Alles in 1 Den Helder Vergelijk alle providers bespaar jaarlijks tot wel €83


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles in 1 pakket in Den Helder vergelijken en online bestellen? Tv-kijken, internetten en bellen: het mag niet langzaam zijn, en niet te vergeten in top-kwaliteit. Een vlugge trouwe verbinding met internet is bijna een eerste levensbehoefte. We internetten voor 0 of voor het plaatsen van een online bestelling. Welke 3-in-1 pakket providers zijn er zoal? Welke snelheden bieden zij aan? En wat kost dat per maand?

Op basis van allesin1prijzen.nl ontdek je alle aanbieders. Overstappen van provider gaat verrassend eenvoudig. Neem jouw adresgegevens als basis en selecteer het type verbinding (glasvezel, kabel of ADSL), selecteer de gewenste internetsnelheid, bekijk de extra mogelijkheden voor digitale TV (extra zenderpakketten, begin gemist, online tv kijken) en geef aan of/hoeveel je wilt bellen. Je ziet daarna ogenblikkelijk de goedkoopste alles-in-1 provider in Den Helder. Ontdek het zelf en bespaar tot wel €56 ieder jaar opnieuw. Zoek je een nieuwe provider uitsluitend voor tv-kijken of exclusief en alleen voor internet? Of zoek je naar een voordelig internet & tv pakket zonder bellen? Alle combinaties zijn mogelijk! Dankzij onze tool vergelijk je uitvoerige details en tips over voordelig tv-kijken, bellen en internetten in Den Helder.

Alle internet-aanbieders

Vergelijk de aanbiedingen van alle providers en kabelaars

Bliksemsnel internet

Internetsnelheid tot wel 100 MB en digitale TV met alles erop en eraan

Korting op je internetpakket

Vergelijk alle alles-in-1 providers en bespaar tot wel €58 per 1 jarig contract.

actie internet pakket

Alles over goedkoop bellen en internetten in jouw regio Goedkoop internetten, tv-kijken en bellen? Hier vind je praktische informatie

Kies ik voor ADSL, kabel of glasvezel?

Glasvezel, kabel en ADSL zijn vormen van breedbandinternet. Echter, welk type verbinding past bij mijn wensen? Bekijk snel informatie over Alles in 1 abonnement Caiway.

1. ADSL
ADSL-internet komt binnen via de telefoonlijn. Dit type verbinding is voor vrijwel alle gezinnen bereikbaar. Een actueel pluspunt is er een hoge mate van keuzevrijheid is. Daardoor kun je ADSL vaak voordelig aansluiten. Het grote minpunt daarvan is de mindere snelheid (maximaal 50 mb per seconde). Woon je in afgelegen gebied? Dan gaat dit verder ten koste van de snelheid. Praktisch: je kunt soms ook VDSL gebruiken.

2. Kabel
Via kabelinternet wordt het tv-signaal en het internet signaal over dezelfde kabel gestuurd. Met een aansluiting op de kabel surf je razendsnel online met wel honderden MB/s. Het televisie en internet signaal zijn gescheiden bij de coax kabel. Er zal geen tragere verbinding ontstaan tijdens bijv. televisie kijken. De keerzijde van de kabel is dat er minder keuzevrijheid is. Den Helder werken helaas 1 of 2 kabelaars. De verplichting van een TV-abonnement geldt nog steeds.

3. Glasvezel internet
Neem jij alleen genoegen met het vlugste internet? Met behulp van internet via glasvezel haal je het snelste internet in huis, tot wel 500 Megabit per seconde. De snelheid van downloaden en uploaden is vaak gelijk. Een must voor de heavy users. Helaas is internet via de glasvezel nog niet verkrijgbaar bij veel woning. Is glasvezel internet in Den Helder leverbaar? Vul de gegevens van jouw woning in en ga op zoek naar een aanbieder.


Internetverbinding Voordelig Nadelen Tarieven
1. ADSL Overal te ontvangen Traagste verbinding Vanaf €35
2. Kabel Eenvoudig & betrouwbaar Beperkt aanbod Vanaf €48
3. Glasvezel Hoogste snelheden Matig leverbaar Vanaf €54

Wat moet ik weten over overstappen van internetprovider in Den Helder?

Een alles-in-1 pakket oversluiten en opzeggen? Dat is erg gemakkelijk. De grotere partijen (Tele2, XS4ALL, KPN, Online.nl, Telfort, Vodafone) hebben hierover afspraken gemaakt. Bij een overstap regelt de nieuwe provider alles. Hierdoor ben je geen dag offline. Op welk moment kan ik switchen? Het leeuwendeel van de alles-in-1 abonnementen zijn geldig voor 1 jaar. Hierna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan overstappen naar een van de vele andere aanbieders. Een goede alles-in-1 deal gespot? Dit gaat moeiteloos met deze overstapservice.

De overstapservice
De meerderheid van de providers zijn aangesloten bij deze overstapservice. Jullie toekomstige leverancier regelt dan alles. Denk aan het afhandelen van je huidige bellen- televisie en internet abonnement. Eveneens managen zij dat jouw nieuwe abonnement op tijd in gaat. Jullie hebben dus altijd een werkende verbinding. Tele2, Telfort, Vodafone, KPN, Ziggo, XS4ALL werken hier samen aan. Een goed abonnement gevonden? En werkten de betrokken partijen met de overstapservice? Dan kan je het nieuwe pakket nu online sluiten.

 1. Vind eerst uit of overstappen mogelijk is.
 2. Start de vergelijker en kies de beste deal.
 3. Bestel het nieuwe pakket en de overstapservice doet de rest.
 4. Per mail ontvang je direct een bevestiging. De termijn hiervoor is +/- 4 weken.
 5. De modem router wordt netjes thuisbezorgd. Zelf niet handig? Kies dan voor de monteur.

Is jouw huidige aanbieder niet aangesloten bij de landelijke overstapservice? Opzeggen van je contract doe je dan zelf. Van belang: stap 1 is altijd een nieuw abonnement. Daarna moet je pas het abonnement opzeggen. Je telefoonnummer behouden kan ook voor de vast telefoon.

Alles-in-1 combineren met mijn mobiele abonnement?

Een alles in 1 pakket gekozen? Dan betekent dat Internet + TV + Bellen van 1 leverancier. We hebben het dan ook wel over triple play. Maar waar dit langzaam naar verschuift is de keuze voor quad play. Oftewel, je combineert jouw 3-in-1 abonnement met smartphone abonnementen. Eigenlijk een 4 in 1 contract.

Hoe en waarom is dit interessant? Zo’n internet aansluiting in Den Helder? Als jij ook alles bij 1 leverancier bestelt, dan wordt je daarin tegemoet gekomen. Concreet ontvang je “bonussen” zoals korting op je pakket, extra veel mobiele data, en additionele bonussen als gratis FOX Sports. Door zulke combideals krijg je echt waar voor jouw geld. Geliefde 4-in-1 combi deals zijn:

KPN Compleet

 • Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening.
 • Meer minuten om te bellen.
 • Gratis keuzepakketten.
 • Onderling MB’s delen.

Telfort CombiVoordeel

 • 2x zoveel data en belminuten.
 • Een aantrekkelijke korting op de factuur.
 • Voordeel bij Fox Sports.
 • Geen kosten voor pauzeren pakket.

VodafoneZiggo

 • Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld.
 • Minder betalen voor jouw mobiele rekening.
 • Een Sport/Movies/Kids zenderpakket.
 • Thuis “veilig online” gebruiken zonder kosten.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internet-aanbieders schreeuwen met razendsnel internet. Veelal 400 Mbit/s. Wat voor snelheid is voor mij gewenst? Beneden spot jij een aantal alledaagse voorbeelden. Per activiteit lees je de voorgeschreven snelheid.


Activiteit Geschatte snelheid?/th>
Eenvoudige mails sturen > 1 Mb/s
Een webpagina openen 1-2 Mb/s
Social media websites gebruiken 1-2 Mb/s
Video-bellen >4Mb/s
Netflix streamen 4-8 Mb/s
4K digitale televisie 16-24 Mb/s
Bijlages (1GB of groter) downloaden 8-24 Mb/s

Hulp bij het kiezen van internetsnelheid
We hebben het vaak over door de bank genomen 3 categorieën internetgebruikers. licht gebruik, gemiddeld gebruik en zwaar gebruik. Voor iedere soort adviseren wij een minimum snelheid.

1. Licht gebruik (geen minimumsnelheid nodig)
Je gebruikt het internet alleen voor Social, websites bezoeken, e-mailen. Maximaal 1 smartphone/tablet/PC tegelijk online.

2. Gevorderd verbruik (minimaal 20 Mb/s)
Zo af en toe download je bestanden, en kijk je online video’s op Film1 of NPO. Met meerdere apparaten op internet is geen probleem

3. Heavy user (tenminste 50 Mb/s)
Films streamen in 4K of HD instellingen. Download van films en series. Game via internet zonder storing? Dit is een optie voor alle apparaten, wanneer jij dat wilt. Op deze website lees je ook alles over Glasvezel internet De Zilk.

Hoe kies ik een internet- tv en bellen pakket?

Er valt flink wat te kiezen m.b.t. bellen- tv en internetproviders in Den Helder. Maar welk pakket past nu bij mij? Dat hangt af van veel aspecten. Om je de goede richting in te wijzen geven we je graag wat adviezen.

Welke internet providers zijn er in omgeving Den Helder?
Per gemeente is het aanbod weer anders. Met behulp van onze website vind je gemakkelijk & snel de providers. Wanneer jouw postcode (en evt. huisnummer) bekend is, wordt de lijst geoptimaliseerd. Zodoende wordt de keuze al gemakkelijker.

Welke spullen heb jij nodig?
Heb jij (dure) extra’s wel echt nodig zoals data-kabels, routers, modems? Geen interesse in de vaste telefoon? Of heb je geen televisie? Dan ben je goedkoper uit met een 2-in-1 pakket of een pakket met alleen internet. Zo betaal je niet voor diensten die totaal niet relevant zijn.

Pakket uitbreiden met extra diensten
Een aanzienlijk deel van de alles in 1 abonnementen verzorgen allerlei extraatjes. Vaak gaat het om aanvullende opties zoals uitzending gemist, vooruitkijken, live pauzeren of premium zenderpakketten met kanalen als Stingray DJAZZ. Bedenk goed of je dit echt nodig hebt. Juist door deze extra’s kunnen de prijzen gaan stijgen. Ook Wifi-versterkers om het functioneren van de router te verbeterzijn in potentie mogelijke keuzes. Zo voorkom je storingen en problemen voor snel internet in Den Helder.

Hoe zit dan precies met die televisie-contract add-ons?

Hang jij graag voor de TV? Vandaag de dag is interactieve televisie standaard bij 3-in-1. Dankzij interactieve televisie kun je overal en altijd tv kijken. Vandaag de dag doe je dit met elk device (telefoon, Playstation, en de traditionele TV). Online televisie kijken is dus ook mogelijk. Jouw digitale-tv pakket stel je zelf samen aan de hand van meerdere modules. Een aantal hiervan staan hier weergegeven:

Uitzending gemist
Door de toevoeging van programma gemist bepaal je zelf wanneer je wat kijkt. Bij veel aanbieders is dit standaard inbegrepen. Doorgaans is dat alleen voor NL uitzendingen mogelijk. Het kan voorkomen dat je moet betalen voor uitzending gemist van andere zenders als Comedy Central Entertainment.

Een andere extra service is begin gemist. Het eerste stukje van een programma gemist? Dan kun je eenvoudig starten vanaf het begin. Ook even pauzeren is een optie. Bij sommige internetproviders kan dit tot 2 dagen. Maar bij steeds meer aanbieders kijk je programma’s tot 2 weken terug.

Tv-programma opnemen
Meer en meer organisaties verzorgen de optie tot programma’s opnemen. Meestal met behulp van PVR (een decoder met harde schijf) of via de cloud. Voor opnemen betaal je ongeveer €5,50 per maand. Wil je het gratis? Kijk dan bij Ziggo of XS4All. Let op: er zit een maximum aan opnemen.Dit ligt rond de 300GB of 200 uur.

Zenderpakketten toevoegen
Veel leveranciers werken met ongeveer 30 basiszenders. Denk hierbij aan RTL 7. Daarbij kun je ook regionale zenders kijken als CTV Zeeland en internationale kanalen zoals Boomerang. Tegenwoordig kan je jouw interactieve-tv experience verder uitbreiden met extra zenderpakketten zoals Ziggo Sport of het ART Movies televisie-kanaal. Bij je eigen internet-provider vind je het complete zenderaanbod voor Noord-Holland.

alles in 1 in Den Helder


Internet en tv vergelijken in Den Helder

Maandelijks minder betalen voor tv, internet en bellen? Of heb je plannen om te verhuizen, en overstappen van alles in 1 pakket (nieuwe aansluiting)? Ontdek het voordeel van bellen, tv en internet vergelijken in Den Helder. Dat is eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande hulp.

1. Vind uit wat je nu per maand betaalt en schrijf op waar je recht op hebt (doe een speedtest!)
2. Ga van start in de vergelijker en geef je (nieuwe) woonplaats door.
3. Selecteer de snelheid en type (glasvezel) internet.
4. Selecteer je wensen m.b.t digitaal tv kijken (extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, online tv kijken.)
5. Kies onbeperkt bellen of juist tarief per minuut.
6. Kies het alles in 1 pakket met de beste prijs/kwaliteitverhouding.
7. Je kunt het pakket krijgen door op “bestellen” te klikken. Overstappen wordt doorgaans geregeld door je aanstaande provider.
8. Ben je zelf handig met installeren?Vaak is er een (gratis) installatieservice beschikbaar. De periode tot het nieuwe pakket ingaat bedraagt standaard 5 of 6 weken.

alles in 1 kpn logo

KPN

Combineer en krijg korting
Snel en betrouwbaar
Voordelige prijzen

alles in 1 telfort logo

Telfort

Vast op mobiel
Alle bekende tv-zenders
Veel voordeel

alles in 1 vodafone logo

Vodafone

Non-stop gratis extra’s
Ruim aanbod zenders
Introductiekorting

alles in 1 tele2 logo

Tele2

Hoge klanttevredenheid
Top verbinding
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 xs4all logo

XS4ALL

33 HD zenders
Stabiel netwerk
Leuke welkomstcadeaus

alles in 1 ziggo logo

Ziggo

Non-stop gratis extra’s
Ruim aanbod zenders
Korting bij 1 jaar

alles in 1 caiway logo

Caiway

Asus RT-AC68u
Moeiteloos overstappen
Scherpe aanbieding

alles in 1 t-mobile logo

T-Mobile

Eigen Wifi-Service
Begin gemist
Voordelige tarieven


Youfone

Experia Box V10
Gratis nummerbehoud
Duidelijke voorwaarden

alles in 1 online logo

Online.nl

Online.nl TV app
Alle bekende tv-zenders
Scherpe prijzen

alles in 1 NLE logo

NLE

voor 12 of 24 maanden
Snelle levertijd
Super prijs/kwaliteit

alles in 1 fiber logo

Fiber

Settop box HD
HD-zenders kijken
Goedkope tarieven


Beste alles-in-1 met glasvezel in Den Helder

Interactieve televisie en internet via glasvezel is erg populair. In de streek Den Helder is dit ook zeker het geval. Een glasvezel-abonnement heeft veel voordelen. Het is megasnel (50 tot 100 Mbps), en de down- en uploadsnelheid verschilt vaak nauwelijks. Verder staat het glasvezelnetwerk bekend als “open”. De keuzevrijheid is behoorlijk. Wat mensen vaak zeggen: Internetten via de glasvezel is prijziger dan bijvoorbeeld ADSL. Dit is niet zo, vergelijk het zelf maar. Dit glasvezel alles in één pakket met bellen + internetten en televisiebeginnen qua prijs rond de €40 – €50 in de maand. Is glasvezel internet verkrijgbaar in Den Helder? Welke aanbieders zijn er? Vul nu jouw gegevens in, en activeer het filter “glasvezel”. Als er glasvezel aanbieders zijn, zie je het direct. Geen zoekresultaten? Kijk welke mogelijkheden er zijn rondom kabel en/of ADSL. Of overweeg eens Alles in 1 pakket De Heurne.

Alles-in-1-pakketten vergelijken Goedkoop internetten, bellen en tv-kijken. Start met 3-in-1 pakketten vergelijken in Den Helder.