillende tv-programma’s terugkijken. Voor veel mensen is dit al heel gewoon. Handig als je jouw favoriete NPO serie net hebt gemist. Wel kan er een vergoeding worden gevraagd voor uitzending gemist van de meer commerciële kanalen als bijvoorbeeld RTL 4.

Wat ook populair is, is de dienst begin gemist. Net te laat ingeschakeld? Dan start je toch gewoon vanaf het begin? Even op pauze om te plassen? Geen probleem. Bij sommige kabelaars kan dit 2 dagen nadat het programma is uitgezonden. Maar bij een groeiend aantal kabelaars kan dit soms wel 14 dagen.

Programma’s opnemen
Een groeiend aantal bedrijven laten je programma’s opnemen. Vaak via PVR (personal video recorder) maar dit gaat steeds vaker via de cloud. Deze optie kost je om en nabij de €5,50 per maand. Maar soms is het gratis. Bijvoorbeeld bij Ziggo & XS4All. Er zit wel een max aan de opnametijd. Dit is ongeveer 275GB / 350 uur kijken.

Andere zenderpakketten
De meeste aanbieders bieden standaard ongeveer 20 vaste kanalen. Onder andere zenders zoals SBS9. Ook kan jij ook lokale zenders opzoeken zoals TV Gelderland. Of wat dacht je van: Disney Junior. Je kunt je digitale-tv ervaring nog completer maken met extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld Voetbalkanaal en het PCNE televisie-kanaal. Op de website van jouw provider check je het complete aanbod zenders voor Gelderland.

alles in 1 in Doetinchem


Internet en tv vergelijken in Doetinchem

Heb jij een duur internet, tv en bellen abonnement? Of ga je op jezelf wonen, en daarbij switchen van alles-in-1 contract? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Doetinchem. Dit wordt makkelijk gemaakt aan de hand van de volgende stappen.

1. Bekijk je huidige maandelijkse lasten en kijk wat je hier allemaal voor krijgt (een speedtest is hierbij nuttig!)
2. Bezoek onze vergelijker en vul je (nieuwe) postcode en huisnummer in.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Geef je wensen door betreft digitale televisie (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, live pauzeren.)
5. Kies het aantal belminuten.
6. Kies het alles in 1 pakket die voor jou geschikt is.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. De nieuwe provider zorgt dat de overstap netjes afgehandeld wordt.
8. Je kunt kiezen om zelf alles te installeren. Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De actuele wachttijd tot alles live is, ligt tussen de 2 en 5 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Beste service award
Stabiele verbinding
Eerste periode korting

alles in 1 telfort logo

Telfort

Combinatie-voordeel
Programma gemist
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Gratis Ziggo Sports
Pakket zelf samenstellen
Korting bij 1 jaar

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Glasvezel internet
Goede prijs/kwaliteit

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

Klanttevredenheid: 7.6
Snelle levertijd
Aantrekkelijk aanbieding

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Extra voordeel Vodafone
Tot 7 dagen terugkijken
Maandelijkse korting

alles in 1 caiway logo

Caiway

Gegarandeerd snel internet
Meerde add-ons
Nieuwe klanten korting

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Landelijk actief
Ruime keuze
1 jaar aanbieding


Youfone

Momenteel alleen DSL
Betrouwbaar netwerk
Unieke korting

alles in 1 online logo

Online.nl

Telefonische service
Alle tv-zenders
Simpele voorwaarden

alles in 1 NLE logo

NLE

Op het KPN netwerk
Alle tv-zenders
Unieke korting

alles in 1 fiber logo

Fiber

Incl. Google Chromecast
Snel en betrouwbaar
Scherpe korting


Beste alles-in-1 met glasvezel in Doetinchem

Digitaal tv-kijken en internet via glasvezel is sterk in opkomst. Met name in de omgeving Doetinchem is dat niet anders. Waarom is het glasvezelabonnement zo in trek? Het is sneller dan welke verbinding (50 tot 500 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Tevens biedt het open karakter van glasvezelnetwerken nog meer. Er zijn behoorlijk veel verschillende leveranciers. Een misvatting: Televisie en internet via glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Maak je niet druk, het valt reuze mee. Een glasvezel alles in één pakket met bellen, televisie + internet is al mogelijk vanaf €45 per maand. Is glasvezel internet beschikbaar in Doetinchem? Welke leveranciers doen dit? Ontdek het zelf, vul je gegevens in en filter op “glasvezel”. In het geval er een aanbieder is, dan zie je dit direct. Geen aanbieders gevonden? Ook met kabel haal je tegenwoordig behoorlijke snelheden. Of bekijk meer informatie over Alles in 1 pakket De Zilk.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Voor lage prijzen internet, tv en bellen afsluiten. Direct 3-in-1 pakketten vergelijken in Doetinchem.